Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2013 18:49 - ЦИГАНИТЕ КАТО ПИРАНИ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ! Красимир Бачков Форумът Бг
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2116 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Който и днешен политик да запитате, какво мисли за бъдещето на циганите в държавата, няма да получите конкретен отговор. Първо – защото днешните политици не са политици, а крадци и второ – защото циганската общност е приоритет за всяка партия. Ако имаше истинска демокрация в България, настоящето и бъдещето на държавата нямаше да зависи от цигански или турски гласове! За циганите официално е прието да не се говори, да не се закачат и да се премълчават престъпленията им, като цирей на носа, който те загрозява, и е някаква нежелана част от теб, но някак го приемаш, и преглъщаш.

Всеки  човек си има душевни и телесни недостатъци, а ние българите сме приели, че циганите са нашия кусур. Самите те почти не са виновни за „възловото” положение, в което се намират спрямо държавата и останалите граждани от български произход. Не е луд който изяжда зелника, а който му го дава! Политиците и по-точно комунистите създадоха условия за паразитното им развъждане, с цел по-късно да се възползват от електоралните им гласове. Всичко тръгна като малка снежна топка, но вече се превърна в снежна лавина, която помита и унищожава всичко по пътя си. В една толкова малка държава като нашата, при една установена от мутри и комунисти анархия, това е прекрасна жизнена среда за размножаване на всякакви паразити. Циганите все повече се множат и ще имат все по-решаващо значение за бъдещето на държавата ни. И тъй като 90% от тях са недостатъчно образовани, обременени от генетични и общностни деформации, те ще станат лесен материал за обработка и консумация на антибългарски формирования. Ще застанат на първа линия в едно бъдещо стълкновение с етническите българи и мръсни, и грозни сили ще ги използват, за да унищожат държавата ни.

       Кой не би се гордял с цигани като д-р Чирков, цигуларя Венци и всички мургави музиканти, които вливат живец край нас чрез музиката си? Но те са единици, в сравнение с представители на циганския етнос като фамилията Зрънкови, цар – Кирови и всички, населяващи гетата в големите градове, селата и махалите на държавата. Те се изхранват предимно със социални помощи, кражби и грабежи над останалите граждани на държавата. Това обаче ще има край и тогава всичко ще излезе от релси. Не политически, расов или етнически сблъсък ни предстои! Очаква ни обикновен глад, на човешки същества! Те ще тръгнат срещу закони /които и сега не признават/, срещу българите, срещу държавата и ще изгризат всичко до шушка, точно както пираните изяждат за минути падналата в реката жертва. Ще го сторят не защото много ни мразят или защото са привърженици на ДПС или БСП, а защото няма да имат друг изход. Гладът не оставя много възможности за избор. За да оцелеем като нация е нужно да се приемат спешни, крайни мерки, както за размножаването на циганите, така и за възможностите им да гласуват на избори. Ако те бяха нормална родова формация, за 23 години досега щяха да се организират в партия или движение, а не да се оставят да ги манипулират турци или комунисти. Щом не са способни да се самоорганизират, ние трябва да определим статуквото и бъдещето им, както ги храним в момента. Трябва да го сторим в интерес на нацията и държавата, а не в някакви тясно котерийни партийни интереси! Иначе пираните идват и ...........!





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. alexs - Една патиотична партия има добра ...
30.04.2013 00:32
Една патиотична партия има добра програма за решаване на циганския проблем и това е НФСБ.
И с реален шанс да влезе в парламента Дори Мира Янова потвърди това..
април 2013 | 19:27 | Агенция "Фокус"
http://www.focus-news.net/?id=n1774028
Бургас." Интегрирането на различните етноси в страната трябва да се ускори. Всички управляващи партии до момента подходиха изключително безотговорно към този въпрос. Това каза пред Радио „Фокус” съпредседателят на ПП "Национален фронт за спасение България", Валери Симеонов. По думите му, трябва да бъдат променени критериите за отпускането на детски надбавки, пари за майчинство и социални помощи, тъй като към момента, хората от малцинствените групи, които ги получават, не са обвързани по никакъв начин с отговорности и задължения, които трябва да бъдат поемани от тях. „Ние настояваме за промени в законодателството, така че да бъдат въведени задължения за ромския етнос. Тези задължения трябва да бъдат срещу заплащане. Социалните помощи например могат да бъдат получавани само срещу полагането на общественополезен труд, което ще намали високата безработицата сред тези хора. Има много непривлекателни дейности, за които за съжаление трудно се намира работна ръка. Циганският етност трябва да получава помощи само ако извършва определените от съответните институции дейности в обема, който трябва да бъде изпълнен. Ако откажат, помощите трябва да бъдат спирани”, обясни Симеонов. Идеята е залегнала в предизборната платформа на партията за
предстоящите парламентарни избори. Според членовете на НФСБ, този нискоквалифициран труд може да се използва и в селското стопанство, което към момента е в окаяно състояние. По отношението на така наречените детски надбавки, програмата на партията залага изплащането на помощи само при положение, че се дават за едно или две деца. „За трето дете не трябва да има детски надбавки. При раждане на четвърто, настояваме да се спират парите за първите две. По този начин циганският етнос ще бъде изправен пред отговорността сам да поема задълженията за отглеждането на своите деца и да не харчи грешни, държавни пари. Интегрирането ще може да се извърши само при положение, че бъде направен анализ на състава на този етнос, а той както знаем всички е от две групи. Едната е интегруема или тези хора, които работят и плащат своите данъци. Другата група е тази, която доста добре преживява, благодарение на нарушаването на закона”, допълни Валери Симеонов. Според него, обикновено това са хора, които се занимават с разпространението на контрабандни цигари, с проституция, разпространението на наркотици, кражби, просия. Той бе категоричен, че тези престъпления процъфтяват заради бездействието на държавата. „Точно тези престъпления осигуряват поминък на циганското население. Ограничавайки възможността за извършването на тези престъпления ние ще приобщим този етнос във включването му в по-полезни дейности. Разделяйки споменатите групи трябва да се премине към процедура по установяване на собственост. Българската държава трябва да подаде ръка на тези цигани, които имат законни жилища. Незаконните трябва да бъдат унищожени. Това трябва да се изпълни. Така населените места ще бъдат освободени една голяма част престъпни дейности”, каза още съпредседателят на партията. От там предлагат ромите, които се занимават с подобен вид дейност да бъдат настанени във фургони, разположени извън населените места. „Има достатъчно пустеещи ниви, които са държавна или общинска собственост. Трябва да бъдат осигурени най-елементарните условия и 24-часова полицейска охрана. Ангажимент на страната ще бъде образованието на децата. Те ще бъдат извозвани с автобуси до съответните училища, където на получат своето образование. Така ще получат своя избор – дали да живеят във фургони като своите родители или да намерят някаква професия и да се интегрират”, отчете Валери Симеонов
цитирай
2. olivie - Не знам за пираните,
30.04.2013 02:08
ама някъде четох, че м/у циганското и конското месо под микроскоп разлика нямало. Затова и агенцията по безопасност на храните изследвала генотипа на месото, заляло половин Европа. Нали помните мрачните времена на перестройката на Горбачов дето банди правеха цели затънтени села на салам? Дали вече не сме станали и ние канибали по неволя, а? А това на НФСБ-то е дивотия и ще отблъсне циганите - нали не мислите, че им се работи?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19791821
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930