Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2013 20:26 - ЕС предлага шокираща идея, която България няма да понесе!?razkritia.com www.epochtimes-bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1899 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 02.08.2013 20:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Мислят да създават циганска държава на територията на България. Снимка: razkritia.com

Обмисля се името на държавата да бъде Ромелия, която да се намира в границите на България

 

Читателка на Флагман.бг съобщава за шокираща статия във “Франс прес”, според която лидерът Ян Слота от националистическата партия в Словакия е призовал за създаване на циганска държава за най-пренебрегваното малцинство. Този идея е породена от искането на Слота да се помисли по темата, макар да знае, че предложението му е невъзможно.

 Идеята се подкрепя от ЕС след  дълги спорове и размисли.  Искането се мотивира поради факта,  че ромите създават големи проблеми. Въпреки помощта, която се оказва от всички европейски органи, мнозинството от тях не полагат абсолютно никакви усилия да учат и да изкарват сами хляба си. Още по-лошото е, че не плащат данъци  и отказват да спазват законите.

ЕС смята, че ромите трябва да имат своя държава, подобно на евреите, на които е даден Израел. Етнос като циганският има особен статус и трудно държава би могла откаже да им даде убежище.

По данни от ЕС ромите са най-голямото малцинство в Европа – 9-10 милиона, най-разпространени са в държавите България, Испания, Франция, Словакия, Чехия, Исландия, Унгария и Румъния.  Еврокомисията взема решение, че тази въпросна държава Ромелия трябва да бъде създадена на територията на държава, която вече има обособени граници в Европа и това е именно България.

Другото по-лошо решение, което се взема от Европейкста комисия е всички, които не са от ромски произход,  да се изместят, в която и да е било страна, като всичко, което не успеят да вземат със себе си, да им бъде платено или осигурено – тук се включва жилище и осигурена работа. За тази цел ще бъде необходимо само да отидат до посолството в дадената страна и да подадат молба.

Българският народ е един от най-трудолюбивите, дисциплинирани и толерантни народи от всички. Като извън граница те разчитат само на себе си, без да се доверяват на когото и да е било.  Българите са застаряваща нация и освен това са крайно миролюбиви. Всеки българин е индивидуалист, което още повече усложнява създаването на държава, а в случаи, в които се създаде тя, ще съществува съвсем за кратко.

Ромелия ще е новото име на циганската държава, а времето за което тя ще бъде съзададена ще е около една година. През тази година в страната ще има голяма активност, роми ще бъдат екстрадирани  в новосъзадалата се държава, а българите ще бъдат изпращани в държави по техен избор. Държавата няма да е част от ЕС, но въпреки това ще използва помощта му. Границите ще бъдат затворени и тя няма да има връзка с другите страни от Европа.

ВИДЕО:http://www.youtube.com/watch?v=rZQ5pDtM2IA#at=36

Ето за това бяха грижите за циганите,развъждането им за сметка на българския етнос!Докато почти се изравнят с нас,а нас со кротце,со благо и малце кютек-ВЪН!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ,ОТ РОДИНАТА НИ! НЯМА БЪЛГАРИЯ,НЯМА БЪЛГАРИ,НЯМА ИСТОРИЯ,НЯМА ПРОБЛЕМ! ТОВА Е КРАЯТ! ЧЕСТИТО НОВИ ПАЛЕСТИНЦИ НА БАЛКАНИТЕ! И ДА НЕ Е ВЯРНО ГОРНОТО,И ДА ГО ОТРЕКАТ,ТОВА НИ СЕ ГЛАСИ,ТОВА НИ ЧАКА! РАЙ НИ ДАДЕ БОГ,НО МАЙ НЕ СЛУЧИ НА НАРОД!
Н.Москов




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. born - Четох подобна идея, но се отнасяше ...
02.08.2013 23:41
Четох подобна идея, но се отнасяше за Молдавия и наименованието бе Джипсиленд. Ако е вярно,идеята е налудничава и означава гражданска война. Българинът може да е всякакъв, но да му вземеш дома, ще бъде като червено на бик. Избият ли му балансите, не се знае какво ще стори.
цитирай
2. freeoldmen - Очевидна провокация,
03.08.2013 00:10
но не безопасна. Просто опипват почвата...
born, съжалявам да го кажа, но в много райони на България вече се е случило, паразитите са на власт. А българите тихичко се стопяват в мрака...
цитирай
3. nikikm - freeoldmen
03.08.2013 13:28
Тази провокация не е от вчера.Чел съм за това преди няколко години.Българите не се усещат!В момента грубо казано сме 4 млн българи и 3 млн.малцинства.Но...децата ни са малцинство,което сочи и тенденцията ,а тя ще се реализира в рамките на 5,6-10 години максимум!Тогава те ще са мнозинство и няма да можем да кажем нищо срещу демократичните им закони!И ще играе обратната страна на тоягата!Ние не си пазим нашето,изтървахме и жените и децата!Наближава да плащаме!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19825231
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930