Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2013 19:47 - НОВИЯТ БРИТАНСКИ ЛОЗУНГ: "САМО МЪРТВИЯТ БЯЛ ЧОВЕК Е ДОБЪР БЯЛ ЧОВЕК!"
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 633 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.03.2013 19:48


Автор: lyubomircholakov
   
На 11 февруари 2013 г. в Бирмингам се обеси 9-годишно бяло момченце, тероризирано от цветнокожите си съученици.

Аарон Дъгмор стана един от най-малките самоубийци във Великобритания. Той няколко месеца търпял гаврите на араби, азиатци и негри, след което се обесил в стаята си.

 

 image

  Аарон Дъгмор

 

Малко преди самоубийството на Дъгмор един от цветнокожите пребил момчето с пластмасов нож и му обещал, че "следващият път ножът ще е истински".

Други негови цветнокожи съученици му повтаряли често: "Само мъртвият бял човек е добър бял човек!" и в междучасията той се криел от тях на площадката за игра.

Родителите на момчето - 30-годишната Кели Мария Дъгмор и 43-годишният му втори баща Пол Джонс разказаха на журналистите, че неведнъж са се оплаквали на училищната администрация - но нямало никаква реакция от нейна страна. В училището на Аарон 75% от учениците са цветнокожи: азиатци, араби и негри. Общо броят на учениците е 450.

Родителите записали Аарон тук, след като се преселили наблизо. При това те не обърнали внимание на обстоятелството, че инспекторите сложили на училището оценка "незадоволителен" още преди година.

Съседи разказаха, че Аарон бил тероризиран от ученици-цветнокожи: "Тормозеха го, защото е нов, но никой не можеше да предположи, че това ще излезе от рамките на обичайните отношения между ученици".

Вторият баща на Аарон съобщи, че момчето още от първия ден в новото училище почувствало негативно отношение към себе си.

Майката разказа, че се оплакала на директора на училището заради расистки тормоз срещу сина й, а той й отговорил: "Сами си избрахте това училище, никой не ви е задължавал".

  image

 Училището за цветнокожи расисти

 

Следствието за самоубийството на момчето започна миналата седмица, но временно е спряно. Детективът Дейвид Уолбънк уверява, че версията за принуждаване към самоубийство ще бъде "старателно разследвана".

В същото време британските чиновници отговарят с изключителен цинизъм на съобщенията за расисткия терор срещу коренното християнско население: Светът се променя и вие не можете да му повлияете".

Статията в "Дейли мейл" за бялото момченце, тероризирано до смърт само, защото е бяло, беше публикувана само 2 дни след като същият вестник съобщи данни за "голямото бяло преселение" - масовото изселване на бели жители на Обединеното кралство от Лондон и други градове към селата в дълбоката провинция.

За последните 10 години повече от 600 000 бели британци са напуснали Лондон. "Все едно, че град с размерите на Глазгоу, само с бели хора, се е откъснал от столицата" - коментират журналисти.

Сега белите хора са 45% от населението на Лондон. През 2001 г. тази цифра е била 58%. При това населението на града като цяло се е увеличило с 1 000 000 имигранти. Аналогични процеси се наблюдават и в другите големи английски градове.

В цинизма при коментирането на тези процеси особено се отличиха журналистите от Би Би Си и британските чиновници.

Журналистите заявиха, че тези данни на статистика показват "успешния и щастлив живот на белите жители: след като достигнат определен материален стандарт, хората се пресеват от столицата към морето или на село".

Чиновниците са още по-нагли. Така например, Ралф Болдуин, общински съветник в района Баркинг и Дагенхъм, заяви:

"Те живеят на едно място, което са свикнали да смятат, например, за Есекс - и изведнъж виждат, че това не е същият Есекс. Това няма нищо общо с расовите проблеми - и никога не е имало. Просто хората не могат да повлияят на промените. Светът наоколо им се променя - и те просто не могат да се приспособят".

В неговия район - Баркинг и Дагенхъм, през 2001 г. 80% от жителите са били бели. Сега са само 49%.

Шаблонният отговор: "Това не са расови проблеми, просто вие сте назадничави и не можете да се променяте" явно се превръща в новото клише на британските чиновници към собственото им коренно население. Например, вандалщините на цветнокожите от лятото на 2011 г. официално никога на беше наречен "расистки безредици" - а разграбените и изгорени магазини и леки коли, нападенията срещу полицаи, линейки и пожарни коли бяха приписани на някакви странни и неопределени "хулигани".

Критиците на социалната политика от последното десетилетие отбелязват, че такава позиция на официалните лица и дори на църквата просто раглезва и развращава имигрантите и им обещава безнаказаност.

Още през 2008 г. главата на Англиканската църква - Кентърберийския епископ Роуен Уйлямс заяви, че "не е зле в юридическата практика на Кралството да се включат и законите на шариата". Според него това щяло да помогне за "единството и стабилността в британското общество", понеже мюсюлманите тогава нямало да се налага да избират между предаността към националната си култура и предаността си към Великобритания.

В резултат на това фактическо подстрекаване от страна на църковни йерарси и други официални лица по улиците на Лондон се появиха "шариатски патрули". Те обикалят "районите с компактно население" и "защитават мюсюлманската територия от неприличното поведение" на белите британци. Членовете на "шариатските патрули" нападат минувачи, които носят алкохолни напитки, и им ги отнемат; заличават "предизвикателни реклами", преследват, нападат и изнасилват момичетата с къси поли.

Бялото 9-годишно момченце Аарон Дъгмор, което се обеси, обаче е жертва не само на цветнокожите бандити от училището, но и на родителите си - които, знаейки, че афроазиатските изверги унижават и преследват сина им, не направили нищо повече от това да се оплачат на директора.

Поведението на Пол Джонс и Кели Мария Дъгмор е противоестествено.

Обаче то е такова именно поради старанията на медиите, политиците и чиновниците, които убеждават бялото население, че днешните процеси на "мултикултурализъм" в британското общество са "прогресивни". В резултат от тази манипулация родителите сметнали за нормално да дадат детето си в училище, където на 1 бял ученик се падат 3 цветнокожи.

По материали от интернет


Тагове:   расизъм,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696497
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031