Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 22:01 - Дейвид Камерън - един лъснат образ и предци с вековни нечистоплътни връзки Автор: fascindoo
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
0



Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите)

image 

 
Стефан Неделчев, Лондон, публикува показателен материал за пошлостта в английската политика:
 

ЛЪСНАХА НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ ВРЪЗКИ НА БРИТАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ С МЕДИЙНАТА ИМПЕРИЯ НА РУПЪРТ МЪРДОК

image
image 
Архив SMS-ите на премиера Камерън с Ребека Брукс завършват с LOL (с много любов). А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.

Ребека Брукс, бившата шефка на Нюз Интернешънъл, дясна ръка на магната Рупърт Мърдок в Лондон ,е заплашена от 5 години затвор за умишлено укриване на доказателства за тежки криминални престъпления

               Дни след като излязоха наяве нейните интимни  имейли и sms-и с премиера Камерън ,  Ребека Брукс бе официално обвинена от кралската прокуратура и за умишлено укриване на криминални доказателства подвеждане на следствието.

               Обвинение, за което се предвижда от 5 до 10 години затвор. Атрактивната Брукс, любимка на стария Мърдок, на 31 години става главен редактор на скандалния „Нюз ъф дъ Уърълд”, след това на „Сън”, а през 2009 г. оглавявя  Нюз Интернешънъл, британското подразделение на медийната империя.

               По нейно време и с нейно знание журналисти и специално наети частни агенти са извършвали подслушване на мобилни телефони и гласова поща на „оперативно” интересни персони. Наред  с популярни лица от шоубизнеса и спорта са „хаквани” и политици, както и придворни на кралицата. Скандалните репортажи от Бъкингам, предизвикват през 2007 г. следствие и присъди за частен детектив и за  дворцовия репортер на „Нюз ъф дъ Уърълд”.  Съмнително бързо Скотланд  Ярд претупва и потулва останалите случаи.

               В същото време със санкцията на мениджмънта на Нюз Интернешънъл  са изплатени на  суми от по 200-300 хил. паунда на няколко популярни звезди, за да се избегнат шумни процеси.  Големият скандал избухна в първите месеци на 2011 г. , когато след поредица публикации на вестник „Гардиън”, полицията  поднови следствието и най-после отвори кутията на Пандора. Оказа се, че репортерите и наети от „Нюз ъф дъ Уърълд”, детективи  са подслушвали телефоните на близки на отвлечено и след това убито момиче, на роднините на убити в Афганистан войници, на роднините и лекарите на умиращото от тежка болест дете на премиера Гордън Браун.

               Ужасяващите  разкрития предизвикаха  спирането на вестника, както и вълна от оставки: от върховния шеф на Скотланд Ярд, през говорителя на премиера Камерън Анди Калсън /бивш редактор на вестника/, до изпълнителния директор на Нюз Интернешънъл Ребека Брукс . Именно в дните, когато се подготвя нейната оставка, тя изнася голям брой документи и  нарежда да се прочисти паметта на компютрите от  уличаващи материали. 

               Поведението на управляващите консерватори по време на скандала  е направо трагикомично. Материалите на следствието показват, че през цялото време е продължавала топлата връзка на  Дейвид Камерън с Ребека Брукс. Те са комшии по имения в Бъкингамшиър и са си гостували многократно през последните години.  Камерън и неговата дясна ръка, канцлерът  Джордж Озбърн, са вечеряли, обядвали и купонясвали с Ребека Брукс, с Рупърт Мърдок и с неговия син -Джеймс. Тези контакти не спират и по време на скандала с  „Нюз ъф дъ Уърълд”. Сведения на следствието показват, че тесен кръг около Камерън и хора на Нюз Интернешънъл  са обсъждали стратегия как да потушат скандала с подслушването, за да не навреди на сделката за изкупуване  на  британския медиен и  телекомуникационнен  гигант Скай, за която  Мърдок    бе приготвил 8 млрд. паунда.

               Особено старателно за империята Мърдок се оказва, че е лобирал  министърът на културата и спорта Джереми Хънт, назначен не случайно от Дейвид  Камерън, да направи доклад за обществения интерес от тази  концентрация на медии. Почти будоарно прозвучаха имейлите и  sms-те между премиера  и Ребека Брукс,  разкрити тези дни пред следствената комисия на върховния съдия Левисън. Те всичките завършват с LOL /С много любов/. А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.

               Или както пише един блогър  на вестник „Индипендънт”, медиите на Мърдок начело с „Таймс” се потрудиха много за победата на консерваторите през 2010 г. Сега е време Камерън да  върне жеста и да прави компания на клана Мърдок, докато плуват  в  езерото с  отпадни води.

 ---


Дейвид Камерън и еврейските му корени в банкирането и търговията с опиум

               Този материал публикувахме своевременно в превод още тогава, препечатваме го и тук.

От Брайън Акира, 27-ми Май,2010

               Британският премиер Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите), които тайно управляват Англия и голямата част от света. Той е пример за действащи илюминати от смесените бракове между масоните евреи и видни езичници-масони. По време на предизборната кампания, той каза, че ще "даде възможности " нa UK евреите. 

               Предците на Дейвид Камерън имат дълга история във финансовата рекет. Неговият пра-пра дядо, Emile Levita, немски евреин, е бил свързан с немско-еврейското банково семейство Goldsmid и получава британско гражданство през 1871. Той е директор на Chartered банка на Индия, Австралия и Китай. 

               Chartered банката на Индия, Австралия и Китай е основана в Лондон през 1851 г. след предоставянето на кралски декрет от кралица Виктория. Тя открива първите си клонове през 1858 г. в Калкута и Бомбай и след това в Шанхай. Клонът на банката в Шанхай експертно започна работа през август 1858. Първоначално дейността на банката е в голям обем намаления и повторно сконтиране на сметки на опиум и памук. 

               Въпреки, че отглеждането на опиум в Китай постепенно се увеличава, опиум вносът се увеличива с повече от 50% между 1863 и 1888. Сделките в търговията с опиум, генерират значителни печалби за Chartered банка, както и на евреите и масоните, които го контролират. 

               По-късно експертите на банката също се превръщат в един от основните емитиращи институции за чуждестранни банкноти,  напр. в Шанхай. През 1862 година, банката е оправомощена да издава банкноти в Хонг Конг, привилегия тя продължава да носи и до днес. През следващите десетилетия тя има отпечатани банкноти в Китай и Малазия. 

               С откриването на "Ротшилдовия " Суецки канал през 1869 г. (еврейски министър-председател Бенджамин Дизраели е обвинен в подкопаване конституционната система на Великобритания, поради липсата на съгласие от парламента за придобиване на акции с финансиране от Ротшилдовите евреи), Chartered банката  е в добра позиция да разшири и развие дрога-доставките и други организирани мошеничества. 

               Освен с лихви, емисии, банката също търгува с памук от Бомбай, с индиго и чай от Калкута, с ориз от Бирма, със захар от Ява, с тютюн от Суматра, с коноп от Манила и с коприна от Йокохама. 

               През 1912 г. Chartered банка стана първата чуждестранна банка получила лиценз за работа в Ню Йорк. 

               През 1927 г. банката, придобива 75% от P&O банка, чиито офиси са в Коломбо, Шанхай, Хонг Конг, Сингапур и Кантон. P & O банката също притежава и банка Allahabad. 

               През 1957 г. Chartered банка придобива Eastern банката, която има мрежа от клонове в Аден, Бахрейн, Бейрут, Ливан, Катар и ОАЕ. Тя също така купи клоновете на Йонийската банка в Кипър. 

               Chartered Банката се обедини със Standard банката на Южна Африка през 1969 г., като общата банка стана Standard Chartered банка. Мотото е: "тук за добро", като че ли, навсякъде е зло. 

               Директорът на Chartered банка, Emile Levita се жени за Catherine Plumridge Rйe, дъщеря на  Hermann Philipp Rйe (от един виден датско-еврейски корен). Техните деца са Arthur Levita, Cecil Levita и Enit Levita. Arthur Levita и борсовите посредници на Panmure Gordon, заедно със сър Ewen Камерън (Лондонския управител на Хохгконг и Шанхай банкаите и член на Съвета на външните облигационери и Комитета по китайски облигационери) играе ключова роля в организирането на заеми от синдиката Ротшилд, включително и Яков Шиф, и на японски централни банкери (по-късно министър-председател) Такахаши Korekiyo за финансиране на японската война срещу православната християнска Русия през 1905 година. 

               Cecil Levita е бил председател на Съвета на графство Лондон.

               Еврейката Enit Levita е женена за сина на Сър Ewen Камерън. 

               Enit Levita е бащина баба на Дейвид Камерън. Баща му, Ян Камерън, е успешен борсов посредник, партньор в Panmure Gordon, като баща си и дядо си. 


Източник

Свързани линкове: 

"Еврейска аристокрация на Англия"... 

За възхода на NWO марионетката  Дейвид Камерън ... 


Превод за Плевен онлайн портал: 
Доц. д-р инж. Никола
Тодоров





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705423
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031