Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2013 17:25 - КАМПАНИЯ ПРОТИВ ГЕЙ ПАРАДА. Написано от Brannik
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1799 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

"БУДИТЕЛИ" подкрепя инициативата на сдружение "ВЯРНОСТ", БНС и СДРУЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ. Кампанията се поддържа и от Българската Православна Църква.

Ще започнем статията с една информация която може да откриете по - надолу: "Има пряка и доказана връзка между педофилията и хомосексуализма. Например според студията “Archives of Sexual Behavior” 86% от педофилите описват себе си като хомосексуални и бисексуални."

И така поредното сборище на антихристи - извратеняци е предвидено за 22 юни в София. В кампанията срещу гей парада взеха дейно участие националисти от много български градове. БНС приканва всеки истински българин да подкрепи подписките в цялата страна. Ако не искаме утре содомити свободно да осиновяват български деца и да заливат подрастващите в училища и детски градини с хомосексуална пропаганда, ако не искаме да се отприщи нова вълна от хора с всевъзможни сексуални отклонения, налагащи ни разбиранията си и превръщащи страната ни в нов Содом и Гомор, то трябва да окажем отпор. Подобни домогвания трябва да бъдат пресечени в зародиш.

Ако сега потънем в бездействие, утре нашите деца ще са потърпевши!

Събрани са до момента само в Стара Загора над 5000 подписа. Подписите от цялата страна ще бъдат внесени в Софийска община.

*Да не си съгласен с хомосексуализма означава да си нетолерантен.

*Не е позволено да се дискутира характера на хомосексуализма в негативен аспект.

*Хомосексуалистите реално не се борят за „равни права”, ако разсъждаваме по-дълбоко те се стремят да получат неограничени права – хората са задължени да одобряват техните деяния и е забранено да имаш мнение противно на тяхното. В тази връзка те се стремят да променят по свое усмотрение хилядолетната институция на брака между мъж и жена, което е грубо вмешателство и агресивно налагане на мироглед върху един изначално определен съюз. Гей брак – оксиморон.

*Хомосексуалистите искат дори по-високи права. В световен мащаб се упражнява своеобразен психологически натиск върху всички, които дръзнат да се изкажат против хомосексуализма – стига се дори до уволнение от работа, медийни клевети и дори съд, само защото някой си е позволил да надигне клава срещу идеологията на днешното време – либерализма, който досущ като марксизъм се налага насилствено на обществото.

*Не случайно при легализирането на гей-браковете, когато във френския парламент една група от народни представители издигна глас против това беззаконие, те веднага бяха обявени за „луди” и беше насърчено тяхното изгонване от залата. Това говори изключително много за агресивните методи, с които си служи днешното общество срещу инакомислещите и идеологически необремените от либерализма.

Опитите да ни се наложи една ненормалност за норма ще продължават с пълна сила. От нас зависи как и до колко ще се съпротивляваме на този елемент на новия световен ред.

Ще ви припомним в тази връзка част от статията ни "УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ" - II ЧАСТ:

на запад хомопропагандата е заложена вече в официалните училищни програми и в детските градини с книжки като „Крал и крал”. Там се разказва за двама мъже, които се влюбили и се оженили.

image

Дейвид Паркър, родител с дете в детската градина (Лексънтън, Масачузетс), настоял да бъде уведомен, когато учителите дискутират хомосексуализъм или транссексуалност с неговия син. В резултат на тези си искания бил арестуван. Семейство Паркър и други родители завели дело с исканията да им бъде позволено да изтеглят децата си от час, когато се преподават предмети с хомосексуална насоченост. Федералните съдии отхвърлили иска. Тяхното заключение било, че щом еднополовите „бракове” са позволени в щата, училището всъщност има задължение да разяснява хомосексуалните взаимоотношения на децата! Помислете за това: федералният съдия отсъжда, че училищата имат задължението да пропагандират хомосексуализма на деца, без значение от мнението на техните родители! В много щатски училища има “гей ден”, през който се обяснява какво е да си травестит и да имаш партньор от твоя пол и то на 6 – 7 годишни деца. Цитирайки правото да се оженим“, като едно от най-важните предизвикателства във време, в което е прекрасно да си гей“, щатската служба по обществено здраве в Масачузетс помогна за издаването на Малката черна книжка – “Педалът на 21 век” която представлява една грозна порнография и бе раздавана на деца от Бруклинската гимназия на 30 април, 2005г.

image

В тази книжка са дадени указания как момчетата могат да правят орален секс с други момчета, да им мастурбират, как може някой съвсем „безопасно” да уринира върху теб с цел сексуално удовлетворение. Също така в нея се включва списък с барове и заведения в Бостън, където мъже могат да се срещат с цел анонимен секс. С узаконяването на гей „браковете” в някои американски щати, зачестиха годишните гей прайд паради. В тях участват все повече политици и корпорации, дори полицейски организации.

“Жена” с брада и “жена” претърпяла операция за смяна на пола, която с гордост показва белезите си

image image

Ето какво пише в свой доклад директора на Съвета за национална политика в САЩ, г-н Балдуин “хомосексуалните активисти целят да постигнат влияние върху децата, както за собственото си сексуално удоволствие, така и за да разширят хомосексуалното си движение, което представлява несъмнена атака срещу традиционното семейство”.

Има пряка и доказана връзка между педофилията и хомосексуализма. Например според студията “Archives of Sexual Behavior” 86% от педофилите описват себе си като хомосексуални и бисексуални.

На запад, а вече и в България, гражданите, които се противопоставят на наглата педерастка пропаганда и на огромната престъпност и кражби на някои малцинства, биват преследвани заради това, че били „нетолерантни” и използвали „език на омраза”. Може би трябва да обичаме циганите, болшинството от които не работят, изнасилват, убиват и крадат, а ние им плащаме тока, водата, данъците, осигуровките и изобщо ги носим на гърба си. Вижте колко процента са те от населението на България, и колко процента са от затворниците. Сигурно трябва да сме много доволни от факта, че ни управляват банда турски терористи с главатар един вечно пиян и дрогиран татарски циганин. Вероятно искат от нас да се просълзяваме от умиление при вида на емисари на педерастката организация „джемини”, които ходят по Българските училища и обличат момченцата в роклички за да ги учели на „толерантност” към гейовете. Да, те го правят вече две години, и не е чудно при условие, че и бившият примиер е педераст. Българският родител трябва много да се радва, когато детето му гледа голото дупе на Азис по ""Планета"", слуша простотиите на Мишо Шамара или “пропаГАНДЖА хит” на Спенс или песни като “напипай го”.

ПЪЛНАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

източници за кампанията: БНС И ВЯРНОСТ



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. demograph - Болест е, но дали можем да забраним на болните да си направят парад?
19.05.2013 17:30
По-добре да настояваме да бъдат подкрепени здравите за да създават нормални семейства, а болните да убеждаваме да се лекуват, а не да разнасят зараза.
цитирай
2. socialismus - Не одобрявам хомосексуалността
19.05.2013 18:47
Смятам пропагандирането на хомосексуализъм за пропаганда на разврат.
цитирай
3. nikikm - Изненадваш ме,
22.05.2013 20:43
Демографе! Има си стари закони,дори от времето на социализма и те са добри! Ако си Християнин, виж Библията по въпроса за мъжеложството, въобще нямаше да пишеш разни повлияни от либерастията, неща! Щом е болест,трябва да се лекува,иначе загива организмът! И не слушай какво ти говорят и нашепват разни организации,които ти желаят смъртта,не било болест!С хапчета или скалпел,паразитите и бацилите трябва да се премахнат!В природните закони или оцеляваш или загиваш! Хранителна верига! Избирай си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19852439
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930