Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2013 19:30 - ЗАЩО Е ТАЗИ МАСОВА ИСТЕРИЯ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ? Автор: krutata Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1492 Коментари: 0 Гласове:
1



голяма част от населението на планетата! Вече търпим последиците!

 

Какво съдържат ваксините и какви са последиците от съставките им за организма?

 

Отговорът: заразени с вируси белтъчини

 

  1. Желатин – той е чуждороден протеин, който предизвиква алергични реакции.
  2. Полисорбат 80 – алергенно вещество, което може да доведе до шокова реакция в организма.
  3. Формалдехид (формалин) – химическо вещество, което се използва за консервация на трупове. Много разпространен канцероген!
  4. Гентамицин – антибиотик.
  5. Triton X100 – детергент (т.е.  сапун).
  6. Сукроза – обикновена Захар, чуждо за организма вещество.
  7. Тимеросал – живачно съединение; първоначално било използвано като антисептик; създателят му разработил методи на химическата война за концерна “Лили”. Този концерн първи започва легално да произвежда метадон (легалния хероин) за наркоманите.
  8. Прозак – психотропен препарат.
  9. Живи тъкани – свинска и конска кръв, мозък от заек, бъбреци от куче и маймуни, изкуствено отгледаните клетки VERO, еритроцити от овча кръв, пилешки ембриони, пилешки и патешки яйца, телешка суроватка, суроватка от кравешки ембрион, казеин хидролизат от свински панкреас, остатъци от МRC5 – клетки от човешки аборти.
  10. 10.  Феноксиетанол (автомобилен антифриз).

11. Сквален – главен компонент в човешките екскременти.

12. Червен фенол (индикатор).

  1. 13.  Неомицин сулфат – антибиотик.

Амфотерцин В (антибиотик).

Полимиксин В (антибиотик).

Алуминиев хидроксид

Алуминиев фосфат.

Сорбитол.

Трибутилфосфат.

Бетапропиолактон.

Хидролизиран желатин.

Глицерол.

Моносодиев глутамат.

Калиев дифосфат.

Изследвания доказват, че ваксините срещу грип са безпомощни при малки деца. При ваксинирането на деца с астма положението им не се подобрява, дори се влошава. При възрастните ваксините също не действат. По време на изследвания се оказало, че  няма разлика между състоянието на ваксинираните и неваксинираните хора.

В дом за възрастни било проведено изследване за ефекта на ваксините срещу грип. Ваксините се оказали безполезни при грип, респираторни инфекции и пневмонии.

 

Защо е това настояване целият свят масово да се ваксинира?

 

Вече посочихме огромните печалби на производителите на ваксини срещу грип – концерните Baxter и Novartis. Световната здравна организация, финансирана от клана Рокфелер, наложи ваксината Н1N1 в целия свят.

Ето един факт от историята на ваксините. През 1915 г. войниците на фронта били масово ваксинирани срещу коклюш, но им ударили и друга неизвестна ваксина; след това войниците били подложени на химична атака с газ, който съдържал арсен, хлор и фосген; стотици млади и здрави хора загинали (това явление много прилича на международен експеримент на химическите гиганти).

 

Опасни последици от ваксините

 

В организма вирусите от ваксините създават комплекси от антиген-антитела, които затрудняват микроциркулацията, засядат в тъканите и принуждават имунната система на човека да атакува собствения си организъм, за да се спаси от тях.

В днешните ваксини се вкарват много добавки, които съдържат отрови като тимеросал, или формалин, салмонела; а токсин от тиф в съчетание със сквален води до имунен взрив.

Ако човек е здрав, с нормална имунна система може би няма да се разболее.

 

Живакът, вкарван в ваксините в организма на децата

 

Многократното вкарване на живак в подрастващия организъм на децата уврежда нервната им система. Следваксинният аутизъм– токсичното поразяване на нервната система, се разпространява в САЩ с небивала скорост.

Според известни учени и медици ваксините могат да бъдат заразени с щама на вируса Simian Virus 40 (SV 40), който се свързва с рака на кръвта и други злокачествени тумори.

Според някои информации щамът на свинския вирус Н1N1 е създаден в САЩ чрез изкуствена рекомбинация на вирус от смъртоносната грипна инфекция «испанка» през 1918 г., който бил есхумиран от американски вирусолози от Братска могила на Аляска…

 

Основните моменти в статията са на професор А. П. Столешников, лекар с 30-годишен стаж

 

В САЩ има официално подадени искове във ФБР срещу Световната здравна организация, ООН, президента Обама и семействата Ротшилд и Рокфелер, обвинени в намерение за масова депопулация на населението на планетата чрез биологично оръжие. В плановете им има пункт за унищожаването на повече от пет милиарда души чрез създаването на пандемия от изкуствено създадени в лаборатории вируси и последваща принудителна евтаназия на човечеството чрез ваксиниране.

Един от обвинителите срещу тези организации и кланове е австрийската журналистка Джейн Бюргермайстер. Тя твърди, че двата вида грип – птичият и свинският са разработени с цел масово унищожение на хора. Нейната документация е озаглавена “Доказателства за обвинението в биотероризъм”.

“Съществуват документални доказателства, че международният корпоративен престъпен синдикат, проникнал във висшите правителствени кръгове в страната и отделни щати, имат намерение да извършат геноцид против народа на САЩ чрез използването на изкуствено (генетично) създаден вирус на грипа и програма за принудително ваксиниране с цел масово унищожение на хора, нанасяне на вреда на здравето им и депопулация на Америка…

Документите показват, че много организации – Световната здравна организация, ООН, компаниите, производителки на ваксини, като Baxter и Novartis, са части от единна структура, контролирана от  престъпна група, която определя стратегията и финансира разработката, производството и разпространението на изкуствените вируси, за да мотивира масовото ваксиниране с вещества, които са биологично оръжие, с цел унищожение на населението на САЩ и завладяване на ценностите, ресурсите и пр. на Северна Америка.

По същество това е класически пример за убийство с цел ограбване и това престъпление по мащабите и методите си няма прецедент в историята. Ядрото на групата тайно определя своите стратегически цели и тактически приоритети на заседанията на комитети като Тристранната комисия  и на ежегодните срещи на членовете на Билдербергската група…

Ако вирусът се създава и разпространява наволя, а за борба с него се провежда програма за ваксиниране, планирана преди много години, то разумният извод е един – истински опасен не е свинският грип, а ваксината!

Отговорните за ваксинирането нямат никаква представа нито за състава на ваксината, нито за нейните странични ефекти. Те са обикновени изпълнители на ограничен кръг от хора, които са ядрото на конспирацията, и малък брой изследователи знаят за какво става дума в тази игра…”




Тагове:   ваксини,   измама,   геноцид,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19829743
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930