Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2013 18:44 - България ще погледне назад опишманена 4 април, 2013 Валентин ФЪРТУНОВ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 993 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

България ще погледне назад опишманена,че въобще е рискувала живота на най-достойните българи от онова време, за да спаси своите евреи, ако днешните ционисти продължават безочливо да търсят под вола теле.

Българинът не е и никога не е бил антисемит и по никой начин не мога да разбера, защо днешни български евреи се опитват да провокират подобни грозни чувства у нас?

image

Срамота е, господа!

Ами, че вас днес просто нямаше да ви има, ако българите като един, не се бяха вдигнали да спасяват вашите баби и дядовци, и не само се вдигнаха, но ги и спасиха.

За да доживеем днес, българската еврейска организация „Шалом” вече в двайсет и първи век грозно и кресливо да петни името на истинската си родина пред света, защото видите ли, българите може и да са спасили близо петдесет хиляди евреи в България, ама що не били спасили още единайсет хиляди по македанско и не знам си къде.

На това му се вика гьонсуратлък и да си го кажем – еврейска благодарност!

Като прочетох този пасквил на Jewish Week се почувствах дълбоко омерзен. Какви смесени чувства, какви пет лева! Не ви ли е срам, ще го повторя, да мачкате този и без това съсипан народ, който може би един-единствен път през двайсти век се вдигна като един, без оглед на политически, социални и верски различия да си спасява еврейските сънародници – един духовен акт със исполински ръст, величествен и героичен – историческа всенародна постъпка, за която никога не е искал нищо насреща, дори и едно  „Благодаря”. И да ви припомня – доклокото си спомням е единственият народ дръзнал да направи подобно нещо по времето на нацизма!

Но не, вие ще го осерете българското човеколюбие и сега вашите ционисти ще вият като чакали, че българите не са спасили световното еврейство през Втората световна война и на спасителите си ще им искате да си посипват главите с пепел и н`ам си к`во още.

Не, няма да погледнем назад със смесени чувства, няма за какво да гледаме назад със смесени чувства. Гледаме и ще гледаме назад единствено с възхита и дълбоко преклонение пред това прекрасно дело на собствените си баби и дядовци. А на разните там декларации и изявления на антинародните представители в София, които угоднически ви уйдисват на лицемерните вопли, просто ще им теглим една майна.

За нищо не съжаляваме, защото няма за какво да съжаляваме. Има с какво да се гордеем и се гордеем. А дали ционистите са ни неблагодарни ни е през оная работа, че оттатък! Знаем, че нормалните евреи и в България и по света знаят какво сме направили и го оценят по достойнство.

Толкова по въпроса, мизерници!





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. dimat - ИЗВИНЯВАЙ,НО,
18.01.2014 20:06
Да си чул,или видял някъде "нормалните" евреи да са се надигнали срещу подобни пасквили,с които се залива не само България но и света?

Аз не съм чул,освен,оттук оттам някой заблуден от еврейска гледана точка евреин,при това,нито един от живеещите в България.

Лошото е,когато "нормалните" българи не знаят,или забравят,или още по-лошо,са зомбирани от еврейските медии(а други няма),относно същността на "преследвания ,нещастния,богоизбран народ".Сякаш евреите признват съществуването на друг "народ"(другите са "гои",т.е,говеда.

А щом няма други човешки същества,с гоите(говедата) може да се отнасят,както към говеда,БЕЗ НИКАКВО УГРИЗЕНИЕ НА СЪВЕСТТА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19836964
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930