Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2013 17:42 - Юнските "протести" на сорос в България - стратегия и цели Автор: bgzemia
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 537 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Петьо Блъсков: Цяла София знае, че протестите са организирани от „ТИПИНГ ПОЙНТ”. Много ми е интересно защо всички мълчат. Борисов да не се прави на Мушморок!- източник http://www.bgmak.eu/ „Политико-иконимическата група, която издигна Плевнелиев и Дянков, създава нова синьо-зелена партия с люспи от ГЕРБ.
Коментар на бгЗемя: Статията  казва самата истина, въпреки, че ще се намерят хора, които да го критикуват и да кажат, че и той самия е фалшив и "такъв" и "онакъв" ....типично за българите. Но, време е , когато, който и да е българин  казва истината, да се научим да гледаме тази истина право в очите и да я ползваме за развитие на България, а не веднага да игнорираме казаното, само защото не ни харесва човека или само защото това, което казва не ни изнася. Повечето българи разбират, че зад "протестите" сега в България стои сорос и са платени. За това и народът не излиза масово на улицата . "Протестите" са пред провал , защото чрез 23 годишна манипулация и безпощадно ограбване на държавата чрез програмите на сорос, българинът прогледна и вече едва ли ще успеят да го излъжат чрез дирижирани, платени протести, чрез фалшиви сорос НПО-та и дори чрез нови партии. Не случайно българинът не гласува за миглена кунева, горд,сдс, дсб, нфсб и дори за последните новоизлюпени партии от февруарските протести  Народът не гласува дори за зелените, които чак сега през юни се разбра на кого служат. Блъсков  подканя Борисов да влезе в парламента, защото нямало представител на десните. И ние го призоваваме за същото, макар да осъзнаваме, че в България няма леви и десни. Но, на всички предполагам е ясно, че Борисов не влиза в парламента, защото така му нарежда сорос. По този начин се цели да скрият, да го предпазят и да му съхранят "ореола" , а хората да забравят, че по време на зимните протести той и правителството не решиха нито едно от исканията на протестиращите, а абдикираха от отговорност без дори да им е искана оставката. Реално сегашното му отсъствие от парламента е поредното бягство от работа в полза на България. Ако влезе в НС  ще се види на практика какви предложения дава и, че  не са в полза на България, а това ще го разобличи окончателно и следователно цялата партия ще се разпадне. така стана и с НДСВ и СДС и на ЦРУ това им е предено ясно.За това сега го държат от вън , за да го съхранят от пълно разобличаване. Това, което не могат да спрат обаче е, че дори да го държат от вън, пак не могат да го скрият от разобличаване.

Какво всъщност  цели Сорос с  налагането в България на проекта си за мажоритарни избори, очаквайте в следващия ни материал.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697252
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031