Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2013 19:50 - Ясният знак, че срещата с въплътения Ариман наближава От извора.ком
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2708 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„Глупаво е да се вярва, че можем да се разберем с тези хора, защото те не го желаят. Смисълът е в това да изясним на останалото човечество какъв вид хора са те. Ние трябва да говорим за такива хора. […] Спешната нужда пред нас е точно това, да отворим очите на хората. […] От нас се изисква решително да защитаваме истината, докато сме способни. (Мистерията на човешката воля, 28.12.1919 г.)

Това са думи на Щайнер, който често съм цитирал по един или друг повод. Винаги съм смятал, че последните три – „докато сме способни“ – не представляват просто паразитен израз, случайна вметка, а са ясно указание за всеки, който се нагърби с нелеката задача да „отваря очите на хората“. Казано иначе, онези, които говорят за делата на черните (леви) братства, подготвящи мисията на въплътения тъмен архангел Ариман, трябва да са наясно, че имат определено отпуснато време, през което могат да го правят, тъй да се каже, безнаказано. След изтичането на това време работата им ще стане много, много трудна, като ще трябва да живеят с мисълта, че действията им за пробуждане на човечеството могат да струват живота им.

Отегчен от местните новини за поредните протести на хора, които знаят какво НЕ искат, но все така залитат към доказано безполезни алтернативи, през последните дни се съсредоточих върху международното положение. И нямаше как да не ми направят впечатление крещящите закономерности между привидно несвързани теми. Общото между тях е, че едно след друго се случиха три събития — заглушаване на лица, опитващи да информират човечеството за онова, което става и тепърва ще се случва.

Ето за какво става дума:

image1) Най-сетне започна съдебното дело срещу „предателя“ Брадли Манинг – американския войник, за когото се твърди, че е изобличителят на военните престъпления на Пентагона в Близкия Изток. След като вече няколко години лежа без съд и присъда във военен затвор, където беше подлаган на физически и психически тормоз, сега трябва да защитава действията си в съд, докато всъщност на негово място трябва да бъдат стотици политици и високопоставени армейски офицери.

image2) Друг „предател“ – Едуард Сноудън, е принуден да живее в изгнание в Хонг Конг, след като изобличи доскоро невъобразимата програма за шпионаж на щатската Агенция по националната сигурност (NSA) и ЦРУ. В противоконституционната и чудовищно аморална програма, наречена PRISM, са замесени и мегакорпорации, като Microsoft и Google, както и мобилни оператори. Както стана ясно, партньори на NSA са агенти от Великобритания, които пък следят ЦЕЛИЯ трафик по оптичните интернет и телефонни мрежи на Европа. Твърди се, че няколко суперкомпютъра пазят и анализират всяко действие на потребителите в интернет – от въведените текстове до финансовите транзакции чрез средствата за онлайн разплащания. И това бил само върхът на айсберга.

image3) Майкъл Хестингс, разследващ журналист на сп. Rolling Stone, беше убит при инсценирана катастрофа, броени часове след като се свърза с адвокати на WikiLeaks и предупреди близките и приятелите си, че агенти на ЦРУ и ФБР са по петите му. Въпреки сравнително младата си възраст Хестингс е стар враг на престъпните тайни служби в САЩ, след като негови изобличаващи материали станаха причина за промени в ръководните позиции на ЦРУ и много американци си отвориха очите за изфабрикуваната „война срещу тероризма“. Заради тези свои действия журналистът е получавал смъртни заплахи, които през последната седмица са станали ежедневие. Знае се, че Хестинг е подготвял убийствен материал за престъпленията на ЦРУ, а сред тези, които са го заплашвали със смърт, е самият военнопрестъпник ген. Стенли Маккристал: We’ll hunt you down and kill you if we don’t like what you write. (Ще те намерим и ще те пречукаме, ако не ни хареса онова, което напишеш.) В едно от последните си интервюта журналистът категорично заявява, че повече няма да мълчи и няма да прикрива престъпници.

image

Като имам предвид, че тези три събития хронологично се застъпват,

с тревога отчитам, че времето „решително да защитаваме истината, докато сме способни“, вече изтича. Защото дойде времето, когато всеки, опълчващ се на почти построеното Ариманово царство, ще бъде пращан в затвор или концентрационен лагер (като Манинг), ще бъде принуждаван да живее в изгнание (като Сноуден и Асанж) или направо ще бъде самоубиван и катастрофиран (като Хестингс). Отиде си времето, когато истинските журналисти – разследващите – бяха заличавани чак когато станат особено досадни и опасни за тираните (като Политковска).

Друго, което отчитам с тревога и тъга, е, че на мушката не са антропософи, които вършат работата си, а свободолюбиви хора, които вършат антропософската работа, доколкото позволяват светските им наблюдения и чувството им за вътрешна свобода. Мисълта ми е такава, че нито един от „предателите“ досега не е способен да обясни мотивите на престъпниците да вършат всичките тези военни злодеяния и да разгръщат до такава степен шпионирането на „потенциални терористи“ в собствените си страни и в чужбина. Представете си какво би се случило на Сноуден, ако можеше да обясни на публиката, че всичко, което правят NSA и ЦРУ, е част от подготовката за царуването на въплътения Ариман и няма нищо общо с „война срещу тероризма“! Според мен първо щяха да го изтезават в някоя клоака, подобно на Манинг, преди да го пратят при Хестингс на два метра под земята.

Такива мисли ме занимават тия дни. И като знам какво пиша в „Исполинът от Палена“, няма как да не се подготвям психически за последствията. Чисто теоретично единственото, което ще отърве кожата ми, е книгата да не достигне до много хора. Или ако достигне — да я вземат за обикновена проза без каквато и да било връзка с реалността. Или пък да я вземат сериозно, както би трябвало, но да я забравят след три дни като всяко чудо. Да, само при такива възможни сценарии би трябвало да живея достатъчно дълго, за да страдам пред гледката как половината от човечеството приема въплътения Ариман и тръгва уверено по дяволите. Изправен през такава вероятност, предпочитам да свърша като Хестингс – просто защото каузата е по-голяма и по-важна от дългия ми живот в свят без Светлина.

В този смисъл без задръжки бих се радвал на евентуален успех на книгата, макар да е малко вероятно, че ще му се радвам дълго. Защото успехът няма да е моя слава, а само в полза на бъдещето на човечеството. И в ред на такива мисли, никак не ми е трудно да разбера и взема присърце следните

цитати от изгнаника Едуард Сноудън

1. “I do not want to live in a world where everything I do and say is recorded. That is not something I am willing to support or live under.” („Не искам да живея в свят, където всичко, което казвам, се подслушва. Това не е нещо, което съм готов да подкрепям или сред което да живея.“)

2. “I don’t want to live in a world where there’s no privacy, and therefore no room for intellectual exploration and creativity.” („Не искам да живея в свят, където няма лично пространство, нито място за интелектуално развитие и творчество.“)

3. “I have no intention of hiding who I am because I know I have done nothing wrong.” („Нямам никакво намерение да крия кой съм, защото знам, че не съм направил нищо лошо.“)

4. “I had been looking for leaders, but I realized that leadership is about being the first to act.” („Търсих лидери, докато осъзнах, че лидер е този, който решава да действа пръв.“)

5. “The great fear that I have regarding the outcome for America of these disclosures is that nothing will change. [People] won’t be willing to take the risks necessary to stand up and fight to change things.” („Големият ми страх, свързан с бъдещето на Америка след тези изобличения, е, че нищо няма да се промени. Хората няма да са готови да поемат необходимите рискове, да се опълчат и да се борят за промяна.“)

6. “You can’t come up against the world’s most powerful intelligence agencies and not accept the risk.” („Не може да се опълчиш срещу най-могъщите разузнавателни агенции в света и да не приемеш риска.“)

7. “We have got a CIA station just up the road – the consulate here in Hong Kong – and I am sure they are going to be busy for the next week. And that is a concern I will live with for the rest of my life, however long that happens to be. There’s no saving me.” („Нагоре по улицата има щаб на ЦРУ – консулството в Хонг Конг – и съм сигурен, че ще са много заети през идната седмица. И това е тревога, с която ще живея до края на живота си, независимо колко ми остава. Аз съм обречен.“)

image

Бележка от колеги на убития Хестингс, оставена на лобното му място:
„Ще продължим делото ти.“

За финал,

рисковете са реални и ще нарастват през идните години. Вече започвам да мисля, че изискването за регистрация в „От Извора“ не беше чак толкова добра идея, колкото ми изглеждаше първоначално. Може би е разумно всеки изворчанин да премахне всичките си лични данни от профила си на сайта и във форума – особено ако в момента подписва мненията с истинското си име. За жалост по технологични причини няма как да премахна задължителната регистрация във форума, но обмислям тя да отпадне за сайта. Само мога да се надявам, че шпионажът на българския интернет не е толкова важен за черните братства или че вече събраната информация няма да се съхранява дълго на суперкомпютрите им.

Знакът, че дойде времето да се даде временна пълна власт на злото, вече е пределно ясен – поне за мен. Аз поемам риска и ще работя, докато съм способен. Не е нужно обаче и вие да го правите – всеки да преценява сам за себе си. И да внимава, доколкото в наши дни нещо може да остане тайно…

image





Гласувай:
3


Вълнообразно


1. balar - а може би
26.06.2013 22:39
по този начин се създава по-голяма паника. Подслушват-паника, следят-паника...Страх. Затова е казано че са блажени невежите. Ако незнаеш много е по-добре да незнаеш нищо. Полвинчатото е опасно. Колкото до ахриман той вече е тук и предстои да бъде официално натрапен на света. 11.08.1999. Много бързо беше забравена тази дата.Подмината?
цитирай
2. get - - Ники, не им обръщай внимание на тези момчета и момичета, които са обърнали в сатанско общество !
27.06.2013 12:19
- Това става по причина, че са вългаризирали знанията в "Завещанието", звучащо на персийски "Зенд Аавеста" ?!

- Това става по причина ... различни сектански, отклонения (по съдържание, религиозно-ционистични), които се раждат в резултат "реформираното" християнство в лицето на протестанство (и най-вече баптизма, тоест юдео-ционистки вариант(етико-съдържателно ОТРИЦАНИЕ!) на християнството ?!

- Определящо за следовниците на това културно-сектанско направление е възприемането на "богоизбраноста"(чисто юдейска доктрина !) ? - Тяхна отправна философско-логическа (вулгарна гледна точка) са думите: "Понеже мнозина са звани, а малцина - избрани" (Лук. 14:16-24).
- Тези момчета и момичета в своебобразното общество "От извора" поради природно-интелектулната им предразположеност - са затънали в най-страшният (капан ... още наричан и "7-ми смъртен грях" ... ГОРДЕЛИВАТА САМОВЛЮБЕНОСТ на Аз(а): Изразяващ се лъжовното чувство на ИНТЕЛЕКТУАЛНО ПРЕВЪЗХОДСТВО над останалите ?!) !

- Горките, те самите на осъзнават, че в Борбата си (на ужким) срещу Ариман - на практика, те работят за неговото "проявление" ! - поради това(което се опитах да изясня), те не са с нищо по-горни(различни), от еврейските рабита, с техните заблуди за интелектуално и верското си превъзходство, пред всички други "неизбрани" от Бог ?

- Христос в завета си, казва точно обратното "Всеки един без знначение на пол или етносен произход е Дете на Бог - с което, той е и на практика Зван(от Отеца) ! - вече от конкретната ВОЛЯ на всеки, поотделно зависи - дали ще попадне в категорията на "призваните" !?

- Пазете се от лъжливи пророци ... и такива, по дух вълци но навлекли овчи кожи, с тяхното, за пред хората, ПОКАЗНО "богонравие" ?!
цитирай
3. nikikm - Каквото Бог е казал е вярно!Какво ние си мислим...
27.06.2013 21:50
***”Тяхна отправна философско-логическа (вулгарна гледна точка) са думите: "Понеже мнозина са звани, а малцина - избрани" (Лук. 14:16-24).”

*Това наистина си е така! Мнозина са звани,но малцина усещат,какво точно става!
Кето знам е,чене са щастливи!

*** ”- Христос в завета си, казва точно обратното "Всеки един без знначение на пол или етносен произход е Дете на Бог - с което, той е и на практика Зван(от Отеца) ! - вече от конкретната ВОЛЯ на всеки, поотделно зависи - дали ще попадне в категорията на "призваните" !?”

* На това има много отговори.Не знам дали Бог Христос е казал точно това и така,което си цитирал,ноне намирам че „Всички са звани по тоя начин”.Защото на някои Господ определя друга съдба и им дава друга характеристика! Не слага всички под общ знаменател,да не говорим че Богът наш не е на всички един и същ!Някои народи той унищожава до крак!Кой Бог!На сатаната дава да управлява света! Е,няма да продължавам повече,това е огромна теософска дискусия и ако се чете Библията,най –малкото,което мога да кажа,че тя се чете от всекиедин различно,някои я четат,като дяволи,а аз задавам въпрос:Какво знаем за нея,доколко е истинска,човек има ли намеса,подправял ли я е,има ли скрити неща и ...имам много въпроси!
цитирай
4. get - - Отговарям малко в телеграфен стил - на тези интлектуални ти терзания:
28.06.2013 13:13
"Не знам дали Бог Христос е казал точно това и така,което си цитирал,ноне намирам че „Всички са звани по тоя начин”.Защото на някои Господ определя друга съдба и им дава друга характеристика! Не слага всички под общ знаменател,да не говорим че Богът наш не е на всички един и същ!Някои народи той унищожава до крак!Кой Бог!На сатаната дава да управлява света!"

- "Сатаната" е и ДиаВоли - ДВЕТЕ ВОЛИ ? - Свободата на ИЗБОРА - Който е зададен на всеки един от нас ?!
- Така че, много зависи - от КАКВО СЕ РЪКОВОДИМ - в ежедневието(или определящи) моменти от нашето личностно израстване ?!
- Дявола(ставащото-С(а)тана ? - е продукт от нашите неправилни избори - Накратко ! - Кога загърбваме Бог ... даваме лице на сатаната ?!
- Библията е компилация от много текстове и автори - За мен ОПРЕДЕЛЯЩОТО са Евангелията, тоест описание на Живот(пример) и послания на Христос ! - другите и части ... ме изпълват силно със скепсис ?!

- Но отново настоявам ! - Ние сме тези, които "създаваме" Дявола(?) с действията си ? - тоест дявола е продукт на неразумноста и егоизма от действията на всеки един от нас и ние, взети всички заедно ?!

- Дадем ли почва на ниските си страсти и постъпки - Ние извикваме Ада и после се чудим - Кой ни е виновен ?! ... и обратното ??!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698558
Постинги: 44654
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031