Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 12:45 - Чужди централи наредиха кабинета „Орешарски“ Автор : Стефан Солаков в.Десант
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Смениха управляващата агентура почти като в арабския свят   Другарят Станишев напоследък прелива от задоволство. Бягството на Бойко Борисов от властта му се отразява изключително добре, усмивката не слиза от лицето му, дори проблясъци на нещо като хумор се забелязват в последните интервюта на социалистическия водач. Американската посланичка у нас също е доволна. Само с едно щракване на пръсти представителката на чичо Сам успя да смени местата на две от най-приближените до Вашингтон марионетки и да запази непокътнати стратегическите интереси на Белия дом в затънтената балканска провинция, обозначена на картите като България.

Не че всички във Вашингтон знаят къде точно се намира тази територия, но, познаваме ги добре американците: искат всичко да е чисто и точно.
Операция „Смяна на политическите маймуни“ в София протече безупречно и най-вече напълно анонимно. Общественото мнение на колониалната държавичка изобщо не разбра, че внезапно избухналите протести по улиците на българските градове бяха част от сценарии за подмяна на дефектиралите чаркове на сериозно забуксувалата държавна машина, управлявана от неграмотните и крадливи шефове на ГЕРБ.

След смяната на управляващата тайфа кукловодите от Вашингтон ще ни сюрпризират с най-новите политически скечове с активното участие на бате Серго и неговия най-нов авер, появил се наскоро на бял кон и справедливо наречен Конника без глава.
Всъщност той глава си има, и то доста изобретателна. Спомнете си само театралната сценка, разиграна от него и бившия американски посланик у нас господин Уорлик. Пред смаяните погледи на клиентите на елитен софийски ресторант стратезите на ЦРУ изнесоха блестящ спектакъл, наречен „създаване на подходяща легенда“ на агент за влияние, част от дългосрочен план за дестабилизиране (в случай на необходимост) на българската политическа действителност.

Срокът изтече бързо, правителството на Борисов се заинати като магаре на мост по някои важни за САЩ стратегически планове по отношение на Русия и на събитията в Близкия изток.
Двойнственото поведение на бате Бойко спрямо големите американски компании, напиращи да издупчат България като швейцарско сирене, за да търсят шистов газ и други природни ресурси, бе наказано по бързата процедура и на бабаита от Банкя не му остана нищо друго освен да изприпка посред нощ до американското посолство, където го погалиха по разтревожената главичка и му връчиха инструкциите за по-нататъшно поведение.
Увериха го, че доверието на Вашингтон към него остава и завръщането му във властта не е изключено.

В държава като нашата подобна смяна на управляващата агентура е лесно изпълнима за каубоите от ЦРУ. Необходимите нови политически играчи са им под ръка, тъмните министерски костюми чакат своите напористи кандидати в пълна бойна готовност.
И ето го новото правителство на Пламен Орешарски. Уж ново, а отвсякъде надничат старите муцуни на добре известни на американското посолство политически мушмороци от близкото минало на активния разпад на българската държава.

Четирима ценни агенти на ЦРУ от средите на БСП са получили отговорни постове в правителството на Пламен Орешарски. Информацията бе получена от изключително достоверен източник, близък до ръководството на партията-столетница.
Не отстъпват и английските тайни служби – трима техни другарчета ще се кипрят в обкръжението на господин премиера, за когото също упорито се говори, че е персона, значително приближена до офицерите на Нейно Величество английската кралица.

Сакън, да не забравим братските тайни служби на господин Ердоган, голям приятел и на бате Бойко, и на бате Серго. Най-малко четири-пет министерски парчета от групата на волния ездач Орешарски ще плюнчат усърдно калема и ще пишат напоителни махзари (донесения) относно непресекващия и успешен щурм на новата, още по-жестока, турцизация в християнска България.
Разтревожени журналисти напоследък често атакуват Пилат Станишев с въпроса защо си е измил ръцете с Волен Сидеров и на каква цена е продал твърдото намерение на социалистическата партия да не се съешава нито с Конника без глава, нито с политическите манафи от ДПС.

Сергей, гей, гей (по думите на сегашния му коалиционен съюзник) сладко се усмихва и с типичното си хазарско лицемерие уверява медийните абдали, че е вода ненапита и че между него и шефа на „Атака“ продължават да съществуват непреодолими различия.
Различията наистина са големи – докато бате Серго се стреми да се утвърди като стабилен агент за влияние, готов да ерозира отвътре Партията на европейските социалисти и от там – целия Европейски съюз (една от главните стратегически задачи на Вашингтон), то за дребния беловлас пудел, талантливо изджафкал и може би наистина подплашил педеругата Уорлик, политическите хоризонти се свеждат до няколко доста набъбнали напоследък банкови сметки в Люксембург и Швейцария.

И така, нека ни е честито новото правителство на господин Орешарски – пъстра смесица от хора, чиито истински лица и намерения са известни само на водещите им офицери от чуждите шпионски централи.
Наблюдавайте внимателно, уважаеми читатели, как ще се развиват събитията в близко бъдеще и как всяка една от изтиканите напред марионетки ще изиграе своята сатанинска роля в ущърб на българските национални интереси.

Вестник „Десант“ и телевизия СКАТ ще осветяват всяка предстояща мерзост на чуждите мекерета и ще бъдат вашите спасителни водачи из задръстените с кал лабиринти на продажната нашенска политика.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841377
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930