Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2018 16:39 - 26 ВЪПРОСА СЕДМИЦА СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ПЛЪХА
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 2664 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

1.      
Първата информация беше за труп, наръган с нож. И че има записи на камери. Кой пусна тази новина и кой забравиза камерите?

2.       Прокуратурата обяви, че д-р Димитров е искал да се изтрият записите на две камери. Какво има записано на тези камери, след като убийството е станало на двора?

3.       Кой пусна версията, която изкара хората на улицата? Версията, че в дома на д-р Димитров са влезли двама души, единият с нож, другият с пистолет, домакинът е избил оръжието и се е самотбранил,  защитавайки жена си и невинните дечица, които са спели в другата стая.

4.       Съпругата на д-р Димитров заяви, че нищо не е чулаот съседната стая, а след това се оказа, че тя изобщо не е била в апартамента. Това означава ли лъжесвидетелство и ще бъде ли привлечена към отговорност?

5.       Според прокуратурата д-р Димитров три пъти променя показанията си в частта, с какво е бил нападнат и ранен – което го поставя в режим на самоотбрана. В крайна сметка се оказва, че ножът на нападението не е на Плъха, а е намерен почистен в чекмеджето на д-р Димитров. Това означава ли, че има умишлено самонаравяне с цел да се въведе следствието в заблуждение?.

6.       Кои са хората, които изграждат лъжливата версия и я разпространяват по всички възможни начини? Анонимните източници, на които се позоваха много медии, манипулирайки обществото, съществуват ли наистина? Има ли наистина хора вътре в системата, които са участвали в дезинформацията?

7.       Кои са медиите които охотно? приеха лъжливата версия и способстваха за организирането на протест – въпреки смущаващи несъответствия? За непрофесионализъм ли става дума, за пари или за зависимости?

8.       Има ли хора, които вече изучават  поведението на масите на този протести ще приложат някой ден наученото ?

9.       Какво става с помагача на д-р Димитров, изхвърлил пистолета и прикрил други доказателства?  Ще бъде ли съден за помагачество и укривателство? Каква е биографията на този приятел?

10.   Как е придобит пистолетът на д-р Димитров?

11.   Имал ли е връзки д-р Димитров с хора от бивши силови структури, които очевидно участват на негова страна?

12.   Как се връзва с Хипократовата клетва, че по едно и също време човек умира от кръвозагуба, а Доктор бърше следите от кръв? Това не смущава ли Българският лекарски съюз, който твърдо стои зад своя колега?

13.   Какво вярно има в слуховете, че д-р Димитров има отношение към нерегламентирани медицински дейности?

14.   Има ли прецеденти обвинен в укриване на доказателства да бъде освободен скоропостижно от ареста – под натиска на протестите явно?

15.   Можеше ли още през празничните дни достатъчно авторитетно лице да излезе пред хората и да ги успокои? Ако трябва да намекне, че може да са подведени.

16.Политиците, които яхнаха протеста, нямат ли намерение да се извинят?

17. Журналистите, които охотно работеха и работят, експлоатирайки етническото напрежение, смятат ли, че това е полезно за България?

18. Колко ни струват протестите – като заплащане на труда на полицията в празничен ден? Колко са разходите на столичните журналисти,  долетели от София да ни покажат национално събитие номер 1

19. Какво ще стане с мишките – както родолюбиви българи наричат сирачетата на Плъха? Имат ли нужда не само от социална, но и от психологическа помощ? Как ще израснат – като лоялни граждани или като отмъстители?

19. Защо в социалните мрежи се изля изключителна омраза към вдовицата – в някаква степен направлявана и от медиите? С какво жената е виновна? Имаше ли поне един случай на демонстрирано елементарно състрадание? Или съществува страх да се опонира на властващите настроения? Не говори ли това за недействаща демокрация?

20. Къде бяха НПО-тата, които обичат да работят по проекти за етническата толерантност? Или този случай не беше финансиран по проект?

21. След поредните демонстративни  прояви на етническа омраза имаме ли право да бъдем Европейска столица на културата под девиза Заеднои да повтаряме, че сме град на етническата толерантност?

22. Колко пловдивчани са учили управление на рискаи управление на кризисни ситуации и какво от това? Ще се сети ли някой, че трябва да има планове за управление на кризисни ситуации, когато утре ще се случи нещо подобно? Ами ако тогава имаме 7 почивни дни и държавата отново запразни?

23. Защо бе забравен случаят с удушеното от майка си дете преди 20-ина години и един подобен протест едва не свали правителството на Костов?

24. Ако сега сред протестиращите имаше антиправителствени настроения, кой ги направляваше? Или става дума за осезаемо чувство за липса на справедливост, което не се знае накъде ще избие?

25. Кой ще се замисли за ролята на феноветепри създаване на кризисни ситуации? Направлява ли ги някой?

25. Колко от искащите промяна на чл.12 от НК и даже на Конституцията, бяха чели съответните текстове? Има ли българинът елементарна правна култура?

26. Дали вече не е готов сценарият за спонтанни протести пред съдебната зала – когато рано или късно ще започне делото

 

 

12.   

 




Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Винаги дебело съм подчертавал едно:
10.03.2018 17:25
В съвременна България с журналистика се занимават прононсирани кретени. Горните “версии“ са индиректно потвърждение на това мое схващане.
цитирай
2. felixedmundovich - ...още един въпрос...
10.03.2018 20:57
По колко ще трябва да заплати докторът , на прокурори, съдии, адвокати и роднините на застреляния за да се измъкне с минималната предвидена от закона присъда...?... или говоря глупости -
родното правосъдие е честно , обективно и безпристрастно...Ъ ???
цитирай
3. pitankata2 - журналистите,журналиститеее...
13.03.2018 00:44
Аве те че ни направиха за мезе верно,но и вие не падате долу,въпросите са 28(19 и 25 са по два за място).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455653
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031