Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2013 20:59 - БУНТЪТ на НАРОДА. Анализ и изводи от протестите февруари-март 2013 година Автор Бг Земя
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 592 Коментари: 0 Гласове:
1



БУНТЪТ на НАРОДА

Анализ и изводи на протестите  февруари - март 2013 г

През февруари, март 2013 г,  за първи път след 1989 г. в България се проведоха истински, спонтанни, не манипулирани граждански протести, обединяващи протестиращите с едно общо недоволство от мизерията, нищетата, геноцида над българския народ и българската държава, осъществяван чрез криминални групировки, олигархични структури, фалшиви партии - работещи срещу корупционни такси,  режисирани и направлявани от сценаристи от вън - сащ,  израел, англия и турция, които превръщат България в колония чрез корупция и некомпетентност. Протестите в страната обхванаха над 35 града, в които взеха участие над милион българи и се ползваха с подкрепата на над 90% от населението на България.  Протестите се следяха с интерес от целия свят и във всички държави, където има българска общност излизаха организирано в подкрепа на протестите в родината България. Изключения направиха, забележете само „българите” в турция. Те не направиха нито един протест и нито едно солидарно изявление в подкрепа на протестите. Иначе  от над 20 години са гласоподаватели от чужбина „номер ЕДНО” на изборите за България, благодарение на специалната организация от страна на турската външна политика. Ако се вгледаме подробно в същите тези гласоподаватели, сред тях има вече родени трето поколение, незнаещи нито една българска дума и без какъвто и да е личен интерес към България и т.н., и т.н…

            Партиите, които „сценаристите” създадоха  след 1989 год.  – СДС, НДСВ, ДПС, БСП и ГЕРБ бяха първите, които „подскочиха” като ужилени от протестите и побързаха да обявят предсрочни избори от страх, че ще им се развали порочната система, създадена и съществуваща благодарение на корупцията и некомпетентността, наложени като норма на поведение и управление на процесите през последните 24 години криминален период на развитие на България.

Веднага се включиха за съхранение на системата „сателитите” на същите тези партии – ГОРД, Кунева, НФСБ, РЗС, както и много „кухи”  структури и соросовски организации. На големи обороти  се включиха и много медии за манипулиране и опорочаване на първоначалните идеи с цел потушаване бунта на народа и запазване на статуквото.

И З В О Д И

  1. ГЕРБ си подадоха оставката като партия и правителство без да  искат да гласуват нито един закон в полза на българския народ и България.  Не пожелаха да променят изборния кодекс по начин, по който да осигури едни достойни избори. Парадокс е, че за  последните си две седмици в парламента направиха една камара поразии и абдикираха от всички поставени от протестите проблеми, а в същото време отново участват в предизборната кампания, тъкмейки се за нови 4 години. По „социологически проучвания” излиза, че са на първо място, което е си е чиста лъжа. Всички обвинения към ГЕРБ  важат и за останалите до сега управляващи партии и техните сателити, чийто „лидери” получават заповеди от вън, от ония, които колонизират България чрез ционистко-масонски режим  Народът повече няма да търпи това.
  2. След два месеца протести народът отново се прибра в черупката си. Но не, защото е доволен  и не защото повярва в някоя от до сега „управляващите” партия, а защото сред протестиращите липсваха достатъчно истински водачи, за истински промени в посока смяна на системата и досегашното статукво. Ясно си пролича, че всяка една от управляващите партии умишлено не е водила България в правилната посока  на развитие, а народът осъзнава, че това не е задача само за една партия или една организация. Това е дело, което може да се постигне чрез обединение на целия  потенциал на България.

 

  1. В протестите се разбра, че народът не желае вече от България всяка година да се  крадат минимум 30 милиарда евро чрез:
    • чужди банки
    • криминални приватизации на стратегическите отрасли 
    • концесии на природните ни ресурси
    • чужди вериги магазини
    • умишлено вкарване в международни заеми чрез финансови спекулации на така наречената световна банка
    • и много други форми на грабеж и всякакъв вид геноцид над народа ни, до като в същото време всяко следващо правителство се оправдава с предходното и продължава същата политика на „сценаристите от вън”

Народът ясно заяви, че иска анулиране и преразглеждане на всички тези концесии и приватизации, иска държавна банка, иска защита и стимулиране  на малкия и среден бизнес, иска стимулиране на местните производители и защита от „веригите” и монополите. С други думи - иска колонизирането да бъде прекратено и заменено със създаване на национална програма за развитие на националните ни приоритети - духовност, история, образование, раждаемост, биоземеделие и селско стопанство, туризъм,  икономика и тази програма да бъде рамка на всяко правителство и всеки парламент. Народът иска партиите да се състезават достойно кой ще изпълнява тази програма за развитие на България, а не да се състезават кой ще изпълнява планът на неолиберализма и ползването на България като колония.

Битката на НАРОДА срещу СВРЪХ-НАГЛИТЕ

 

за защита на България  продължава

image





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19802665
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930