Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 19:42 - Подозрително суркане на пантофи valentinfortunov.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 844 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Соросоидите изпълзяха връз протестния припек

Тия дни из България се понесе едно архиподозрително шумолявене. Сякаш скелетите от гардероба с немощни стъпки се изтътрузиха и плъпнаха всъде, естествено, напълзяха най-вече медиите. Голяма суетня, голяма превъзбуда, зер – десетки седмици протести, а те, хрантутниците на Сорос, никакви ги няма.

То не бяха харти 2013, то не бяха декларации на 14 НПО-та, то не беше чудо. Включи се и измисленият наскоро Изборен борд, където начело на дружината, естествено пак е любимият предизборно-изборен професор на всите досегашни правителства от Времето на Големия Грабеж, Негово височайше присъствие г-н Михаил Константинов.

И се почна.

imageЕдните соросоиди квичат:

Подпишете Харта 2013 за разграждане на плутократичния модел и възстановяване демокрацията

- над 60 юристи, журналисти, университетски преподаватели, граждански активисти, творци и екозащтиници вече се подписаха – и все соросоиди и соросчета, според едни сметки 90% от подписалите, според други – само 70% са пряко или скрито, люде прехранващи се на Соросовата трапезка.

Другите соросчета грухтят:

Заявяваме, че няма да участваме в консултации, докато не бъдат изпълнени следните искания:

И валят искания като за коледни подаръци – едно връз друго и все в шарени, писани кутии като за ранна детска възраст и всите със соросови демократски панделчици в цветовете на дъгата… И отдолу пак подписани отбор юнаци, досущ като боковия отбор дето се превозваше с отряд-28 – все другари и все близки на Отвореното общество – Институт за развитие на публичната среда, Център за либерални стратегии, Български хелзинкски комитет, Международен център за изследване на малцинствата и културните взаимодействия…

Брей, сакън, пръстенцата ми се изпотиха, дорде ги изпиша, зор. И все институти, и все центрове и комитети, и всите условия поставят, ултиматуми на несъстоялото се квази правителство.

И тогази, професорът се провикна гороломно, кат някой генерал на Шипка:

Германската избирателна система!

„Чистата мажоритарна изборна система е изключително опасна, тъй като при нея се изкривява вотът“ – дудне от всите телевизии Константинов и ни гледа назидателно.

„Така поне половината народни представители ще са избрани пряко и ще имат пряка връзка с хората“ – повторно дудне професорът и вече ни гледа определено лошо.

Въх! Ами сега!

Кое е вярното – мажоритарното изкривява вота, или мажоритарното дава пряка връмка с хората!? Ако всичкото мажоритарно – се изкривява вота, ако половината – не се изкривява!? Ха сега, де! Математическо мислене или математическа шизофрения? Или пък Лопе де Вега… Нали го помните вица, и да не го помните, няма време сега, друг път ще се разправяме…

А онзи, там горе, от портрета си, се е вторачил и с небивало спокойствие и леденостуден змийски поглед гледа, к`ви ги вършат неговите. Че и се засенчил с ръка, да не му блести протестния припек, че зер ще ги изтърве от поглед шашкъните си и ще вземат да я свършат кат бате Бойко. Язък, че му гласува такова доверие, орезили го дебеловратия, властта изпусна, не е шега!

Ех, народе, народе, немил и недраг никому, що не вземеш оная дебелата, метлата, от габъровите вършини, дето едно време метеше с нея овчите фъшкии в егреците, че…





Тагове:   соросиади,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702671
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031