Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2013 12:01 - Американски танц Posted by ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 995 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Макар че първоначално определената дата за провеждане на шестия гей-парад „София Прайд 2013“ (силно рекламиран и подкрепян от посолството на САЩ) бил за 22 юни, на 20 юни организаторите оповестили, че го отлагат от “съображения за сигурност”. Тоест са го отложили за да излезнат жертви на хомофобско отношение от страна на българите, защото страната ни България не била като другите “нормални” и либерални държави.

image

Българската Православна Църква излезна с разбираемата си позиция против шествието, а от организаторите умишлено го споменават за да настройват негативно хората против собствената им религия и вяра – понеже се явява църквата “пречка”.

image

Тук се виждат и други THINK TANKS.

Българският хелзинкски комитет (БХК) /които са от организационния комитет на гей “прайда” – напомняме ви също, че именно БХК са тези, които рекламират и насаждат вина у българина за избиването на български евреи по време на 2-та световна война/ веднага изпратили отворено писмо до българските медии, в което изказвали протест срещу отлагането на “прайда” (забележете, че дори не се използват български думи) и напуснали организационния комитет.

БХК са също така и мозъчен тръст (think tank) пряко свързан с организациите на Джордж Сорос и други тръстове. БХК е финансиран основно чрез дарения и субсидии от няколко частни фондации (Институт „Отворено общество“ на Джордж Сорос, Фондация „Оук“, Фондация „Лион Ливай“, Фондация „Работилница за граждански инициативи“), международни организации (Върховен комисариат на ООН за бежанците), институции на Европейския съюз (Агенция за основни права на Европейския съюз, Европейска комисия, Европейски бежански фонд) и неправителствени организации (Център за подкрепа на хората с психически увреждания, ТехСуп Глобал).

В предходните години сред спонсорите на организацията са Американска агенция за международно развитие, посолствата на САЩ и Нидерландия в България, Европейски център за правата на ромите, Институт за устойчиви общности, Министерство на труда и социална политика, Министерството на външните работи на Нидерландия, Програма на ООН за развитие, Програма ФАР и други фондове на Европейския съюз, Ромски образователен фонд, Тръст за гражданско общество и др.

Още преди началото на протестите Столична община увещаваше организаторите на “прайда” да отменят събитието си за друг момент, защото в събота, 22 юни, е Задушница и Българската православна църква ще са силно против това събитие.

Защо ли са избрали точно на задушница да го направят този “гей прайд”?

Защото именно това искаха да направят – да се изкарат отново жертви на “гадните и хомофоби” българи.

Докато се протестира и се крещи “оставка, оставка” се случват наистина много неща, които се игнорират. Писали сме го и преди – някои от създателите и администраторите на събитието за организация на протестите “ДАНСwithme” (Асен Генов, Антоанета Цонева, Константин Павлов – Комитата) са пряко свързани с някои от тези изброени чужди организации. Много от хората, които протестират не го знаят, но тези “организатори и говорители” прокарват между “другите неща” й интереси на политици като Радан Кънев и Иван Костов. Разгледайте се, Асен Генов има снимки  с Радан Кънев, Найо Тицин пък работеше за Иван Костов, Антоанета Цонева пък е свързана с Росен Плевнелиев.

Ние всички имаме приятели, които са хомосексуалисти, но те не рекламират това какви са. Помислете кой отново създава напрежение между българските граждани като ни разделят. Умишлено насаждат омраза.

image

Асен Генов и Радан Кънев

image

image

Иван Костов и Найо Тицин

image

Иван Костов и Найо Тицин

image

Иван Костов и Радан Кънев

image

Някои от соросоидите в България. По средата Антоанета Цонева, от ляво е Асен Генов, а най в дясно е Найо Тицин.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707206
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031