Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 18:53 - ПОЛУЧИХМЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ТАЗИ ВЕЧЕР НА ОРЛОВ МОСТ ЩЕ СЕ ПРЕДИЗВИКАТ ГРАЖДАНСКИ РАЗМИРИЦИ С АРМИЯТА.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1372 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: kostas Категория: Други   image
ХОРА! В МОМЕНТА ТОВАРЯТ ЦИГАНИ И Т.НАР “ЛУМПЕНИ” В АВТОБУСИ ЗА ДА ГИ ЗАКАРАТ ОТ ДУПНИЦА ДО ПОЗИТАНО. ЯВНО НЯКОЙ ИСКА КРЪВ! ПОСЛЕ ЩЕ ОБВИНЯТ НАС – ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ТОВА! В ПЛОВДИВ ГИ ТОВАРЯТ НАПРАВО ОТ МАСИТЕ В КАФЕТАТА! МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, С ЦЕЛ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ ОТ ТОЗИ ОПИТ ЗА ОПОРОЧАВАНЕ И ОКЪРВАВЯВАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И ЗА ДА НЕ СЕ ПОДАВАТ ХОРАТА НА ПРОВОКАЦИИ! КОПИРАЙТЕ ГО И В ДРУГИ СЪБИТИЯ, ДО КОИТО ИМАТЕ ДОСТЪП”

Чия и каква е целта, за да се търси дестабилизация на обществото у нас?!

image

Протестите не секват и след оставката на правителството

На този въпрос някой тепърва ще трябва да търси отговор, но е факт, че дори след оставката на правителството, обстановката в България не може да се нарече спокойна.

В мрежата вече вървят предупредителни съобщения за готвените провокации. Публикуваме част от тях дословно:

„ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ: ПОЛУЧИХМЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ТАЗИ ВЕЧЕР НА ОРЛОВ МОСТ ЩЕ СЕ ПРЕДИЗВИКАТ ГРАЖДАНСКИ РАЗМИРИЦИ С АРМИЯТА. ЦЕЛТА ВЕРОЯТНО Е ДА СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТО НЕ Е ИЗГОДНО ЗА НИТО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ!МОЛБАТА НИ Е ИЛИ ДА НЕ ИЗЛИЗАТЕ, ИЛИ БЪДЕТЕ КРАЙНО ВНИМАТЕЛНИ И НЕ СЕ ВПУСКАЙТЕ В АГРЕСИВНИ ПРОТЕСТИ. ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА МИРНИ И ДА НЕ СЕ НАСАЖДА ИЗЛИШНО НАПРЕЖЕНИЕ. СПОДЕЛЕТЕ ТОЗИ СТАТУС И СЕ ОБАДЕТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА ПРОТЕСТ …. ЛЕГАЛНИЯТ ПРОТЕСТ Е В НЕДЕЛЯ НА 24.02. 2013 ГОДИНИ – ВСИЧКИ ДРУГИ АГРЕСИВНИ ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ СА ЦИРК И МАНУПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТТА…”


Днес в парламента също се чуха гневни реакции по повод на информацията, че към столицата идват платени участници в протеста в подкрепа за Бойко Борисов. Някои от депутатите предрекоха, че може да се стигне до много опасни размирици у нас и това е представлява заплаха за сигурността на държавата.

Народът се разцепи след като любимецът на симпатизантите на ГЕРБ си тръгна. Вече дни наред вървят словесни престрелки между неговите хора и тези, които смятат, че това правителство се е провалило в управлението си. На вчерашния протест пред сградата на народното събрание се наложи полицейски кордон да охранява двете групи, които излязоха на улицата едновременно и опитаха да се слеят, за да се саморазправят по между си. Това беше предотвратено, но както изглежда напрежението продължава да витае във въздуха.

Лина Максимова+



Гласувай:
1



1. penchoan - Лумпените на Цветанов и Борисов ...
21.02.2013 19:36
Лумпените на Цветанов и Борисов вече се появиха край парламента с качулки и плакат "Искаме кръв". След като проектът Пеловска се провали, след като контра митингът снощи и днес с трактори пред парламента се провалиха, Борисов се опита да взриви мира с изявление в парламента, че Доган е готвил атентат срещу него. Последният опит на змиите, както ги нарича баба Ванга, да предизвикат размирици се очаква тази вечер.
цитирай
2. nikikm - То,това
22.02.2013 18:34
трябва да се има впредвид!Ще ги има,докато ни има и нас!Дано има повече мислещи,разумни,но и решителни хора!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708488
Постинги: 44671
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031