Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2013 22:53 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ http://nikolaijambol.blogspot.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 3363 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

ОТВОРЕНО ПИСМО   ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ   Уважаеми господин Министър-Председател,   Според изнесените данни в одитните доклади за трите ЕРП-та, последните са източили от държавата над три милиарда лева само за миналата година. Допълнително щетите, които нанасят на обикновенните потребители чрез кражба, повреда или унищожаване на държавно-сертифицираните ни лични електромери възлизат на стотици милиони левове. График на това ЕЖЕДНЕВНО престъпление в ЧЕЗ-Разпределение ще видите на уеб-сайта им:   http://www.cez-rp.bg/bg/uslugi/grafitsi/smyana-elektromeri.html 
Графикът се обновява ежеседмично!!!!
Монтираните от ЕРП-тата електромери са МАНИПУЛИРУЕМИ, а за моделът на Дейзи IVEL-ADX1 е доказано и че са НЕСЕРТИФИЦИРАНИ, а Декларациите за съответствие пред ДАМТН (Държавната агенция за метрологичен и технически надзор) и БИМ (Българския институт по метрология) са фалшификати. Чрез тези и всички електронни електромери, притежаващи открит инфрачервен комуникационен интерфейс, става надписването на сметките, дистанционно и софтуерно, което през Зимния сезон справедливо изкара на улиците в цяла България протестиращите срещу кражбите.   Уважаеми Господин Орешарски, без да навлизам в техническите детайли относно начините за надписването, тоест кражбата - всичко това е описано в моите 17 Възражения входирани в ЧЕЗ и ДКЕВР, както и в книгата „Технология на Геноцида – документален разказ за престъпленията на ЧЕЗ срещу милиони абонати в западна България на автора д-р Радко Ханджиев, бих искал да Ви обърна внимание на нещо далеч по-сериозно, а именно:   Собственици на ЧЕЗ и ЕнергоПро са Чешката Държава, а на ЕВН – Австрийската държава. Акционерно участие имат и редица чужди фирми и организации, дори и руската мафия. Тоест всички тези външни сили имат пряко влияние през манипулируемите електромери върху месечните ни сметки на милиони българи. При всяко надписване по тяхна команда, хората ще излизат на улицата с искания за оставка на правителството. И с право, защото правителството е работодател и на ДКЕВР, БИМ, ДАМТН. То променя ежемесечно Закона за Енергетиката, то е подарило ЕРП-тата на чужди държави, то е подарило златодобива, медодобива и рудодобива на канадци, германци и белгийци, рафинерията и горивата на руски олигарси, водата на французи и пр., за да станем колония на „Европейския съюз. То е подарило собственото си съществуване на чужди държави. Електричеството е от жизнена необходимост на всеки гражданин и предвид повсеместната „подмяна” на електромерите с МАНИПУЛИРУЕМИ такива, Ви ПРИЗОВАВАМ с цел да запазите народа, държавата, държавността и самото Правителство, както и НЕК, ЕСО и др. да предприемете най-спешни мерки за отнемане на Лицензите на трите ЕРП-та, конфискация в полза на държавата на цялото имущество и мрежи, глоби за милионите увредени Средства за търговско измерване, както и за реформиране на ДКЕВР съгласно Директивите на Трети Енергиен Пакет. В противен случай съдебното дело за глобите от 17000 Евро на ден за неспазване на тези Директиви ще ни е най-малкия проблем.
Аз Николай Николов се скъсах да пиша в блога за устройството и начина на безжично манипулиране на електромерите  и то от офиса, чрез Интернет връзка вследствие на което един киловат, може да бъде отчетен като 2, 3, 4, 5 .... и така нататък, по желание на педераса от "Дружеството", тоест местния шеф, феодал или крадец - все едно и също е!!! Това важи и за останалите две проституиращи върху гърба на народа дружества. За това писах до "Тази сутрин", до "Ани Цолова" и целият екип, един по един!!! Писах и до "Лице в лице", но те са ни вече ясни! Писах и до "Стара телевизия", и до БНТ, "Панорама", пардон - "Порнограма" и .... всички възможни предавания! Отговор нямаше от никъде!!!!!  В БТВ просто триеха писмата ми, включително и първото, без да го прочетат! Това се отнася и за актуалната родилка Лорчето Крумовска. Омръзна ми вече да пиша, защото май наистина на власт трябва да дойде диктатор, леко луд, че да ги натика и в без това пустеещото Белене, че нещо да се промени и изгонят и вкарат в затвора крадците,  лъжците, милионерите, наричани модерно " Путки - Олигарси".....   Гр. София, 26.07.2013г.,  Бугас, 29.07.2013г.                   С Уважение, Стефан Тошев.

На разположение са хиляди имейли и подписи…! Част  тях, ще пусна тук? Не е необходимо да ги четете!
Ето:
image

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. kudran - Кръвопийци...
30.07.2013 10:52
Да ги изпъдим от България, България да е на народа.
цитирай
2. nikikm - С общи усиля!
30.07.2013 17:40
Само,когато народът се вдигне,всички монополи -обратно в ръцете на държавата!Който спекулира в техен интерес е мошеник и враг на българите!Освен монополите,пристанищата,летищата,подземните богатствва и...дълга е темата.Дано да дойде време!
цитирай
3. atanasio - има още
05.08.2013 20:34
как се ограби и граби България - http://atanasio.blog.bg/drugi/2013/08/02/kak-se-ograbi-bylgariia.1135939
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19700119
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031