Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2013 21:17 - ТЪПОТАТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗМЕРВА ПО БРОЯ НА КСЕРОКСИТЕ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Автор: bosia
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1230 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.04.2013 21:20


ЕЛЕМЕНТАРНО, УОТСЪН

 

Простотията и алчността нямат граници. Също като наглостта на нашите политици.

В момента се говори усилено за тъпотата, която измислиха политическите запъртъци от ГЕРБ и сие. /разбирай всички останали/. Във всяка секция трябвало да има ксерокс, който да дава възможност на всяка партия да си направи ксерокопие на резултатите от изборите.

Това може да измисли само тиква на банкянски ерген и особената форма на тиквето на милиционер.

Но то цялата тази простотия някой ще напълни джобчето. Защото комисионът от 12 хил. ксерокса се измерва  със седемцифрено число.

В същото време останалите люспи от политическия пърхот, наречени депутати, кандидат депутати и политици не се сещат да си бръкнат в джоба, да си извадят мобилните телефони в комбинация с фотоапарати и да си снимат протоколите. Това могат да направят и множеството журнаглисти, които обикалят като глухи кучки секциите с надеждата да попаднат на скандал.

Явно, че тъпотата и далаверата могат да се измерват по броя на ксероксите на глава от населението.

ОБУХА НИ МАМАТА Автор: bosia
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЦИК

 

ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,

За мен отдавна е ясно, че идиотизмът у нас няма почивен ден. Също така ми е ясно, че от простотията някой винаги прави пачки. Това е нормално и показва, че у нас интелектът може да направи пари от всичко.

За наша сметка.

 

В изборният кодекс има един член с №212. Там има и една смешна алинея под № 7.

Ето текста:

 

 

 

 

(7) (Изм. - ДВ, бр. 17 от 2013 г.) Членовете на секционната избирателна комисия, кандидатите, застъпниците, представителите на партиите, коалициите от партии и инициативните комитети и наблюдателите при поискване получават ксерокопие от подписания протокол за съответния вид избор, подпечатано на всяка страница с печата на комисията и подписано от председателя, заместник-председателя и секретаря, преди предаването му в районната, съответно общинската избирателна комисия. Подписаният протокол се ксерокопира в избирателната секция. Имената и единният граждански номер на лицето, получило ксерокопието, се вписват от секционната избирателна комисия в списъка на лицата, получили ксерокопие от подписания протокол за съответния вид избор, след което лицето се подписва. Списъкът се подписва и от председателя и секретаря.

 

 

В цялата тази простотия има една дума, която е вкарана от един хитрец, който сега вкарва тирове с ксерокси. Тази дума е „ксерокопира”. Точно заради нея в джобчето на този хитрец не дрънкат семки и бонбонки, а кротко лежат пачки с нашите пари. Какво пречеше да отпаднат от нея първите две срички „ксе” и „ро”. Защото думата „копира”п има чного възможности. Освен това думата „ксерокопира” означава, че копирането трябва да бъде извършено само на апарати от фирмата „Ранк ксерокс”. В противен случай аз ще ги оспоря в съда. Помислете за тълкуването на тази дума.

В джоба на всеки от нас има мобилен телефон. На повечето от тях има вграден фотоапарат. С този фотоапарат всеки желаещ може да заснеме протоколите и да ги принтира в най близкия компютър, ако няма със себе си лаптоп с принтер.

С какво се различава единият от другия начин?

С няколко милиона.

От нашите пари!

Давате ли си сметка за това?





Тагове:   мафия,   политици,   тъпи,   алчна,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697766
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031