Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2013 19:19 - Още една Лъжа: Нагласеният Бомбен Атентат в Бостън silnibg.blogspot
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2049 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.06.2013 19:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече се чудя, дали в настоящата световна история има събитие, което да не е предварително режисирано от кукловодите, които сеят смърт на невинни хора, за да установят един глобален контрол и в името на икономически изгоди. Не знам, дали сте наясно, но понастоящем в Щатите се извършва безпрецедентно своеволие от страна на управляващите за тотален контрол на хората там и всичко си има предистория.Там е едно голямо опитно поле, в което за жалост хората се използват за опитни мишки: цял живот ги тъпчат с джънк фууд и после им продават продукти за отслабване, всеки един американски гражданин е потънал в дългове и няма време да се осъзнае какво се случва в страната му, с него, с децата му...Да, а и измислицата "американска мечта" изпъква като един огромен балон, който ще се спука със страшна сила. Но най-тъжното е,че умират и ще продължават да умират невинни хора, заслепени от страхове, материална зависимост и робско доверие!!!!!!!!

НЕ ХОДЕТЕ В ЩАТИТЕ, А АКО СТЕ ТАМ, БЯГАЙТЕ- ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СТАНЕ ОЩЕ ПО-СТРАШНО! Днешният материал е посветен на манипулацията около взривовете в Бостън:



Онлайн общността “4chan”, пълна с потребители, които имат много свободно време и технически умения, започна едно разследване за нападението на Бостънския маратон. Това, което те откриха е невероятно.
През последните четири дни съобщенията във форума “4chan” са наводнени със снимки на възможни заподозрени, различни теории, видео и полицейска информация. Всичките тези съобщения едно се оказаха от изключително значение.
Този пост беше публикуван в понеделник в 18:42, само няколко часа след нападението, заедно със снимка на мястото на експлозията. В това анонимно съобщение се посочват изключително детайлно е предречената поредица от действия, които правителството ще предприеме, за да разследва ситуацията. Накрая анонимният потребител изказва своето мнение за това, което смята, че ще се случи накрая.
Този потребител казва, че работи за един "Комитет по безопасност". Неговото предположение е, че: "Те ще се опитват да обвиняват някой младеж на около 20 години и ще кажат, че го е направил, защото е психически нестабилен". И също така: "Те няма да открият заподозрения до края на седмицата, вероятно до петък."
Освен това той казва: "Това е организирана атака. Мъртвите и ранените хора са истински, но събитието е било планирано. "
Потребителят прогнозира, че службите, които разследват случая ще намерят оръжия и една книга от “Националната асоциация на стрелците” в дома на заподозрения. Те също така ще кажат, че една от съставките, използвани за създаване на бомбата е бил барут, за да се презаредят боеприпасите. Като резултат от това разкритие след време някои правителствени органи ще започнат да казват, че : "... не бива да се продава барут на обществеността..." и че: "...тъй като този прах може да се използва за експлозии. Броят на куршумите, които човек може да си купи трябва да се ограничи, а цената да се увеличи, за да могат да се плаща скъпо такъв вид атаки".
След това потребителят споменава, че ако неговото име се обяви публично: "Аз ще загубя работата си и ще бъда изправен пред наказателните органи." Тогава той казва: "Не ме цитирайте никъде, моля, защото това ще ми навреди страшно много. "
Няма начин да се проверява идентичността на този потребител и информацията, която е изнесъл.
Не след дълго неофициалното разследване откри нещо невероятно: евентуалното участие на частната военна охранителна фирма Craft International, при атаката в Бостън:
Можете да кликнете върху снимките, за да я разгледате с по-добра резолюция.  image
image
image
image
image   Както може да се види, има двама мъже във военна униформа в района на нападението. Екипировката е същата, която използва Craft International, включително и тяхното лого. Тези мъже носят черни раници.
Ясно се вижда, че в началото те са стояли точно на мястото, където ще бъде експлозията. След това можете да ги видите как побягват точно преди експлозията, но без раниците, които преди това са носели.
Също така виждаме и снимка на двамата "заподозрени", изкупителните жертви и една снимка на бомбата. Двамата заподозрени носят раници, една бяла и една сива, докато бомбата е в черна раница. Какво са правили служители на “Craft International ” на това събитие? Защо те са били на същото място на експлозията? От къде са знаели кога да напуснат района? Къде е липсващата раница, която те са носели? image
    Мотото на “Craft International” е : "Насилието решава проблемите"
Същите тези служители на “Craft International” отново се засечени от камерите, облечени са като полицаи в един репортаж за инцидента и спорната стрелба, която се случи в колежа в град Sandy Hook. image       Публикацията е взета от колегите от Блог за Сериозни хора!   Публикувано от SilenBg

За съжаление,вместо снимки излизат черти,но когато се кликне на тях се появяват снимки!За сега не си го обяснявам,при редакция,всичко си е на мястото! Съжалявам! Н.М.



Тагове:   как ни лъжат,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19800872
Постинги: 44985
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930