Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2014 12:56 - Немец лекувал със сода
Автор: leididi1 Категория: Хоби   
Прочетен: 6018 Коментари: 2 Гласове:
42

Последна промяна: 17.04.2014 12:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageЗдравейте, приятели! Ще ви разкажа накратко за содата и за нейното изключително благотворно влияние върху нашия бит и живот. Информацията е дадена от немският лечител Бруно (познат на Земята като Бруно Грьонинг) на една наша сестра, чието име засега няма да разкрия. Тези, които по-малко или повече са запознати с Бруно Грьонинг, знаят много добре, че прижеве, докато е бил въплътен на Земята  Бруно е бил проводник на Божията Сила и Знание. Чрез тях са били излекувани много хора в Германия (а може би и не само там). Само слепите, глухите и невежите ще отрекат неговите постижения и здравни рецепти.  А ето и няколко полезни съвета за чудесата със содата за хляб, от които се възползвахме в моето семейство

1. Къпане със сода. Има изключително добри ефекти и резултати. Откакто разбрахме за това, аз и жена ми се къпем вече със сода. Просто я поставям в шепата си и я втривам в косата си, без никакви други средства. После изтривам цялото си тяло и лицето също със сода, при което се получава изключително ефективен пилинг (хех, нали така е модерно да се казва сега), което ми излиза къде-къде по-евтино от всичките му там прехвалени и прескъпи продукти и компании. Упс! Съжалявам за богатите манипулатори, но това е ИСТИНАТА – ясна и очевидна, колкото проста, толкова и ефективна! Опитайте и вижте и вие как ще се почувствате след едно къпане със сода, най-обикновена сода бикарбонат. Содата еimage изключително силен антиоксидант и има алкален ефект върху организма. Бихте могли да поставите содата върху „изтривалка” за тяло (аз така я наричам) и да се обтривате с нея. Разбира се, ако имате тежки кожни наранявания, няма да триете със сода, но ще напръскате лекичко със соден разтвор.

2. Пиене на сода сутрин. Поставя се мъничко сода, една щипка да речем, в една чаша вода и се пие сутрин на гладно. Разбира се, не прекалявайте с количеството. Това спомага за изчистване и алкализиране на вътрешната среда в нашия организъм. Оказва изчистващо въздействие върху чревния тракт и т.н.

image3. Плакнене на зъбите със сода. Освежава устата и я изчиства от паразити, гъбички и др. подобни замърсители. Не търкайте зъбите с четка и сода, а просто ги изплакнете със сода и вода, да речем един път дневно. Вие може и да ги миете с паста, но когато използвате содата, не го правете с четка, а просто изплакнете.

4. Пулвелизатор със сода. В един обикновен пулвелизатор от миещи препарати сипвате вода и малко сода. Няма точно установено количество, може би на един литър сложете около 1 чаена лъжичка сода (може и половин), вие ще проверите колко е най-добре. После напръскайте дрехите си, леглото, пода, стените, цветята и пр. Със същия разтвор можете да измиете до блясък и прозорците си (и това не са само празни думи). Опитайте и вижте сами!

5. Миене на съдовете и др. със сода. Нали сте гледали рекламите, които казват „Край на скъпите препарати” и след това ви пробутват още по-скъпи, примерно? Е, содата спокойно може да ги замести всичките. Със сода можете да миете съдовете си, плочките, печката, банята, кухнята, мебелите и пр. Опитайте и вижте! Може да я използвате и за дезинфекция на тоалетната. Разбира се, аз съм съвсем наясно какъв удар може да нанесе това на мащабните илюзо-производители и общочовешки манипулатори, ако това знание се разпространи и приложи мащабно, но нека един път и ние да спечелим !

6. Миене на очите. Можете да миете очите си внимателно със соден разтвор, след което да изплаквате. Има вече случаи на хора, които са подобрили значително зрението си по този начин и дори са махнали очилата. Аз разбирам много добре, че повечето хора ще изпитат страх от подобна информация, но го споделям като факт, а дали някой ще иска да опита, то си зависи от самия него.

image7. Премахване на лоши и/или неприятни миризми. Содата може да неутрализира и премахва неприятни миризми. Сипете малко суха сода в обувките си или в чорапите си и вижте сами разликата. Същото направете и с подмишниците. Можете да намерите и други подобни приложения.

8. Потапяне на краката в соден разтвор. Цяла зима с жена ми, всяка вечер (може би с много малки изключения) си потапяме краката в топла, или гореща, вода с едра сол, но наскоро добавихме и содата. Ефектът е поразителен, но не за краката, а за техните неприятели – разни инфекции, микроби, гъбички, вируси и пр. Пак казвам, няма определена доза. Вие ще си намерите най-подходящата за вас.

9. Готвене със сода. Една сестра опитала и направила боб и леща със сода. Казва, че и в двата случая е станало много вкусно и много бързо. Така например бобът и лещата се сварили в порядъка на 10-15 минути приблизително.

Съпи приятели, вие можете да намерите и други приложения на содата, аз засега ви казвам само някои от тях. Нали разбирате, че всички ние сме Едно Цяло Семейство и трябва взаимно да си споделяме и помагаме. Това е изходният път. Аз съм за всяко нещо, което е истинно и полезно. И на мен като вас ми е омръзнало от заблуждения и манипулации от всякакъв характер, както и от какви ли не измислени ограничения, които сме си създали. Бруно казва, че е учуден как е възможно лекарите и други отговорни личности да крият толкова полената информация за содата от хората. Ами, че то да беше само това, мили ми Бруно!




Гласувай:
43


Вълнообразно


1. shaffi - вс нещо трябва
17.04.2014 20:15
да бъде изпробвано..весели празници!
цитирай
2. veilet - Добро утро и огромно благодаря за ...
18.04.2014 08:29
Добро утро и огромно благодаря за споделените приложения на содата!!! Някои от тях признавам отдавна знаех, а други научих от Вас. Немците не използват като нас българите содата в своята кухня, поради простата причина, че те не наблягат на тестените изделия, а на месните такива...Колкото до използване на содата като медицински или козметичен ефект в Германия е повече от изключено. Тук фармацефтиката е стъпила здраво не само на пазара, но и в немските мозъци- разбирайте, че лекарствата се вземат с шепите и думата на лекаря е закон. Всеки ден се появяват нови и нови хапчета, санитарни уреди, помощни средства и така нататък /списъка е дълъг/, които убеждават немеца в практичността и ползата от закупуването им. Лошото е, че никой не обръща внимание на народната медицина или на хомеопатичните начини за лечение. Нещо повече, на тях се гледа присмехулно и подценяващо. Бих казала, че това е здравната политика на цялата държава. За щастие, ние в България имаме един друг поглед върху "бабините" рецепти. Светъл Великден от мен!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 416104
Постинги: 53
Коментари: 169
Гласове: 4293
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930