Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 21:46 - Искат да започнат поставянето на чипове на българите от 2013 г.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1950 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: ernest Категория: Новини

Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма "Административен капацитет" заяви: "Започва работа по изграждане на система за електронното идентифициране на българския гражданин."  Идентификацията ще е по желание на българина. До края на юли 2013 г. теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

Преди няколко години тайно от населението някои управници са подписали поставянето на биочипове върху българския народ. Първо вкаване на чип в личната карта и поставяне на биочип по желание, а по-късно задължително. Сега е времето за протестиране и организиране на демонстрации против чиповете. Това може да бъде предотвратено, както стана с АСТА.

За нещата, които се случват на земята са виновни хората. В съвременната система на демокрация когато се въвеждат разни закони или неща в живота на хората, но те не правят нищо и си стоят, тогава те са си виновни, че позволяват това да се случи, а не се опълчат срещу неправдата.
Ще стоите като кучета (на които им поставят биочипове, за да ги следят и да знаят къде се намират и при необходимост да ги хванат и да ги неутрализират) или ще се противопоставите и ще кажете не на въвеждането на тази гадост - зависи единствено от вас.

За истината свързана с биочиповете, какво наистина представляват те и кой стои зад тази измама вече съм писал на два пъти в постинги мои разработки:

http://ernest.blog.bg/novini/2012/10/26/iskat-da-postaviat-chipove-na-horata-ot-mart-2013.1013784

http://ernest.blog.bg/politika/2009/10/08/nov-svetoven-red.412044

Биочипът се състои от четири части: GPS система за определяне на местоположението на обекта, микрочип-съдържащ програма, чрез която да бъдат възбуждани определени центрове в мозъка включваща страх и удоволствие, антена-предавател за приемане и предаване на мисли и трансмитер, който преобразува подадените сигнали в команди. Всеки чип има номер, който вкаран в тялото на човека остава за цял живот. Кодът на номерацията в чипа е 666. Целта е тотален умствен контрол, човека от личност да бъде превърнат в единица с номер. За да бъдат изследвани частите на човешкото тяло, където има най-големи температурни разлики, за да може да се самозарежда от тях акумулаторната литиева батерия били изразходвани милион и половина долара от парите на данъкоплатците.

За първи път във филма Психолога на президента през 60-те години се представя идеята на пръста на хората да се постави миниатюрно устройство и така да бъдат послушвани и следени и да се въздейства върху посредством тази джаджа, както и правителството да я рекламира. През 1973 г. правят експерименти със затворници, като им поставят биочипове. През 1996 г. поставят биочипове на тинейджъри от младежката масонска организация Де Моле и правят експерименти в импровизирано градче как функционира системата  заплащайки всичко с биочиповете поставени на ръцете им.     

Целта е хората да бъдат включени чрез биочиповете към мощен компютър, да бъдат следени на всяка крачка и всяко тяхно движение, след известно време да бъдат премахнати парите в наличност и банките и магазините да работят само с биочипове поставени на хората, и не на последно място най-важната цел за налагането на тази мерзост е, че съзнанието, мислите и емоциите на хората ще могат да бъдат контролирани, въпреки че първоначално това няма да си личи. В някои страни вече се предлага, когато някой си сложи биочип да може да прави разплащания с него и да пазарува.1 Точно това е предсказано в пророческата книга Откровението на Йоана2 преди малко повече от 1900 години, когато дойде времето на звяра:

"И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име." (Откровение 13:16-17)



 Не на биочиповете! Кажете: Аз няма да си сложа биочип!  

-----------------------------

1 За да се подготвят хората към безкасовото общество се предвижда в новите лични карти да има чип, с който притежателите им да могат да извършват разплащания.

2 Пророк Йоан е любимият ученик на Исус Христос, който докато се намирал на заточение на остров Патмос написал пророческата книга Откровение, известна като Откровението на Йоана. Съществената част отнасяща се до нашите и бъдещите времена започва от Пета и Шеста глава, когато е отворена книгата със седемте печата от Исус Христос.

Според Откровението на Йоана хората (нещастниците), които си сложат "номера на звяра" (дигиталните биочипове) ще бъдат омразни на Бог и душите им ще бъдат мъчени:

"Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той също ще пие от виното на Божията ярост, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му, и ще бъде мъчен с огън и сяра пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига за вечни векове; и онези, които се покланят на звяра и образа му, няма да имат покой ни денем, ни нощем, нито който и да е друг, който приема белега на името му." (Откровение 14:9-11)  


А междувременно докато са на земята също ще имат проблеми с появата на люта рана заради биочиповете:  

"и се появи лоша и люта рана по онези хора, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ." (Откровение 16:2)

Както добре знаете няма компютър, който да не се разваля, дори и да е много рядко, може на дълъг период от време (дори 10 години), но се налага да се преинсталира - това се отнася и за свръхмощният компютър, към който са свързвани хората, които имат биочип и те рано или късно ще си имат проблеми. При поставянето на чипове върху мишки след време се забелязва промяна на клетъчната структура и поява на ракови клетки около чипа. Според изследователите обектът след време получава пристрастяване към подаваните към чипа сигнали. Също така трябва да се има предвид, че RFID-технологията, която се използва при чиповете подобно както при компютрите е податлива на вируси.



Гласувай:
1



1. olivie - Любопитно
21.02.2013 11:35
Постарали сте се. Но искам да ви успокоя - това за което говорите е само една мечта за кукловодите, за която ще още моноого ще се изръсват и все няма да е готова. Че то и сега банковите ви карти имат чипове. Това е същият софтуер само че свързан с база данни. И какво ново под слънцето? Джи пи ес няма, не може да диктува емоции, защото механизмът им е БИОХИМИЧЕН, а не електрически. За внушаване на мисли пък по - добре гледайте фантастични филми. Чисто и просто бяха излапани поредните милиони по абсурдна програма.
цитирай
2. olivie - ПП
21.02.2013 11:38
А 666 е номерът не на чипа, а на Звяра-компютър в Брюксел също рожба на провалена програма, защото трябваше да бъде самоубучаваща се и мислеща машина. А ние сме все още в криза, нали?
цитирай
3. olivie - ПП
21.02.2013 11:40
А 666 е номерът не на чипа, а на Звяра-компютър в Брюксел също рожба на провалена програма, защото трябваше да бъде самоубучаваща се и мислеща машина. А ние сме все още в криза, нали?
цитирай
4. nikikm - Не ми казахте
21.02.2013 18:58
нищо ново.Това,което ми говорите за успокоение,не успокоява,защото е само прелюдия към това,което следва.666 е точно номер на когото посочихте,другото не е вярно,а и няма общо с кризата.не приемайте това,като упрек,това е просто моето виждане по въпроса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19831695
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930