Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2013 18:50 - КРАТКА СПРАВКА ОТ АРХИВИТЕ И СКРОМНА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ПРОГНОЗА Автор: bacu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 805 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
от Йордан Йорданов (Бележки) на 1 юли 2013 г. в 15:32
https://www.facebook.com/ Йордан Йорданов

http://www.youtube.com/watch?v=uf39cBemRQg&list=PL32F96711CE15199E

Който се е борил с Българите е изчезнал от световната сцена или е изгубил позициите си завинаги. Няма да се връщам, да говоря за разпаднали се при борбата си с българите империи, които сме победили с култура и респектираща сила в хилядолетното ни минало.

Ще поговорим за съвремието:

Примерно германските народи са създадени от българското племе Гети, които те незнайно защо наричат Готи. Какво значи участвали сме в етногенезиса – българите гети са вливат с кръвта и културата си в тези разпокъсани, слабо развити цивилизационно племена, организират ги и ги учат как се прави държава с всичките ѝ атрибути и т.н.

Как ни се отплатиха Германците?

Когато идва време за освобождението на България, германския канцлер Бисмарк казва „ние сме се събрали за интересите на Европа, а не за щастието на българите“, и след това ни разделят на пет!!! части, в две по-големи територии – Княжество България и Източна Румелия.

Резултат за германците:

Загубиха и двете световни войни, но по-интересното е, че след втората световна война бяха разделени на две части, както България беше разделена на две, столицата им също беше разделена на две, както България беше разделена на две. Мислете си, че това е случайност?

 

Англите са част от периферията на българската империя, част са от охранителните отряди на Атила, създал най-голямата държава за всички времена, но впоследствие са прогонени от него. Отиват на острова и се окичват с непобедимото тогава българско знаме - трите лъва, което и до днес развяват с гордост. 

Англия също отдава всичките си сили  в политика срещу Европа, в защита на Турция. Участва активно, заплашва и настоява България да бъде разпокъсана. Техният министър-председател, евреина Дизраели, които изпълнява заръките на световната олигархия предвождана от Ротшилд и Рокфелер, която и сега управлява света, заявява още по-антихуманни неща за българите. Същото го повтори и Чърчил.

Резултата за Англия:

Спечели и двете световни войни, но загуби всичко: … престижа си, от огромна империя владееща две-трети от сушата на земното кълбо се превърна в островна държава, загуби колониите си и предаде щафетата на САЩ, които пък от длъжници на Европа се превърнаха в кредитори на Стария континент. Днес е мултикултурна, многоезична страна – изводите си ги правете сами.

Промисълът беше България и Англия да бъдат близки съюзници, а чрез нас да се осъществи връзката между народите на Русия и на Англия. Най-големият съюзник на българите трябваше да са именно англичаните, но тъмни и зловещи сили се намесиха и разрушиха този, много по-благоприятен вариант за човечеството. Англичаните се уплашиха, че българите ще са съюзници на Руснаците, а реално англичаните щяха най-много да спечелят от мощната, възстановена в естествени граници българска държава, която щеше да има сила и статут на велика сила, поради особените качества на българите.

 

Днес българите са средно голяма европейска държава, но реално влиянието им се простира в цяла Източна Европа, и нашата днешна империя е цяла Русия, която ще се управлява духовно и културно от българите.  

И въпреки всичко ... част от англичаните ги чака също добро бъдеще.

 

Турция: нискоцивилизован народ, периферна част от азиатските ни империи, който по промисъл превзе и владя Балканите. Надмина мярката и предопределеното.

Резултат за Турция: От огромна империя на три континента се превърнаха в посредствена държава, обградена само от врагове. Половината население на Турция са кюрди, племена косвено свързани с българите, а половината от другата половина не се чувстват турци /със славянска кръв/, а искат култура и цивилизация. Ако България води целенасочена политика Турция ще се разпадне на най-малко две държави, като европейската част от територията и ще се казва Булгаристан и ще граничи със съвременна България.

Да обобщим: от една страна Кюрдистан, по средата малка Турция, от другата страна Булгаристан със столица Одрин, и България на Балканите. Няколко много силни държави искат да ги унищожат на всяка цена: Иран, Ирак, Израел и други. От нас зависи съдбата им.

Един българин Кемал Ататюрк, с помощта на екип от много ерудирани българи-държавници от днешен Татарстан /Татарстан са българи-мюсюлмани, наречени така насилствено от Сталин./ ги направи народ и им даде перспектива. Днес вече трети мандат ги управляват ислямисти искащи да ги върнат в първи клас.

Дано битката на площад „Тексим“ да бъде спечелена от турският народ.

 

 

Гърция

Африканско племе, присвоило си културата, историята и постиженията на балканските българи наричани още и траки. Създали и създаващи множество сътресения в света.

Ще изчезнат и като държава, и като народ.

 

САЩ:

Надминаха всички в проявлението на злото.  Позволили си с Англия да бомбардират мирна София. Имали са зловещ план за десант през Гърция през 1944г., след който от България нищо нямаше да остане. Но, все пак правилата не се определят от тях.

Предстои голямо противопоставяне между тях и половината свят – в резултат ще загубят всичко, за тях ще бъде много по-зле от Англия. Немалка част от САЩ ще потънат под водата.

 

Русия:

Руският народ от векове се управлява от неруснаци т.е. те са в състояние на вътрешно робство. Неслучайно един от големите им царе-държавници Алексанъдр II е убит, защото води политика в защита на руския народ. От отношението им към България зависи тяхната съдба. Трябва да отдадат дължимото на Българите, които са ги създали, иначе ги чакат големи сътресения.

Русия по принцип я чака много добро бъдеще.

 

Европейският съюз:

Ще се разпадне на няколко лагера, поради егоистичните си стремежи, неотчитащи интересите на цялото. Условията за присъединяване към Източна Европа бяха такива, че унищожиха в зародиш възможностите на тези народи за достоен живот. Европейският съюз подкрепи мафиите с бели якички  в новоприсъединяващите се държави.

 

България:

Българите са управлявали света няколко хилядолетия. Уникален ген и постижения. Създали човешката цивилизация и поддържащи факела на Светлината. Имат скрити сили и способности, неразбираеми за околните – именно тези сили в тях, ще ги изведат до естественото им място. 

 

Къде са днес българите, най-многобройния европейски народ, за който пишат всички древни хроники – разпръснати по различни държави, с различни наименования: дунавски българи, македонци, румънци, повечето украинци, Молдова, около 30 милиона българи са пръснати по руските републики, няколко милиона италианци, Белгия /бълги/, бургунддци, във всички съседни на нас страни има немалко българи -  в Турция, в Гърция, в Сърбия, унгарците са наш сроден народ, с тях сме заедно от хилядолетия - това е все един и същ народ  - всичко това е твърде лесно доказуемо исторически и най-вече чрез генетични сравнения.

По-важното е, че те си знаят кои са, кръвта на вода не става, както и обратно от мешаната кръв нищо  ….. 

 

От 600 години българите са в тежки причинно-следствения външни условия.

Българите ги чака много добро настояще и бъдеще. Голям духовен и икономически просперитет. Щастлив и осмислен живот.

 

Защо? Защото те платиха тежка цена, минаха през големи страдания за изплащане на миналото, платиха авансово за бъдещето си чрез страданията си, които им бяха дадени за пречистване, утвърждаване и създаване на нов тип ценностна система, изпълняваща и отговаряща на промисъла на Силата, която стои зад всичко и всички.

От отношението на света към българите, зависи и неговото бъдеще.

 

Много скоро България ще се превърне във Велика сила, която ще движи световните процеси и ще работи за качественото повдигане на съзнанието на човечеството.

п.п. Човек, който не обича и не уважава народа, в който се е родил, не може да обича и другите народи, и цялото човечество. Той фактически е мъртъв по дух и душа, защото не може да осъществи връзка с недрата на корена си.

 

Колкото повече един човек може да обича народа, в който се е родил, толкова по-голяма любов може да отдаде и на другите народи, и на цялото човечество.




Тагове:   нещо интересно,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19831480
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930