Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2013 19:23 - Никога няма да направите реален социално-политчески, икономически или друг анализ, докато не направите ИВЕРОЛОГИЧЕСКИ анализ! д-р Столешников Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 878 Коментари: 0 Гласове:
1



И въобще нищо няма да направите, ако не изясните главното: къде и каква роля играят, и колко разновидности са - хората от еврейски произход; т.е. докато не направите ИВЕРОЛОГИЧЕСКИ анализ! 

Широк обзор на търговията с органи
 

"Израел - интернешънъл хюман орган харвестър!"

http://www.ifamericansknew.org/cur_sit/aw-organs2.html
 

На снимаката - Василиу Диминети, чийто 24 годишен син продал единия си бъбрег в Израел и след година починал. Те живеят в бедното молдовско село Минигир, където от 7000 селяни, 40 са продали свои бъбреци в Израел. Август 2009 г най-големият шведски вестник публикува статия, в която бяха изнесени факти, че Израелските юдофашисти разфасоват арестуваните палестински гои, за органи. Журналистът Бостром призовава за международно разследване. А Израел веднага обвини Бодстром в "антисемитизъм", без да отговарят на обвиненията и същността на фактите. Многобройни тайни симпатизанти на Изрел (криптоевреи - Саяни), от целия свят, под маската на "частни обществени дейци", започнаха да повтарят тези обвинения.

Ненси Шепърд - Хюз - професор по медицинска антропология в университета Бъркли в Калифорния, и съосновател на "Орган Уоч", автор на книги и статии по трафика на органи, се изразява пределно кратко:

"Israel is at the top,” she states. “It has tentacles reaching out worldwide.”

Израел е върхът на пирамидата, неговите пипала са по целия свят! Работата на тази пирамидална система, на еврейската мафия за разфасоване на гоите, за органи, е отлично разработена! Те навсякъде имат брокери, навсякъде имат банкови сметки, навсякъде имат вербовчици, преводачи, тревъл агенти, осигуряващи им визи. Това е специализирана мафия!

Цената за бъбрек е от 1000 до 10 000 долара, които те често и не плащат. Това са луди пари, но Ненси казва, че освен парите имало още една причина, поради която евреите разфасоват гоите за органи (от която лично на нея коисите и настърхват от ужас), че това уж било ОТМЪЩЕНИЕ за ХОЛОКОСТА!

"Revenge, restitution – reparation for the Holocaust.”

Тя описва еврейските брокери, които казвали: "око за око, зъб за зъб"; ние ще извадим от гоите всеки бъбрек и всеки дроб, до които се докопаме. Светът ни дължи всичко това! Тя чувала това дори от лекари!

Формално Израел 2008 г. прие закон против трафика с органи, но това не променя нищо, защото Израел забранява да се довеждат в страната донорите, но стимулира евреите да излизат в чужбина, за сдобиване с бъбреци в други страни! При това, ако арабски гой, гражданин на Израел, поиска да си намери бъбрег, никой няма да му го плати. И въобще не е задължително за еврейските хирурзи да се занимават с това в самия Израел. Този бизнес се върши чрез

"Тransplant tourism”.

Тук главното е да се разбере, че става дума за международна търговия с органи на гои, за

"избрания народ, каквито се явяват евреите"

Images3/ChosenPipl.jpg

То ест, зад всичките оправдателни причини - парична изгода, и уж, отмъщение за холокоста, се крие расова подплата!

Причината всъщност е, че евреите са раса от канибали, те са яли гоите и ще ги ядат; ще ги разфасоват и ядат, даже и за без пари, и разбирасе, никой съвременен брокер, на никакъв Холокост не е свидетел!

КАННИБАЛИЗМЪТ движи всичко в този свят!

Images/KaanibalKrym.jpg и Images/JewVeggy.jpg

Рави Карл Маркс казвал, че движещата сила в света са, уж, "производствените отношения". Но това е доста отвлечено! Всичко е много по-просто, Уотсън.

Движещата сила е КАННИБАЛИЗМЪТ на хората хищници срещу хората - добитък.

Една от човешките породи - "избраната", разфасова за резервни части неизбраните хора!

Фактите са прости - самите евреи не си дават бъбреците !!


 

"Израел има най-малко донори в света, а и които са донори, те са бедни араби!

Евреите не си дават бъбреците!

Те го обясняват с това, че уж еврейската религия - ЯХВЕ, забранявал на евреите да "оскверняват телата си" с даването на орагни.

Но ЯХВЕ не им забранява да оскверняват тялото си, с получените гойски органи.

Евреите в Израел са основната маса в света, получатели на донорски органи!

Израелското правителство стимулира това еврейско получаване на гойски органи, с държавни субсидии

Израелското правителство още през 2009 г възмезди разходите за получени в чужбина органи на 80 хиляди "избрани хора"! 13 израелски застрахователни компании "реимбурсират" получаването на гойски бъбреци

В допълнение към това, в тази програма пряко е ввъвлечено и Министерството на Отбраната на Израел!

Какво тогава струват уверенията на Израелското правителство за забраната на тези операции в Израел?


 

В тази светлина, доста неприлично изглеждат повсеместните призиви и парламентарният натиск във всички страни, гоите да си дават органите!

Тук се вижда като на длан цялата съгласувана дейност на Евреонала и вичките му обединени парламенти!

Сега във всичките страни, ако нямаш в себе си предварително заверен при нотариус документ, че забраняваш вземането на твоите органи, и твоите роднини не се притекат веднага да те защитят от разфасоване, то

След катастрофа ти ще бъдеш оперативно разфасован, докато още си жив! Да, да! Докато си още жив!

Само идиот може да повярва, че бъбреците се вземат от трупове!

Авторът на публикацията е "лайсенд дактър" в САЩ и дипломиран доктор в СССР. Под клетва заявявам, че след травма, бъбреците се вземат докато пострадалият е още жив, и друг начин няма!


 

5 минути след спиране на сърцето кръвта се съсирва в цялото тяло, и след това твоите бъбреци не са нужни никому, защото микроциркулацията се е тромбирала!

Никой не може за това време да вземе даже един бъбрег. Затова органи винаги се вземат от живи хора, на които сърцето още бие! При което, "Холмс" (авторът - Столешников), като многократен свидетел на тези процедури, съобщава, че на още жив човек, с огромен сатър разпарят корема и вземат бъбреците.

При което не се дават даже обезболяващи или наркоза, защото ще падне кръвното и сърцето ще спре, а бъбреците трябва да се вземат още живи и перфузиращи, преди спирането на сърцето!

Или, не пожелавайте и на врага си да му вземат бъбреците!

Това се прави на жив, неанестезиран човек!!!

Само зомбирн идиот може да си отпише бъбреците "след смъртта" и с това да се обрече на най-страшната смърт, от всички възможни - жив да даде своите органи!

"Холмс" отдавна предупреждаваше, че тъпите гои може да бъдат убедени във всичко, даже и в своята най-ужасна смърт!


 

Ненси казва, че основният център на мафията за органи е в медицинския център, близо до Тел-Авив, който има тесни връзки с лекари - хирурзи в много страни по света.

Сега без никакво преувеличение може да се каже, че лекарят - трансплантолог в Русия, Украйна, Молдова, Румъния, Турция и даже Ню Йорк, е член на международна банда касапи, какъвто беше покойният евреин Шумаков, а сега неговият син е директор в Московския институт по Трансплантология:

"major medical center not far from Tel Aviv,” and which had forged links with transplant surgeons in Turkey, Russia, Moldavia, Estonia, Georgia, Romania, and New York City".

Най големият доставчик на органи в света е малката Молдова, т.е. молдовските гои. Молдова е бивша цветуща съветска република, а сега е най бедната страна в Европа, където 90% от хората живеят с 2 долара на ден!

Още през 2001 г. ВВС казваше, че Молдовците са еднобъбречна нация, разбира се, с изключение на молдовските евреи. Между другото Молдова е родина на израелския Министър на Външните Работи - Авигдор Либерман, което не му пречи да разфасова за органи своите бивши земляци, защото са гои, и плюе на тях!

На второ место по предаване на бъбреци е Бразилия . А от 2004 г. израелските жидокасапи добавиха още един клондайк - Китай. В един станал известен случай, те получиха 100 000 долара за бъбрека на 18 годишно момиче, което получи само 5 000 и след операцията почина. Защото тъпите гои мислят, че да си дадат бъбрека е като да им извадят зъб.

Често насила принуждават бедни хора да си дават бъбреците. Например нюйоркският рави Леви Розенбаум, ето го вече на свобода:

Images/RabbiOrganDiler.jpg

Той носел пистолет и опирал в главата на несъгласяващите се донори. Може ли мафия без оръжие!

Касапите на гои не се ограничават само с изземването на органи. Те имат връзки по целия свят и с моргите на всички страни, и те им продават части от трупове, които се търсят. това са най-често - кости и роговици.

А с палестинските гои всичко е просто - арестуваните гои ги разфасоват за органи, вкл. децата, разбира се - не всички, но избирателно. Още 2002 г. се прочу случаят, когато телата на три гойски деца, арестувани от еврейски войници, бяха върнати на родителите им, без основните вътрешни органи

A 2002 news story from IRNA reported that three Palestinian boys aged 14-15 had been killed by Israeli forces on Dec. 30, their bodies finally being returned for burial on Jan. 6. According to the report: “shortly before burial, Palestinian medical authorities examined the bodies and found out that the main vital organs were missing from the bodies.” In an interview on Al Jazeera, President Yasser Arafat held up photos of the boys, saying, “They murder our kids and use their organs as spare parts.”

Войник от израелската армия разказа още 2005 г. че те изкарват специални курсове по анатомия на органите, които се провеждат от еврейски лекари:

така че, ако при лов на ценен звяр се стараят да не повредят кожата, то при лов на гои, евреите сега се стараят да не повредят ценните вътрешни органи!

http://www.ifamericansknew.org/cur_sit/aw-organs2.html


И накрая, малко непреведен текст:

Короче, Уотсон, мы тут Кафедра, а не организация по уничтожению всех, кто связан с каннибалами и торговлей человеческим биоматериалом, начиная от абортов и плацент и пуповинной кровью. Однако Кафедра рекомендует, если что, не упускать случаи, чтобы избавляться от этих нелюдей. Существует целый клон, внутри еврейского клона; которые каннибалы. Мы не будем огульно обвинять всех евреев, потому что очевидно, что это не так. Но также, как очевидно что часть евреев не имеют отношение к каннибализму, часть их также очевидно имеют, причём прямую и животную и связаную с еврейской иерархией Коэнов. И от них мы должны избавляться втихушу. Если вы не видите их бешенной деятельности вокруг, то Холмсу жаль вас, если вы не видите деятелность всё того же клона, кто производит теже "ужастиковые фильмы" и играет в них, кто производит "ужастиковые" компьютерные игры; и если вы думаете, что это всё шуточки, то вы ещё молодой дурень или олигофрен.


Превод от сайт:
Science News Nauka Iverology
http://www.zarubezhom.com/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698843
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031