Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2013 23:01 - Защо няма напредък и какво се промени с протестите!?
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2403 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Точно си мислех,че няма нищо интересно в нета,въпреки,че е 1.Април,когато взех да повтарям поизмитичките новини от различни и не малко на брой сайтове.Сетих се,че преди известно време,се бях възмутил от общата картина на продължаващото действие на една измама по отношение на протестиращият български народ!Те му викат „улица!”На господаря си!Дойде  ми наум,че трябва да събирам материалите или поне заглавията на материалите,  адресите им,за да бъда максимално коректен! Реших,обаче,че няма да го правя,има ги навсякъде,само трябва да им се обърне внимание,да се четат,анализират и да се вземат впредвид,като сборна картина от нашето ежедневие!Че за какво става на въпрос!

Народът се вдигна и разгеле! Най-сетне! Или може би го вдигнаха,използвайки парата,насъбрала се от мародерствата на правителствата от 23 години насам,от грабежите и геноцида,от безнаказаността на монополи,местни ироди и предатели,гавраджии от интернационален произход,от откровеното ни и навярно в последен етап,унищожение!

Предизвикано или не,хубавата страна е,че народът, по някакъв начин, усети силата си,но не усети,как го плъзнаха.А го плъзнаха здраво и само малка групичка,за сега, не се поддава на измамата и продължава!За какво става дума?

Правителството падна-добре!Малко съмнително лесно се предаде,като девица,чието изнасилване било определено от съдийския състав,като такова,но  „с признак на доброволност!”,нейсе!Дойде ново,почнаха дебати,размърдаха се профсъюзи,организации,политолози,агенции,”личности”,един от други по важни и авторитетни и....машината се завъртя! Думи,думи,думи,пак думи, четки,анализи,предвиждания, ,някои страшни,други опасни,прокуратура,съд,дкевр,натиски,Чехия взе да говори страшни неща,цапнатите по муцуната монополи,изведнъж минаха в настъпление,откриха си огромни загуби, евр.съюз, се обади в тяхна защита и т.н.Просто ти иде,да им се извиниш-и на политиците и на монополите,горките,които търпят такива загуби! Разбира се по правилата на всички науки,парата взе да намалява,хората на улицата,също,нещата започнаха да се утаяват,не успокояват,утаяват!Президентинът,новият министър предател,пък и други политпредставители,паралел на едно древно съсловие,за което се говорят не особено лицеприятни неща,зявиха от високи трибуни-не можело да се вдигат рязко доходи,нам кой и кое си щяло да пострада и пр.Амче, син президентин,как може за една нощ да станеш милионер и това да не се дискутира и да се приема за нормално,а стане ли въпрос за доходите на ХОРата,да изпадаш в амнезия,относно съвсем близката ни милионерска и милиционерска история?!Айде, няма да ви питам за имотите в Халкидики,щот сте си ги изгладували по пейките в Германия!Ама как става тъй,че като гладува целият български народ не стана народ от милионери,а стана народ от милиционери!Нещо се е сбъгнал софтуера ли,що ли!?

Та, тръгна машинката за избори.И кои мислите въшки излязоха на челото, според вас? Протести, протести,”да се маха цялата политкаста и сите монополи,не само да се махат,ами да изЧЕЗват от България и...ся ко,дет викат у нето???  Пак теменужкено синият Иво Костов, Надето,дето не е вече чак толкоз хубаво,но е все толкоз гладно,Мигленчето,/до тук всички са за обесване,ама и по-нататък/,Гейчето,не ще,ама си пуска заместник и пр.Дърти к-ви се отказват от немай къде,няма да изброявам,АМА СИ ТРЪГВАТ,БЕЗ ДА НАПУСКАТ!Този брилянтен израз съм го взел назаем от един руски сайт!Помагат братушките,от време на време!Целата стара крадлива и предателска паплач си остава под „име ново”!

Та от всичкитепротести и  приказки -НИЩО!НИЩО!!Степ бай степ,отстъпващата уж,олигархия,започна да си връща позициите,минава тук таме,за сега, в настъпление, утре ще е тотално и ще се видим,”пак в тия”!

ЗА СЕГА,нямало да се вдигат цените на газ и ток,вода,тук таме ще ги намалим и пр.ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ монополите,ама за национализация,хич и да не се мисли!САКЪН!/вж,бай си Ганя/.Помощи от 50лв.,”БРЕЙ”! За майките,за българките-кукиш!Майки са само циганките!Пак за крайно бедните,за циганите де, с ланците и мерцедесите,ще има по някой милион!Нема как!Повече отде,българите немат!Но де от държавата,де от Червения...щях да напиша друго,ама се сафиресах,Кръст де, де от две-три мангалски организации,де чужбински,де от сорос /няма Банго,сорос им е Бога и им е на сърце”!Просто отдет падне,те са си на тоз принцип!Каквото дойде,а те ще си наваксат от „богатите” българи!Да не се правят на бедни!

Та стига съм дълбал!Народът или поне активната му част,си помисли,че като един Сизиф,изнесе камъка и аха да го претъркули.Те пък взеха,че го подхлъзнаха!Имат опит! В същност,НИЩО,НИЩО В НИТО ЕДИН МОМЕНТ ОТ БИТКАТА НА НАРОДА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ , ПРАВА, ДОСТОЙНСТВА И ЧЕСТ,ПРОКЛАМИРАНИ И ГАРАНТИРАНИ ОТ ВСЕВЪЗМОЖНИ ХАРТИ,ХАРТИИ,ДЕКЛАРАЦИИ,НЕ СА СЕ ИМАЛИ ВПРЕДВИД,А Е БИЛО ТАКТИЧЕСКИ ХОДОВЕ. ПОЗАГЛАВИЧКВАХА ГО,ПАЗАРИХА СЕ,ЗАБАВИХА НЕЩАТА,ИЗМАМИХА ГО И МУ ОТНЕХА СИЛАТА!

ВСИЧКО ЩЕ СИ ОСТАНЕ,КАКТО ПРЕДИ И ДОРИ ВРЕМЕННИТЕ ОТСТЪПЛЕНИЯ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ НАВАКСАТ ВЪВ ВРЕДА НА НАРОДА,МОЖЕ И ДВОЙНО И ТРОЙНО!

За това,за Бога братя,не гласувайте,не им играйте играта,не си избирайте палач,не спирайте протестите,ловете ги за гушата с правилата и законите,създадени от самите тях,за да ни мамят!Не бъдете винаги „сресани”,вижте гърци,американци,италианци!Единство му е майката,и взаимопомощ!Не давайте да арестуват,когото и да е и...се пазете от юди!

Не се страхувайте,не омалявайте,не спирайте,настоявайте,все едно идва краят на света и няма какво да губите!То си е и така!Може само да спечелите!”Сите Българи заедно” и тая политпаплач,да се измита!В хода на борбата,ще се види кой,кой е,а и ще се изкристализира организацията!Поне,това е пътят!Пътят на просветената съпротива!Бог да пази България,а ние да не стоим със скръстени ръце!

 

Просвещавайте и не ми вържете кусур! Утре ще оправям!

 

01.04.2013 год.

Н.Москов





Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Страхотен анализ!! Поздравл...
01.04.2013 23:31
Страхотен анализ!!
Поздравления!!!
това трябва да се разпространява..и да го прочетат мноооооого хора..
цитирай
2. nikikm - Миледи,
02.04.2013 00:31
ако знаеш с какъв страх го пуснах,все си мислех,че е недоносче и т.н.Благодаря ти!Имам още болки,но се страхувам от себе си при авторски матряли,че е отговрно!Не е копи-пейст!Толкова повече,има стойност,коментара ти,за което благодаря!
цитирай
3. socialismus - ГЕРБ- какво след протестите?
02.04.2013 11:43
Уж- протестите уж- свалиха уж- ГЕРБ, а Мира казва, че една трета от народа го харесва. Много внимателно трябва де се участва в масови мероприятия, защото не се знае какво целят организаторите. В случая консолидиране на ГЕРБ. И какво- пак ли ще гласувате за персона зависима от мафиоти и от ЦРУ? Аз лично- НЕ.
цитирай
4. nikikm - Лично аз,
02.04.2013 15:03
твърде нямам доверие нито на Мира,нито на когото и да е!В повечето случаи манипулират,насочват и подготвят общественто мнение в определена посока!Да очаква и да не се изненадва от определени резултати,което означава,че няма да има протести!Това е смисълът!Не трябва да се гласува!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19805480
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930