Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2013 12:12 - Кой плаща милиони долари на сайтове за дезинформация относно ваксините www.epochtimes-bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1283 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Питали ли сте се някога кое кара някои сайтове да пропагандират ваксините? Е, ето го и отговорът: Фармацевтичните компании плащат огромни суми на сайтове, за да пропагандират ваксините. Това съдружие обикновено не е известно на нищо неподозиращите родители — особено в случаите на популярни сайтове като WebMD.

Според документи, публикувани на официалния сайт на фармацевтичната компания Merck, от 2008-ма до 2012 г. са били платени поне $3,592,850 на Medscape LLC, спонсор на WebMD Health. Ако имаме предвид и други карциногенни рекламни кампании, провеждани от Merck чрез WebMD, парите възлизат на $3,982,850. Сумата вероятно е още по-голяма, тъй като един от документите [с подробности] вече не е на сайта [на Merck].

Миналата година писах за лекарите, които са усвоили над $18,810,495.52 от Merck, за да популяризират нейните ваксини. Вероятно забелязвате свързващата идея: фармацевтичните компании не пестят средства, за да си купуват влияние. WebMD не прави изключение. До съвсем скоро, сумите бяха въпрос на предположения, а сега, [когато са официално изнесени] струва ми се, че ще се съгласите: 3.5 милиона долара са изключително много пари.

Какво купува Merck?

Ако разгледаме сайта WebMD, ще забележим една страница, наречена Lifetime of Vaccines. Тя е спонсорирана от Merck.

Там ви очаква видео послание от Джули Гербердинг, бивш директор на Центровете за контрол на заболяванията (CDC). Тя обяснява причините, заради които трябвало да се ваксинираме. Преди да изслушате нейното обръщение, нека се знае, че тя лобираше опасната ваксина Gardasil (един от продуктите на Merck) да бъде включена сред задължителните ваксини за всяко дете. Сега същата тя е президент на Отдел Ваксини към Merck Pharmaceuticals.

Публикациите в други раздели на този сайт омаловажават страничните действия на ваксините и избягват да обясняват какво се съдържа в тях. Например Merck съкращават списъка с токсични съставки във ваксините, като изброяват само алуминий, живак/тимеросал, антибиотици и формалдехид, като за всяка от съставките е направено описание със само по едно изречение.

Не само омаловажават токсичността на тези съставки, но забравят да споменат някои от другите във ваксините. Какво имам предвид? За начало, ето съвсем кратък списък на някои от съставките:

Алуминиев хидроксид (токсичен тежък метал, поразяващ нервната система — бел. пр.)

Яйчен протеин (може да предизвика алергии — бел. пр.)

Формалдехид (карциногенен токсин — бел. пр.)

image

Телешки фетуси, умъртвени чрез аноксия (лишаване от кислород). За да се извлече серум от тези фетуси, майката също се убива. Ваденето на умъртвените теленца се извършва успоредно с ваденето на органите на възрастната крава. Годишно и в световен мащаб се произвеждат ок. половин милион литра суров фетален телешки серум. За целта се убиват между 1 и 2 млн. фетуса, съответно и техния носител. — бел. пр.

Фетален телешки серум (Научните основания за неправомерното използване на фетален телешки серум включват: 1) опасения за вирусно замърсяване, което е почти невъзможно за изчистване от културите при биологични експерименти; 2) много от субстанциите в серума не могат да се идентифицират, заради което не може да се предвиди влиянието върху клетките; 3) потенциален карциноген; 4) серумът влияе върху генотипната и фенотипната клетъчна стабилност — отново с непредвидими последствия при извършените експерименти; 5) серумът е особено опасен за бременните жени, тъй като потиска нормалното развитие на ембрионалните тъкани. — бел. пр.)

Тимеросал (токсичен тежък метал, поразяващ нервната система – бел. пр.)

Телешка кожа

Абортирани фетални тъкани (човешки диплоидни клетки)

Бъбречна тъкан от лабораторни маймуни

Мозък от лабораторни мишки

Информиран и отговорен родител е този, който знае какво точно лекарят инжектира в децата. Кликнете тук за по-пълен списък на съдържанието във ваксините.

Сумата, която WebMD са получили, е само малък дял от парите, които Merck и други фармацевтични компании дават на сайтовете, пропагандиращи техните ваксини. Законът Physician Payment Sunshine Act (PPSA) и други наредби вече задължават фармацевтичните компании от 2014 г. да обявяват публично такава информация.

Заключение

Джобовете на фармацевтичните компании са дълбоки. Когато обърнем внимание [на изнесените документи], виждаме какво влияние се купува с техните пари.

image

Родителите искат здрави деца и честни отговори. Наистина ли мислите, че Merck е инвестирала всичките тези средства, за да ви образова за ваксините? Или е по-вероятно, че става дума за маркетинг на техните продукти? Оставям сами да намерите важния отговор.

И накрая, след като новите документи вече са налични, мога само да се надявам, че очите на родителите ще се отворят за това — как фармацевтичните картели въртят бизнеса си: харчат много средства, за да си купуват влияние. Може би „безопасността на ваксините“ наистина излиза скъпо.

Автор: Джефри Джон Ауфдерхайде

Източник: VacTruth

/otizvora.com/




Тагове:   отрова,   ваксини,   геноцид,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19786011
Постинги: 44942
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930