Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2013 18:56 - Добрич-17.февруари 2013г: Обединение за спасение на България, а не просто протест срещу ЕРП-тата
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.02.2013 19:01


Автор: bgzemia Категория: Политика   image

image
ГРАЖДАНСКИ ДОКЛАД (видео) 

България не е бедна, нея я ограбват !

Скъпи съотечественици,

В този мразовит ден, когато излизаме за пореден път да защитим правото си не на друго, а просто на достойно съществуване, уморени и разгневени от дългогодишното безпощадно ограбване на всеки един от нас и на милата ни Родина България, ние осъзнаваме, че ел.енергията е само ѣдин от механизмите на цѣлата корупционна схема за разграбване на държавата и народа ни,  наложена още през 1989 г. и продължаваща вече 24 години. Всяко правителство, което е било на власт, като започнем от СДС, НДСВ, ДПС, БСП и ГЕРБ ни представят този период като преходен или демократичен. Но фактите и реалността са ужасяващи и ясно доказват, че всъщност от 1989 година до днес  България e вкарана в криминален период на развитие и колонизирана чрез корупциѣ и некомпетентност от правителствата на сащ, израел, англия и турция.

В този доклад нямаме възможност да изложим цѣлата хронология на тази корупционна схема и събитията, но ще се спрем на нѣкой от тях:

Първо - Създадоха пирамиди и изкуствена свръх инфлация, чрез която източиха спестяванията на обикновения българинъ.

Второ - Под формата на приватизации се унищожиха всички български банки (нѣма нито една държавна) и ги замениха със западни,  които унищожиха малкия и среден бизнес  чрез непосилни лихви.

Трето  - Откраднаха чрез  криминални приватизации най-важните стратегически отрасли на България. Само от 6-те най-печеливши предприятиѣ се крадат 9 милиарда евро на година.

Четвърто – Само от рудните находища на злато, мед, манган олово и цинк, които откраднаха под формата на „концесии” се крадат над 6 милиарда евро годишно. В България се намират най-големите находища на злато, мед и манган в Европа, а само запасите ни от злато  са изчислени от специалисти на над 1 трилион, от които по силата на криминалната концесиѣ за срок от 35 години на България се дава по-малко от 1 %., а останалите 99% се крадат от чуждите фирми. Всяко ново правителство преподписва договорите и създава нови.

Пето - Вода .... „Софийска вода „ е дадена за повече от 35 години под формата на концесиѣ на английска фирма. Договорът така е направен, че фирмата  има само права и нито едно задължение. Лондон би ли се съгласил да си даде водата на България  при същите условия?  От там и от минералните ни извори, които също са дадени чрез същите криминални концесии, от България се краде всѣка година над 1 милиард евро.

            Шесто - За капак на всичко искаха да отровят земѣта с ГМО (генно изродени семѣна) и да направят всички зависими от тях, а също и да отровят водата чрез така наречените "проучвания за шистов газ". И това щеше да е финалът на всестранната геноцидна политика над Българския  народ, която   се води от  цели 24 години, ако  Българинът  не се  беше  вдигнал да си защити поне водата и земѣта.

            Седмо - От енергетиката на България всѣка година се краде по 1 милиард евро. Практика е всѣка година през зимните месеци масово да надписват сметките на гражданите, коѣто също е  грабеж. Но тази година наглостта мина всякакви граници, защото искат да оберат последните жълти стотинки на обикновения човек. Това на коѣто в момента сме свидетели и потърпевши е гигантска манипулация на електромерите и кражба извършена от ЕРП-тата, която  няма как да стане без знанието и съучастието на самите политици.

 

             С други думи  концесиите и  приватизациите не са нищо друго по своята същност, освен узаконени престъплениѣ от най-високо ниво чрез които България бе превърната в колония на чужди държави, а правителствата ни – поставени от тях  и ползвани като колониална администрациѣ.

            България е най- богатата държава в Европа по природни ресурси на глава от населението и същевременно най-крадената в света през последните 24 години. Думата бедна" се използва за да ни заблудят и да повѣрваме, че това е причината за нищетата в която живее 90% от Българския народ и  да не забелязваме гигантските кражби,  узаконени с престъпни "закони" наречени концесии и приватизации, извършвани чрез колониалната администрация. България не е бедна, нея я ограбват.

            Причината е в колониалната система, която е наложена. Или ние ще унищожим тази система или тя ще унищожи нас. Среден път няма.

ИЗХОД:

1.Спираме да плащаме ток, вода, данъци …до като не  анулират криминалните концесии и приватизации. Нѣма никакъв смисъл след като се  крадат милиарди, ние да се мъчим с последните си стотинки да пълним бюджета. 
       2.Спираме да гласуваме за партиите, защото точно те са колониалната администрациѣ, която обслужва колонизаторите срещу тлъсти корупционни такси - нѣма никакъв смисъл да им стоим за фон на фалшивите избори, защото те си слагат комисиите барабар с централната избирателна комисия, а от нас се иска само да присъстваме в изборния ден за да се каже за пред Европа, че е имало демократичен процес. В момента с „изборите”ние  не правим нищо друго освен, че ги легитимираме за да вършат престъплениѣта си за поредните 4 години.

3.Съд за всички виновни и НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на всички стратегически отрасли,  като започнем с енергийния сектор. ЕРП-тата вън от България!

4.Дистанциране от световните колонизатори сащ, англия, израел и турция

5.Създаване на истински правила за избори, които не позволяват фалшифицирането им.

6.Създаване на истинска Национална програма с Националните приоритети на България, която да бъде задължителна рамка за всѣко правителство и всѣки парламент:

Националните приоритети на България са:

  • Духовност
  • История
  • Образование
  • Раждаемост
  • Био земеделиѣ
  • Туризъм
  • Икономика

 

След изпълнението на точки от 1 до 6  България само за 12 години ще се възстанови напълно и ще стане една нормална държава със среден европейски стандарт, а след време ще бъде водеща в Европа, защото имаме АБСОЛЮТНО всички необходими ресурси за да реализираме тези резултати в рамките на 20-30 години.

ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ, БЕЗ ОГЛЕД НА РЕЛИГИОЗНА, ЕТНИЧЕСКА, СОЦИАЛНА  И  ПАРТИЙНАТА  ПРИНАДЛЕЖНОСТ  ТРБѣВА  НЕЗАБАВНО  ДА  СЕ ОБЕДИНИМ  ЗА  ДА  СПАСИМ  БЪЛГАРИЯ  И  ЗА  ДА  ЖИВЕЕМ  ДОСТОЙНО

ЗАЕНО СМЕ СИЛНИ!

България идва от вечността и върви към вечността

Ние вѣрваме, че Българският Дух, оцелѣл през вековете

и дал толкова много на цѣлото човечество ще се прояви и сега.

 

ѣѣѣ

17. февруари 2013г. Добрич

image





   


Тагове:   България,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19808153
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930