Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 18:28 - Още една Делянка "Как е възможно?! Новият зам.-министър определи Левски като закононарушител" Разкрития.ком
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Министърът на образованието Анелия Клисарова заяви пред медиите, че неин зам.-министър ще бъде Мукаддес Налбант – същата, която преди време определи Левски като закононарушител и предложи отпадане на произведения на Ботев и Вазов от учебниците image

Мукаддес Налбант

Кабинетът “Орешарски” с всеки изминал ден попълва редиците си с хора от ДПС. Днес станахме свидетели как избраха Делян Пеевски за председател на ДАНС, а вчера зам.-министър на образованието стана скандалната депутатка от ДПС Мукаддес Налбант. За нея ще ви припомним, че бе уволнена от Сергей Игнатов в правителството на Бойко Борисов. Причината бе заради скандала с доклада на Комисията за защита от дискриминация, който тя изготвя заедно с колегите си. Според нея и останалите съставители на доклада, се препоръчваше да отпаднат от учебниците текстове на автори като Ботев и Вазов, които са сред българските класици, а причината, която изтъкват тогава, е, че чрез тях се внушава религиозна и етническа омраза.

По думите на новия зам.-министър Мукаддес Налбант, Васил Левски е бил закононарушител и османската полиция с право си е вършила работата да го преследва. Игнатов уволни Налбант, обявявайки я за човек, посягащ на националната сигурност на страната, заради опита й да подмени историческото ни минало. Бившият министър на образованието заяви тогава, че написаното в доклада е “абсолютна гавра с историята” и българския ни национален герой.

Ето такива антибългари,хора с чуждо етническо самосъзнание,но с паспорти на българи,ни се натрисат от чужди лобита,мекерета и продажници,родоотстъпници българи и не съвсем,като станишеф,за да работят против България и българите! Докога етническата и противоконституционна партия дпс,ще определя нещата в България?! До кога ще ги търпим?! Докога ще ни заглавичкват със смъртоносни за нас клишета от рода на права и свободи,либерализъм,евр.ценности и пр залъгалки за малоумници? Н.М.





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19834871
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930