Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2013 19:13 - МИНИСТРИ – НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! Местане, ТУРСКИЯ ЕЗИК СИ ГО УЧЕТЕ В ТУРЦИЯ! Автор: kostas
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1262 Коментари: 0 Гласове:
1



В кабинета на Пламен Орешарски има хора, които се канят да ни управляват - но могат да бъдат наречени национални предатели.Нещо повече.С действията си те сами са си сложили това клеймо!

Какво престъпно има в ученическите чанти до учебника до българския език да носите учебник и по майчин турски език, обърна се от парламентарната трибуна Лютви Местан към Волен Сидеров.

image

Той се изказа по повод обвиненията срещу новия спортен министър Марияна Георгиева, която на предизборен митинг на ДПС се застъпи за изучаване на турски в училищата.

Достойни за ханъма от Анадола - не и за български министър!

Произнесла ги е на 3 май 2013 година, в качеството си на кандидат за депутат от листата на ДПС в Ловеч.

На Демир баба теке тя публично обещава: "Ще работя за политиката на Движението за права и свободи, така че вашите деца, когато ходят на училище, в чантата си, заедно с учебника по български език, да носят и учебника по майчин език - на турски.

В училището те трябва да учат и майчиния си език, защото това е езикът, с който се раждаме всички по волята на Създателя.

Това е езикът на душите и сърцата. И когато душите и сърцата молят за любов от Създателя, те трябва да се молят на майчиния си език.

Този език трябва да се учи в училище, за да се преизпълнят душите на всички ни с любов, за да живеем в мир, за да се обичаме, за да докажем, че България е европейска държава.

За да докажем, че ДПС е партийният сертификат на европейското членство на България".

 

Национално предателство ли е да си избран за министър, а да обслужваш не народа и неговия интерес, а интересите на олигархични кръгове?

 

Ако отговорът е „да”, значи заклеймяването „министър – национален предател” се отнася и за Зинаида Златанова.

Вице на Орешарски и министърка на правосъдието.

Тя е съдружничка във фирмите на Станишевата Моника.

Същата тази Моника на Сергей Станишев - която днес е обект на разследване за крадене на държавни пари – става дума за крадене на много милиони евро, свързани с грандиозния скандал „Хохегер”, но и не само с него!

Е, голямо правосъдие можем да чакаме, когато начело на министерството стои човек, който е съдружник на олигарсите в България!

А Петър Стоянович, министърът на културата на Орешарски?

Той пък ходи с фес.

Дори се е снимал с него, с чибук и с чаша йени ракъ /от турски – нова ракия, алкохолна напитка със силен аромат на анасон/.

А текстът под снимката гласи: „През 1878 година онези ми отнеха всичко това!”.

Някои казват, че това било шега.

Интересно чувство за хумор има българският г-н министър – да нахлупи турски фес и да жали за турското робство!

Ако в Турция някой министър си позволи такава шега, директно ще го екзекутират на площада - изобщо няма да лежи в затвора!

image

 


Интернет веднага избухна от реакцията на хиляди българи.

 

Ето някои от тях, като ще ги пускаме без цензура – едно към едно – защото това е гласът на народа.

 

•    Майчиният език е българският за живеещите в майка България – а колко турци и цигани го знаят?

 

•    Супернаглост! В САЩ има над 200 етноса, за всеки ли има „майчин учебник”, ченгета противни?

 

•    Местане, да разбирам ли, че ЕС иска Турция в семейството си – и ще гласуват във всички европейски страни да се изучава турски език? Смешник! Радвам се, че децата ми не са в България, за да ги облъчвате с анадолската си култура!

 

•    Турски, Местане, ще го учите в Турция – и на частни уроци.

 

•    Кой е този Европейски стандарт за който лъжете, г-н Местан? Живея в Португалия – страна, в която има стотици хиляди украинци и бразилци, например. Няма такъв стандарт. Никъде не се изучава украински. Нито бразилски. Предполагам, че много малко хора знаят, затова уточнявам – има разлика между португалския, който се говори в Португария и португалски-Бразил. Нещо като разликите между български език и македонски, или български и сръбски.

 

•     Местанчо, утре няма ли да искаш децата да поздравяват учителите с ефенди?

 

•    Настъпва национален ужас! Не бях националист досега, но не мисля, че за България има бъдеще, не съм ходил по протести, но ще почна, това е началото на края и се вижда...

 

•    Ако в Германия има учебник на техния майчин език, да има и тук. Но там няма. Да не сте посмели, г-н Местан!



•    Г-н Местан, в цял свят, който иска да учи „майчиния” си език, си плаща и ходи на курсове – не задължава цялата образователна система да му се подчини на фриволията! Да не говорим, че и самите турци не ви разбират „майчиния” език и дори не ви имат за турци, а ви наричат „гьочмени”.

 

•    Местан е пич! Но най-добър е Делян Пеевски! Кофти е само, ако при тази криза ти се изтресе на гости. Чака те празен хладилник и запушен кенеф...

 

•    Живея в смесен район, турците тук не могат да говорят правилен български, Местан и министърката Марияна Георгиева, националната предателка, ще ги учат на турски. Какво следва? Сигурно искане турският език да стане „втори официален”?

 

•    Местане, ще ти се изпълни желанието, ама нека първо в Турция да понесат учебник на български... Тогава ще стане и на твоето.

www.1kam1.eu



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845126
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930