Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2013 17:59 - Натрапват ни нечуван геноцид на глобализаторско мракобесие, насочено срещу децата и семействата ни! Автор: aliya Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
3



Вълци в овчи кожи: фейсбук групи като "Законът за детето. Кой иска да присвои децата ни", или неправителствени организации с подвеждащи имена като: - Национална мрежа за децата, или - Национална мрежа на родителите, както и Държавната агенция за закрила на детето, са създадени с една единствена двулична цел - да привличат под фалшиви знамена хората, които са съпричастни към борбата срещу геноцида върху децата ни и майките им, и да ги разубеждават с всички специални психологически средства за въздействия. Или да ги осмиват, подиграват, нападат..., за да ги откажат от идеята да се борят по-нататък за своите деца, защото те не са мнозинството, а виждате ли – „демократичното“ мнозинство винаги знае по-добре. (Нищо, че това „мнозинство“ е на заплата към чуждоземски ясли и заповедите му са спуснати от един съвсем не мнозинствен център!).
В тези групи и НПО-та вършеят и модерират същите онези продажни българи и българки (всъщност - евреи и еврейки! Г.С.) при това интелектуалци кариеристи с дипломи от бг университети, преподаватели с титли), които взимат нечистоплътни соросови пари, за да пишат геноцидните закони на новите демократи, осъждащи България и нейните деца на заличаване.
Тези групи не пожелаха и не позволиха по никакъв начин родителите да се организират срещу законите "за" детето, особено не позволиха това да се случи по време на скорошните масови протести в България. Те убеждаваха родителите, че действат с всички сили, но същевременно призоваваха родителите да чакат, да не бързат, да се отделят от уличните протести, да не би мощната вълна от улицата да събуди родителите за опасността, надвиснала над децата им. Опасност, наречена :
- Закон за задължителното предучилищно образование на 4 годишните малчугани и постепенната ранна национализация на българските деца,

- Закон за детето, въвеждащ Съд над невръстни деца и даващ неконтролирана власт на СС-овци (Социални Служители), специално обучени да отнемат деца от любящите им родители, които са попаднали по една или друга причина под полезрението на властта и в нейните наказателни списъци. Чудовищна СС система, за която знаем от опита й в други страни от ЕС и в САЩ, че не се свени да разкъсва детските душици с психологическите прийоми за специална обработка чрез електрошокове, насилие, разиграване на психодрами и т.н.
- Закон за узаконяване на сурогатството и женските „утроби под наем“, който превърна жените в проституиращи биологични донори на деца, а използването на сурогатни женски утроби в заплатена от Здравните осигуровки на хората услуга.
- Узаконяване на приемната грижа, даващо права на приемната майка, надвишаващи тези на родната майка по отношение на държавните помощи.
Методите на тези демократични НПО-та са до болка познати от последните събития – чрез подвеждане, инсинуация и манипулация да разсеят и задушат в неверие справедливия родителски гняв, както и гнева на ограбените от „демократическата“ система хора от улиците, като нароят фалшиви протестни организации и НПО-та с „модерни“ уклони.
Има една стара максима – Полуистината е по-страшна от Лъжата!
Скрити зад уж справедливи каузи, зад уж „граждански“ организации на родителите, децата, приемната грижа, децата с увреждания и прочие, новите демократи се опитват да ни наложат нечувания геноцид на глобализаторското мракобесие, насочено срещу децата ни и семействата ни!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=365277860258510&set=a.313566338762996.73416.100003288970327&type=1&theater
Нагоре

http://aliya.blog.bg/politika/2013/04/01/vylci-v-ovchi-koji.1070303




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701576
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031