Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2013 15:57 - ЗАДАВА ЛИ СЕ НОВО ПРИСЪСТВИЕ ИЛИ ТЕ ВЕЧЕ СА ТУК?
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1232 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 14.06.2013 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ДА ПРОУМЕЯТ ПЪЛЗЯЩОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ЕТНОСА!  А ПОМНИТЕ ЛИ  НАЧАЛОТО : "НИЕ НЕ ИСКАМЕ ВЛАСТ"-интервю на доган.
Така и царят-мошеник в интервюто с Кеворкян "Не искаше имоти, "какво говорите,това е моята Родина!" ***Човек на ДПС стана заместник-министър по отбраната! http://www.razkritia.com/

***Избраха Делян Пеевски от ДПС за шеф на ДАНС!

***   Пловдив ДПС наложи Каймаканов за областен управител

http://marica.bg/

 

*** Али Неджми Ниязи – заместник-министър на отбраната

***Бюрхан Илиязов Абазовзаместник-министър на земеделието и храните

*** Велислава Иванова Кръстева – ДПС заместник-министър на културата ръководител звено „Връзки с обществеността и пресцентър” на ПП ДПС

*** В образователното министерство също се завръща зам.-министър на ДПС от времето на тройната коалиция – Мукаддес Налбант.

http://www.mediapool.bg

 

*** За областен управител на Благоевград е назначен депутатът от ДПС Муса Палев

*** Емел Расимова е новият областен управител на Търговище

http://www.mediapool.bg

 

ПРОДЪЛЖАВА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. grigorsimov - "Присъствието" не е било турско, и сега не е, а е еврейско, и то - тотално, на всяка властова позиция
14.06.2013 16:54
Затова и "Османската Империя" никога не е наричана турска, защото турците са били използвани, както и в Хазарската империя, са прикритие и за изпълнители на волята на крипто-евреите, дьонме.
Където е имало робство, феодализъм или крепостничество, комунизъм или демокрация, знайте, че всичко това, независимо от названията, е юдейско сатанинско дело, включително - сега, и особено - в близко бъдеще, не само у нас, но в целия свят. Наближава Трета световна война и "гигантско социално сътресение", с помощта на което ще бъде възцарен световен цар - еврейският месия - антихрист.
Ако не вярвате на християнските и особено, на православните пророчества, вижте какво е казал Достоевски, преди век и половина, много преди еврейския болшевизъм в Русия, и много преди еврейската демокрация, в Русия и у нас:
"Всеки за себе си, и единствено за себе си, и всеки контакт с хората, единствено заради себе си" – е основната идея на буржоазията, заменила в края на 18-ти век, предишния християнски поглед към света, и станала главна идея на цялото сегашно столетие, и на целия еврейски свят. Ето това е моралният принцип на мнозинството сегашни хора... А християнството е осъждало всичко това.
..."Сега, напротив, на този упадък се гледа, като връх на прогресивността. Не са, значи, случайно, навсякъде по борсите, господари евреите, нито случайно ръководят капитализма, нито случайно те са вседържители на банките и кредита, и не случайно те са боговете на маждународната политика!
Какво ще стане нататък, знаят евреите: наближава тяхното царство, тяхната абсолютна власт! Наближава крайната победа на злото, пред което ще се премахнат чувствата за човеколюбие, жаждата за истина, християнските ценности, националната и расовата гордост на европейските народи.
Наближава материализмът, сляпата животинска жажда за лично материално обезпечаване, жажда за лично трупане на пари, с помощта на всички средства; това ще се приема за висша цел, като нещо разумно, като свобода, – вместо християнските идеи за спа
цитирай
2. nikikm - Тези неща
14.06.2013 21:21
са известни,така е!Знаем и кой прави нещата и кой стои зад него.Не веднъж съм писал за кучешкият синдром,аз така си го наричам,да хапеш тоягата,без да съзнаваш,че я държи ръка!За главата над ръката-още по-сложно! Но в случая имаме инструмент с който искат да ни убият не,а довършат!Така че народът трябва да реагира!Не, иска ли, а ТРЯБВА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707940
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031