Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2013 16:47 - ПОЗОР! ПЛАШИПУТАРНАТА ЖУРНАЛИСТИКА ИЗКЛЮЧИ ЗВУК И КАРТИНА ЗА БЕЗУМНАТА ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ:
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 765 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПОЗОР! ПЛАШИПУТАРНАТА ЖУРНАЛИСТИКА ИЗКЛЮЧИ ЗВУК И КАРТИНА ЗА БЕЗУМНАТА ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ: „ПОКАЗВАЙТЕ ПЪТИЩА, ТЕАТРИ, АУЛИ, БИБЛИОТЕКИ, СПОРТНИ ЗАЛИ И НЕ КОМЕН Автор: maania
В България няма цензура! Вие къде сте видeли цензура, бе, журналя с журналя, бесуваше премиерът Бойко Борисов – най-демократичният, най-самокритичният и най-широкоскроеният човек, когото някога сме срещали. Във Варна днес Борисов изрече УБИЙСТВЕНАТА ЗАПОВЕД: „Показвайте пътища, театри, аули, библиотеки, спортни зали и не коментирайте нищо!”. Нито едно радио и телевизия НЕ КАЧИХА ЗВУКОВ ФАЙЛ в сайтовете си и електронните си медии! Скандално, кореспондентът на Българското национално радио, държавната пръчка на микрофон Даниела Стойнова, дори не споменава в БЕЗзвуковата си дописка сталинисткото послание на министър-председателя. Същата получава данъкоплатска заплата и едновременно слугува частно-пиарно на партия ГЕРБ.

imageНадупени, плашипутарни журналя, накачулени в един бозав, фалшив спектакъл във варненския театър подгъзуваха на Вожда, Учителя, Каратиста, Пожарникаря, Оня, за когото всичко, което се сетите все ще е вярно – министър-председателят и председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов точно в епицентъра на скандала с директорката на варненския театър и опера, общинската съветничка от ГЕРБ Даниела Димова, която е оплетена в далавери и афери, и която още не е обяснила как точно със старта на ремонта на театъра направи първа копка и на фамозната си вила, изрече безумната заповед: „Показвайте пътища, театри, аули, библиотеки, спортни зали и не коментирайте нищо!”.

Никой от журналята не възропта, не викна, не кресна, не се опълчи.

Всички вкупом си свиха опашките и слугински лижеха стъпките на Борисов, тичайки след него.

www.facebook.com/syvetnik  

Знаейки прекрасно къде отива, знаейки къде пак го нахедрят местните гербаджийски „мазачи на филии”, премиерът отигра древната тактика – атаката е най-добрата отбрана. И хем забрани на журналистите да коментират, и на практика им нареди единствено да цвилят в захлас от успехите на ГЕРБ, хем ги поряза изобщо да НЕ задават въпроси.

Погледнато от друг ъгъл, дори и в бардаците, проститутките издават звуци.

Варненската и изобщо родната журналистика обаче – не.

Малко по-късно в сайта на Радио – Варна се появи постна дописка БЕЗ ЗВУКОВ ФАЙЛ! Кореспондетката на Българското национално радио Даниела Стойнова, която взима държавна заплата от данъкоплатски пари, обаче едновременно с това е частпром пиар на местния онбашия на ГЕРБ – Варна Иван Портних. И естествено … звук няма!

В сайтовете на телевизиите думите на Борисов бяха цитирани в текст, но БЕЗ ЗВУКОВ И ВИДЕО ФАЙЛ.

Някои от частните радиа пък изобщо не изпратили кореспонденции към столицата, защото оттам не проявили интерес.

Ако заповедта, издадена от премиер към журналисти: „Показвайте пътища, театри, аули, библиотеки, спортни зали и не коментирайте нищо!” се бе случила във всяка европейска държава, да не говорим пък за САЩ, тиквата на министър – председателя нямаше да слиза дни наред от екраните и ефира и той щеше да бъде смазан от журналистиката.

В България призваните да пазят и да се борят за свободата на словото мълчат като посрани.

И НЕ КОМЕНТИРАТ!

Без звук и картина.

НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ!

НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ!

НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ!

Показвайте по сталинистки и диктаторски единствено какво е направил Вожда и Бащицата.

Долна история.

Историята на съвременната българска, олайнявила сама себе си, журналистика.

Afera.bg

Колаж: Владимир Дойчинов

 

 www.facebook.com/syvetnik



Тагове:   мафия,   власт,   борисов,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697926
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031