Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2013 17:07 - Меглена Кунева (Пръмова; Примо) - масонска невяста Автор: doktora757
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1066 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Меглена Кунева - масонска невеста

 

Около нея е бъкано с ДС-куки и зависими хора

12 юли 2012 12:49 Антон Тодоров, специално за РЕПУБЛИКА 2 коментара Споделете във Facebook

image

Снимка: БГНЕС

Политическите злодеи в България, към най-филигранната част от които принадлежи и Меглена Кунева, не биха преуспявали толкова много в действията си, ако не получаваха продуциране и спонсорство от външни структури. 

 Този дял от дейността им обикновено се подминава с лека ръка или ако му се обърне внимание, то е, за да се каже глупавата фраза „Това са конспиративни теории”. 

Тази фраза може да се ползва като тест за това дали си струва да се отделя време за дебат с някого или той просто трябва да бъде автоматично игнориран заради демонстративно невежество. 

Достатъчно е да се прочете която и да е западна история на вътрешнополитическите или международни отношения в някакъв период от време и веднага ще забележите, че конспиративността, тайната, задкулисието е неотменна и много съществена част от нея. 

image Жан-Мишел Кийярде е много малко познат в България, макар че беше тук за създаването на масонска ложа.

Ето ви пример и от отечеството: преди няколко месеца се оказа, че близо половината от българските дипломати са били секретни сътрудници на ДС и РУ-ГЩ. 

Когато говорех и пишех за този проблем  преди десет - петнадесет години чувах същите обвинения - това са „конспиративни теории”. Днес литаниите са други: „Е, какво толкова, там (в службите) бяха най-подготвените хора”. 

Така ще се случи и тук, когато се разбере от мнозинството след време, че около Кунева е бъкано с ДС-куки и зависими хора. 

Всъщност бившият щатски посланик Джон Байърли преди 4 години каза при едно посещение в Плевен, когато се разкри, че българският посланик в НАТО Любомир Иванов е бил щатен сътрудник на Държавна сигурност: ” Ще работим заедно с тези хора, защото в България те са много”. Точка! 

А ние очаквахме ЕС, НАТО и Щатите да станат нещо като политически борд, който да измете най-накрая ДС-камарилата, отровила живота на милиони българи. Ще трябва да ги изметем сами, макар, че след последното социологическо изследване на НЦИОМ от вчера 7,5 % от българите са готови да вкарат Пръмовата снаха и тази камарила отново в парламента! 

Католичката по вяра Меглена Пръмова настоява, че едва ли не няма нищо общо с комунистическата номенклатура, но истината е, че освен с тукашната, тя се търкаля в политическата похот и с европейската бивша комунистическа номенклатура. 

Колко хора в България знаят, че днешният, втори мандат председател на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, е започнал политическата си кариера в крайно лявото, нелегално маоистко „Движение за реорганизация на пролетарската партия”. 

image Кийарде иска още власт за масоните в конструирането на Европа.

В официалната му биография е записано, че четири години по-късно извървява еволюция „надясно” и става член на определена пак там като „дясноцентристка”?! Самият той обаче уточнява в интервю за в. „Вашингтон таймс” от 29 юни 2004, че Португалската социалдемократическа партия е лява в сравнение с Лейбъристката партия на Британия. 

„Не съм пазарен фундаменталист. Далече съм от неолиберализма. Стоя точно в центъра, тоест доста по-наляво от „трудовака” Блеър” допълва в това интервю Барозу. 

Когато беше избран през 2004 за първия си мандат, Барозу каза публично на форум в Париж, посветен на културата, че се гордее с някогашното си членство в крайнолявата маоистка партия. 

”В правния факултет в Лисабон имаше само две комунистически движения-просъветско и прокитайско, тъй че липсваше особен избор. Нямаше още демократическа партия като социалдемократическата, чийто член станах по-късно. Влязох в онази, която ми се стори най-интересна и динамична, най-радикална и това бяха маоистите”! Без коментар, както се казва. 

Днешният върховен представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност, баронеса Катрин Аштън, която неразумни хора също титулуват като „дясна”, в периода между 1977 и 1979 г.е финансист на едно агресивно, крайно ляво пацифистко движение - Campaign for Nuclear Disarmament. 

CND е била заподозряна от западните разузнавателни служби в съзнателно подкопаване на отбраната на НАТО както и, че е създадено, за да изпълнява задачи на съветското КГБ по едностранното ядрено разоръжаване на Запада. 

Владимир Буковски с документи в тритомника си „Един дисидент в архивите на Кремъл” доказа, че тези и подобните им са били финансирани от КГБ и ГРУ. На 23 години Аштън става отговорна за финансите, тоест пряко е взаимодествала със съветските тайни служби. 

Президентът  на CND, Джон Кокс, е бил член на британската комунистическа партия. За британското разузнаване е без съмнение, че Катрин Аштън е симпатизантка на комунистите. Не е сигурно дали е била член на компартията, но тя работи усилено за реализиране на целите на британските комунисти. До ден днешен, Катрин Аштън отказва да отговаря на въпроси за характера на дейността си там. 

Нека видим на какъв човек е специален съветник „дясната”, „антикомунистката” Меглена Кунева. Това е Сийм Калас - заместник на Барозу, дълги години член на КПСС и Естонската компартия / 1972-1990/, главен редактор на партийния орган на тази партия, както и шеф на централната им банка по тоталитарно време. 

Изобщо, ЕК се оказва истинско свърталище на всякакви левичарски „изкуствени патици”, поели функции доста далеч от това, което еврофилите у нас могат дори да допуснат в най-скверните си мисли. 

Забележете, Ласло Андор, комисарят, отговарящ за заетостта, социалните въпроси и приобщаване се оказа пък неомарксист. Еврокомисарят, отговарящ за разширяването на ЕС Стефан Фуле, е бил член на Чехословашката компартия от 1982 до 1989, завършил МГИМО, където е много вероятно да е имал чувствителни контакти с тогавашните съветски служби. 

И като за капак на цялата тази отблъскваща компания, зад другарката Кунева-Пръмова се е изтипосал един особено неприятен елемент - Жан Мишел Кийарде. Много малко познат в България, макар че през 2007 г. беше тук за създаването на масонска ложа. 

Особено влиятелен в европейското задкулисие човек, Кийарде е бивш велик магистър на ложата "Великия Ориент на Франция". В интервю за авторитетния белгийски вестник „Льо Соар” от 17 февруари 2010 Жан-Мишел Кийарде, заяви, че масонските ложи в цяла Европа трябва да се  обединят, за  да победят успешно християнската идентичност  на Европа. 

По неговите думи, те трябва да се борят по-смело „срещу влиянието на религиозните организации в европейските институции”. От интервюто обаче се разбира, че под „религиозните институции”, с които масонските ложи трябва да се борят, рижавият нахалник няма предвид джамиите и синагогите в Европа, а християнските църкви. 

Според Кийарде в Европа живеят „евреи, черни, хора от Магреба, хомосексуални и хетеросексуални”. Думата „християни” изглежда му е толкова противна, че когато изрежда, той дори не споменава за основната религия на континента. Европа на Кийарде не е Европа на нациите, а безформена, политкоректна територия. 

В това интервю той иска още власт за масоните в конструирането на Европа, откриване на специално масонско представителство в Брюксел (което вече е открито), както и налагане на масонския дневен ред в политиката на ЕС!

Жозе Барозу още през 2008 г., когато за първи път като шеф на ЕК се среща официално с делегация на френските масонски ложи, демонстрира, че е готов да приеме налагането на този масонски дневен ред над Европа. 

Именно Барозу създаде към Еврокомисията „Бюро на  съветниците за европейска политика” (Bureau of European policy Advisors, BEPA), в който орган, по думите на Кийарде, масоните са намерили своето  представителство. 

ВЕРА е трябвало да бъде оглавено от Меглена Кунева - предложението за това е от същият Жан Мишел Кийарде. 

В същото интервю може да се прочете, че според него християнството е  несъвместимо с „хуманизма на Ренесанса и Просвещението”. Затова и може би настоява масонският офис към Еврокомисията да надзирава издаването на учебниците за средните училища в държавите от ЕС. 

Заличаване на столетната християнска идентичност на европейците и Европа - това е заложил в програмата на френската масонерия Жан Кийарде и пет пари не дава рижият френски масон за християнската католическа вяра на протежето си  Кунева-Пръмова.

Подробнисти от проучването на социолозите може да прочетете тук.

 

Източник: http://republika.bg/index.php?id=45937



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19793831
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930