Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2013 18:38 - Иванка Миланова пред БЛИЦ: Политици и бизнесмени се убиват с психотронно оръжие!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 925 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
София, България image Иванка Миланова е председател на новорегистрираната Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия – клон България. Централата се намира в Германия. Самата Иванка твърди, че е атакувана от години с подобни оръжия и по-долу разказва за кошмара, който е преживяла. Всеки може да подходи с повече или по-малко скептицизъм, към нещата, които тя разкрива, но вижте все пак нейната история, и си помислете няма ли и около вас нещо, което ви безпокои.- Как решихте да създадете организацията?
- Реших да направя организацията в момента, в който след дълго лутане из какви ли не международни организации – в Страсбург, Европейския парламент, ООН, различни агенции за човешки права, видях че няма резултат и се върнах в България. Срещнах професор Георги Василев, който също бе атакуван, но се страхуваше да говори. Заедно с него направихме клон на германска организация, благодарение на това успяхме да направим регистрацията. След това започнаха да ни атакуват още по-силно – с високи и ниски честоти, мъкровълни.

- Знаете ли вас кой ви атакува?
- Да, това са съседи. Една турска фамилия, идват явочници, знаете какво означава това. Много хора минават през този съседен апартамент, защото трябва да има 24-часово наблюдение. Преви ми впечатление, че са предимно жени. С топлинни камери наблюдават кои от органите ми как реагират на различна болка. Всичко това е свързано с компютър.

- Не е ли България все пак твърде бедна и изостанала, за да разработва психотронни оръжия?
- Те са тръгнали от Русия, а след това започват да ги разработват в САЩ и Канада. Вече обаче са навсякъде, включително и у нас. И макар, че са създадени за борба срещу тероризма, в момента психотронни оръжия се използват масово срещу обикновени граждани. Не само у нас, навсякъде по света. Доколкото знам, психотронните оръжия имат 47 различни вида излъчване, като се почни нискочестотни, високочестотни, микровълнови, ултразвукови... Конкретно срещу българите най-често се използват ниско и високочестотните и микровълновите.

- Как се чувства човек, атакуван с такива оръжия? Става нещо като зомби ли?
- Тези вибрации влияят върху органите, сриват имунната система, човек се чувства отпуснат, започва да се движи бавно, понякога тече кръв от носа. В България много често се използва инсталирането на глас в мозъка, което е нещо ужасно. Някой като каже, че чува гласове в мозъка, веднага го обявяват за луд. А съм чувала, че това е една от най-елементарните програми, които после много лесно се трият с хипноза.
Хората са тероризирани с облъчвания, които засягат цялата мускулна система, костите, в един момент преставаш да си усещаш краката и падаш.

- А при вас?
- При мен започна с ток през стъпалата. Усещах в устата си вкус на метал, често ми течеше кръв от носа, бях цялата отпусната. Но това е само началото, големият ужас тепърва предстои. Два пъти ходих в Районна прокуратура, но без отговор. Изпивах непоносимо главоболие, виене на свят. Това се повтаря на всеки час и половина - два. Знам, че организмът вече ми е отровен с тежки метали. Изследванията, които направих, установиха, силна концентрация на хром, сребро. Това отива директно в мозъка, белите дробове, стомаха, кръвта. Най-малкото е предпоставка за образуване на ракови и туморни клетки. Освен това организаторите на подобни атаки съумяват да направят така, че да държат жертвата си в социална изолация. Най-често както го изкарат душевно болен. Те влизат в жилището му, разместват различни вещи, взимат някои, после ги връщат. Убеждават жертвата, че нищо не се е случило. Използват се лъжи, правят се фалшиви снимки за подронване на авторитета.

- Защо ще го правят?
- Аз също съм се питала в началото. От една страна го правят с цел разработка на нови оръжия. Военни, лекари... Искат да намаляват и роботизират населението. Да създадат едно покорно човечество, без сили на съпротива. Да правим всичко автоматично. Това вече се прави с всякакви други средства. Аерозолите в небето, ГМО, съставките в питейната вода...

- Твърдите, че вече психотронни оръжия се продават свободно?
- Да, и това е най-страшното. Знае се, че водещи са Русия и Америка. Напоследък обаче започнаха да се
появяват ментета от Китай, които могат да се поръчват от интернет, а вече ми казаха, че дори се продават по софийските пазари.

- Има ли известни българи, атакувани с психотронни оръжия?
- Имам цял списък, който смятам, че е доста точен. Но засега не искам да оповестявам конкретни имена, защото това само ще засили атаката срещу мен. Става въпрос за много наши политици, бизнесмени, които са манипулирани и дори убивани по този начин. Пистолетите вече са демоде.

- Разкажете някоя конкретна история?
- Например един съвсем млад човек – Владислав Цеков. Той е атакуван още докато учи в университета. Има цял списък от преподаватели – доценти, професори, които са в дъното на това. В момента е създал сайта “Психотерор”. Инженер Георги Димитров от Панчарево пък страда от гласове в мозъка. Четат му мисли, сънища, постоянно му говорят, понякога цинизми...

- Как можем да познаем, че сме атакувани с психотронно оръжие?
- Те убиват желанието за живот. Жертвата постепенно бива социално изолирана. Започва да изпитва чувство за вина. Човекът става мъртвешки блед. Аз имам тъмни петна в ъгъла на очите – това са скъсани кръвоносни съдове. Видът е ужасен. 7-8 месеца не можех да ходя. Освен това започват да се развиват ракови клетки. Всички сме обречени.

- А какво да направим, когато разберем, че сме жертва на подобна атака?
- В никакъв случай не ходете на лекар. Така само ще направите услуга на експеримента. Вие вече сте регистриран в компютрите им, ще ви дадат лекарства, които само ще влошат нещата и ще ви наблюдават. Същото се отнася и за полицията – те съдействат. Единственото, което можете да направите, е да се обърнете към някоя организация като нашата. Ние сме съвсем млади – регистрирахме се на 25 февруари, но има по-стари организации с повече средства и възможности, които разполагат и със съответната апаратура, с която да отидат в жилището ви и да установят енергийното влияние. А също така да проверят атакуваните ви органи и да разберат какво ви има. Дори да издадат съответния документ, ако решите да се борите. Защото технологиите вече са напреднали. Жертвите не могат само да бъдат атакувани. Вече и те имат съответната апаратура, с която да се защитят.

Интервю на Дилян ВЪЛЕВ


Тагове:   психооръжие,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19846406
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930