Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2013 19:44 - Световноизвестен ирански инженер събира учени във Варна, прави революция с маграв генератори www.epochtimes
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1220 Коментари: 0 Гласове:
1



image
Снимка: dnesplus.bg
 
 
 
 

Тридневна международна конференция с участието на световноизвестния инженер от ирански произход Мехран Кеш ще се проведе във Фестивалния и конгресен център от 3 до 5 май във Варна. Темата на форума са новите технологии, които ще направят възможно пътуването на човека до далечни планети в Космоса, и приложението им на земята – за съхранение на природата, ресурсите й, за опазване на човешкото здраве. Това съобщиха организаторите на събитието, които представят накратко биографията на учения. Той е основател на фондация "Кеш", която през последните 3 г. провокира интерес в световен мащаб с твърдения, че учените са открили технологии, непознати до момента. Една от разработките е наречена оазисна единица и представлява независимо от условията на средата решение за осигуряване на питейна вода, храна, електричество, топлина и светлина.

Друга разработка на инж.Мехран Кеш е създаването на нов тип летателен апарат чрез магнитно-гравитационен генератор. То дава възможност за постигане на голяма скорост и ще направи възможно пътуването на човека в дълбокия Космос, като го предпази от ускоренията. Времето за пътуване трябва да бъде няколко години. Според организаторите на конференцията, десетки екипи по света са получили патенти от фондацията безплатно и работят по т.нар. маграв генератори, които превръщат материята в плазма. Предвижданията са по тази технология да се произвежда електроенергия и да се управлява гравитацията.

Няколко български екипа, разработели маграв генератори, пристигат във Варна. Поканата към инж.Кеш е именно от нашите учени, като се очаква и присъствие от балканските държави.

Те ще направят демонстрации на своите проекти и ще покажат видеоматериали на прототипите си. Към момента те произвеждат плазма във вакуумни условия. У нас са създадени 4 прототипа на революционния генератор.

На 21 април в Бреша, Италия, се е провела международна среща и е било подписано мирно споразумение между физически лица и организации. Мехран Кеш е направил преглед на разработките си до момента, като е демонстрирал нов маграв генератор, който не използва радиоактивни материали и може да произведе както електричество, така и движение, гравитационни ефекти или дадено вещество от Менделеевата таблица. Предстои генераторът да бъде тестван и сертифициран. Събитието е било излъчено по интернет и е било наблюдавано в 92 държави. До този момент има сведения, че италианският екип, разработващ маграв генератори, е постигнал ефект, подобен на антигравитационния.

Технологията предизвиква голям интерес и се приема добре на правителствено ниво в Русия, Китай, Индия, Тайланд, Бразилия, Япония, Южна Африка, Италия, Австралия и САЩ.

Организаторите на проявата припомнят, че Иран е постигнал голям напредък в разработването на технологиите, посочени по-горе. Доказателство за това били неидентифицираните летящи обекти, наблюдавани наскоро в района на Близкия изток. Освен това било факт, че иранската армия е пленила във въздуха последен модел безпилотен разузнавателен "Стелт" на САЩ в своето въздушно пространство. Президентът Барак Обама поиска от държавата дронът да бъде върнат. Анализатори твърдят, че Иран притежава цяла флотилия от нов тип летателни апарати и заедно с това захранва големи райони от Азия с електроенергия, добита по непознат досега начин.

На 21 април инж.Мехран Кеш дава изявление, че: Всички най-модерни военни технологии на съвременното човечество ще станат напълно излишни, защото то ще постигне световен мир чрез новите технологии, които фондацията му ще предостави свободно на всички народи.
Медиите са поканени на пресконференция в 17,30 ч на 4 май./dnesplus.bg/





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701942
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031