Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2019 05:31 - Не футболни хулигани , а " исти расисти" ! Това което става на стадиона си остава на стадиона За звученето на различните звуци на расизъма на различни
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 281 Коментари: 0 Гласове:
0



Ако запитате английски журналист как праИ прасето ( къф звук издава свинята б.а.) той ше отвърне " Ойнк, ойнк" , а не " грух, грух" . Жабата правела " ребит, ребит" !?, к/о на български си е чист нацизъм , фашизъм или квото му заръчат на правителството, че са българите, без тези от северна македония, к/о са "исти браkя" и правителството не нарушава конституцията на РБ , като изършва предателство на историята на българите, т.е. измяна в духа на конституцията на България със съзнателно предаване на историята на българия на чужда държава .
Чисто хипотетично, ако от сектор ""Г", където са привържениците на ЦСКА на стадиона, започната да обиждат привършениците на " Левски" ,( това са футболни клубове а не савецки и расистки названия б.а) по време на футболна среща, за което на практика са отишли на стадиона и целта им е не да гледат мача, а да обиждат противниковата публика , то по дифолт и обидите им не са насочени към отборите на терена, а главно ктм тяхната твърда подкрепа, наричана " агитка" или по изключение към съдията, който е педераст. За хомофобията на българите английският треньор ще пророкува преди следващата среща на България с Англия. Днес поръчката на правителството му бе да громи неподкрепилте Англия в случая Скрипал българи с "расизъм".. Да праителстото на Англия кото доскоро подкрепяше режима на апартейд и сегрегация в Южна Африк и не само, днес громи развъдника на расизъма в Европа "стадионите на българите", застрашаващи цивилизационния модел на добрата стара Англия ! Абе не казваха ли те че една зелена морава се стриже и полива стриже и полива и така триста години . Кога българите влезоха в европа, кога започанаха да произвеждат расизъм по стадионите и станах трън в очите на цивилизацията с морави на по триста години ! Е, ако войната между "агитките "

намиращи се на срещуположния край на терена по предназначения за сигурноист и цена на билета може да се представи за " расизъм" то сблъсъка в центъра на София м/у привърженици на " Брайтън" и " Кристъл Палас" ( англ футб. клубове б.а) може да се проектира за Ватерло или бунт срещу премиера Джонсън, Брекзит и кразлицата.
До пълното затъмнение на българия в новините в англи след случя Скрипал, когато дори на кратта за прогнозата на времето имаш истанбул,Торана, Белград Букурещ , но никога София и дори пртедстатвянето на полуфиналистите в известен тенист турнир в който един от четиримата бе Григор Димитров името му дори не бе спомената , за разлика от подробното описания за останалите трима участници. Това пълно затъмнение означаваше че се готви пълно насочване на прожекторите към тази черна дупка на света , под обилната светлин ана които светър ще види какво се развъжда тук ! И ето че вниманиета на света бе приковано от театъра и сценогафията подготвяна отдавна от правителстъвото на добрата стара англия и разиграно не без помощта на водещатао от тридесет години по пътя към демокрацята местна колониална власт и светлините на прожекторите разкриха какви са неподкрепилите я във войната и със Скрипал и Раша българи! Не футболни хулигани , а " исти расисти" !
Е , ако от агитката в сектор " А" откъдето по дифолт се чуват животински звуци и са отправянаи животинските звужи на стадионите в БГ то тези звуци са насочени към агитката на "Левски" и скандиртанията са насоч1ни срещшу " Левски" дори и мача да не е срещу " Левски" публиката си скандира " Сине, свине свине свине" и това не е расистки обиди към отбора на терена, за който казахме че едори различен от Левски> Е ако мача е международен и агитактъа на ЦСКА е решила да ги обижда така че и културния англикси зпалаянко на стадион аи зад телевизорите да ги разбере , агитката разбира се по примера на парителствоти си ще заговори техния език "окей.окей" и вместо "грух, грух" ще скандира " ойнк, ойнк" !
Остава въпроиса как дебютанта за националния отбор на Англия , лице с първа международна среща в чужбина чу " маймунските" звуци идващи към него от сектор " А" на националния стадион на РБ, при условие, че за разлика от стадионите в Англия, където се води борбата със расизъма , тук има и лекоатлетическа писта !? Може би играчът има животински слух ? Може би има лекоатлетическа писта да се ограничава заразата от расизъма ? Защото за разлика от Англия в България расизъм има само на стадионите и се нарича футболно хулиганство и това което става на стадиона си остава на стадиона. И как играчът разбра без преводач " българския " на публиката ? и че това което е счул са " маймунски
звуци към него Та аз не един и два пъти съм разговарял с англичани и всеки го е правил и може да потвъурди, че ако произнесеш един свук неправилно и не те разбират до там, че си спомних за един братувка кото ме питаше нещо и отговорът ми бе "( 0 )" , " нула " но той не ме разбра от първите десет пъти и едва, когато по китайски му нарисувах знака, той възклика " Ааа, ноль" Та англичаните за сведениет на правителстото за по зле и от братушките при интерпретиранети на звуците издавани от българи и ако не беха усложливите медиии на правитлетсвото да обяснят кеваи расисти виреели в стадионите на РБ още щяха да си прежедат и да се чудят какво се говорело на стадиона Не , на езика на футбола. там е ясно. Тези и щаба им, който щаб рашфорд нарече " идиоти
в пост на фейсбук, което вече не е обида , когато се говори за българи , не трябва да им се дава привилегията на носят фланеклата на България република или не се тая. нема такава държава и нема такъф народ . Питайте Комисята за Българо-северно-македонска дружба.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3849968
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031