Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2013 22:37 - Евреите напълно полудяха Автор: eltimir
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 7164 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image Ето, такива чудовища тръгнали да ни учат на ум и разум и да ни казват какво да мислим. Знайте, че те искат единствено нашата смърт. Те, евреите искат вече цялата власт в България, за да умъртвят всички Българи до един. Нима ще им се дадем? Нима ще позволим на евреите да убият нашите деца и внуци?
Първо новината:
"В България има само една организация, която би спечелила изборите още на първия тур, стига да се кандидатира. Тази организация се казва Европейски съюз. - обобщава Татяна Ваксберг в публикация на Дойче веле за резултатите от ново социологическо проучване.

Европейският съюз е единствената институция, към която доверието на българите не просто е високо, но и расте непрекъснато. Това показват данните от социологическо проучване на Open Data на Институт Отворено общество, които бяха публикувани в края на седмицата. От тях става ясно, че през юли 2013 г. българите вярват още по-малко от преди на националните институции, но все повече вярват на европейските."

Какъв Европейски, Еврейски или какъвто и там съюз, кучко долна еврейска? Какво добро видяхме от Европа, от САЩ или от Изсраел? Само зло. Единствено и само зло. Кой нормален Българин вярва на Европа? "Проклета да си, Европо, блуднице Вавилонска!" Дизраели, Бисмарк, Берлински конгрес и Ньойски договор... Евреите Маркс и Ленин... Никакво доверие към тези човекомразци. Тоя ли отвратителен българомразец Джордж Сорос ли ще ми дава тон в живота и ще ме казва на кого да вярвам? Ние, Българите трябва да търсим съюз с родствените ни народи. С нашите братя по кръв и по дух. Когато гнусните мангали в Катуница се развилняха и почнаха да избиват Български деца кой ни защити? Единствено Волжски Българи и Руснаци. А баба Ванга навремето казваше, че когато стане най-трудно, първо Сърбия ще ни се притече на помощ. И се сещам за думите на Григор Симов. Той живее недалеч от сръбската граница: "От двете страни на границата сме един и същи народ". Съюз с Маджари, съюз със Сърби и Хървати, със Словаци и Словенци. Съюз с кюрди и перси. Но никога с евреи и англичани.

Това е Истината. Да си припомним своето родство, да свържем Снопа на великия Кубрат, да възродим старата своята стара Велика Империя, а европейци, еврейци и всякаква сган да натикаме на кучето в... козината.



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. demograph - Странно...
29.07.2013 23:30
Съюз със СССР? Сърбите - наши братя!...Излизаме от ЕС, влизаме в ОНД...Няма руска мафия, няма руска пета колона, няма руско-българска енергийна мафия, няма задкулисие, няма великоруска политика, Сидеров става наш духовен брат...повече от странно. Това го написа Правда, а "свръх -антикомуниста', "патриотът", "шовиниста" елтимир го повтаря...Дядо Иван леко коли.
цитирай
2. nikikm - Нищо странно!
29.07.2013 23:48
Странното е,че все още има хора,които си мислят,че нещата са такива каквито изглеждат1Америка против Русия...???първо,не виждам америка да е по-различна с нещо от русия,не говоря за народите!Двете са страни на една и съща монета!Днес америка ни е "приятел" и ние изчезваме от лицето на земята! Мафията няма цвят и националност!Не ми се пише повече!
цитирай
3. watchtowerman - Изпитан, но долнопробен комунистически похват
30.07.2013 13:14
ползва Ел-ти-мир - на идеологията на противника да противопоставя физиологични данни. Все пак ми се ще да го запитам защо ползва еврейското "ел" за начало на НИК-а си, след като счита, че всичко еврейско е измама и световна конспирация?! Лично считам, че с това "ЕЛ" той загатва за конспиративната си вярна принадлежност към евреите. "Ел" е Бога на евреите...
цитирай
4. nikikm - 3. watchtowerman
30.07.2013 17:47
Елтимир е древно българско название!Елтимир,авторът си е тенгрианини то ва е взел символично,като свой никнейм!Какво лошо?Колкото до световната конспирация,вярното тук е,че наистина е световна,но отдавна не е конспирация.
Колкото до Ел,значението е Бог,Ело/х/им-е мн.число.
цитирай
5. tomcat2 - Чифутски уроди!
30.07.2013 21:58
Чифутски уроди!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19836314
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930