Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2013 15:46 - Колко бил ВиЛИК! Генезисът на ДОН "Буда": "Чичо Скрудж" - Алексей Петров - джипа на Цветелина - ... Автор: fascindoo
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 659 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.08.2013 15:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


  image "...недей ми задава въпроси ти казвам, маани съ оттука!"
Оказва се, че бившият премиер (министър-председателят ни доскоро, Бойко Борисов) бил забелязан още през 1997 година. Това става ясно от собствените му думи в интервю за вестник "Преса" (06 февруари 2013). 
Не се разбира обаче кой точно го е забелязал преди 16 години.
"Едва ли през февруари 1997-а някой е знаел, че вие ще станете премиер", пита известната медийна фелационистка на толкоз много "величия", Валерия Велева, която води разговора с него, посветен на документите от делото за оперативно наблюдение (ДОН) "Буда“. "Хайде бе... Разбира се. Още тогава те виждаха, че аз имам огромен потенциал. И тези хора, които работят с мен, видяха оперативни интереси", отвръща Борисов След това си заключение, следва ново: "Те са се опитвали да ми правят зло, не разбирате ли? Те могат да ви плюят както искат....Виждате, рано или късно, тези материали изтичат. Нито една от тези информации нито е доказана, нито е вярна. Колко години преди мен бяха на власт? Ако е имало нещо вярно, да са ме размазали... Хората около Алексей Петров са организирали това срещу мен... И един месец след като този Спас Спасов, както му викаха, чичо Скрудж, отиде при Алексей Петров и взривиха джипа на Цветелина...", дообяснява Борисов.

Всичко това  в интервюто на Валерия Велева за вестник "Преса".
 
Но на другия ден, на 7 февруари 2013 г., Бойко Борисов коментира ”Будагейт” чак от Брюксел, където е на среща на Върха по бюджета на ЕвроСъюза, като продължава: “Не знам за такива документи, не чета и не се интересувам. Явно е, че това е целенасочена кампания, както и че са чакали човекът, който е забъркал цялата каша, да умре преди месец. Сега сме 2013 година, те говорят за 1996 година. БСП и ДПС са били толкова пъти на власт. Ако са знаели, тези хора са били живи, защо не са го казали. Най-големите доказани полицейски служби в света не само са ме награждавали с ордени и медали, а в последните дни дори всички аплодират действията на службите, които реално ръководя или съм ръководил преди пет години. Във всичко, което се тиражира, ако имаше 0,00001 процент (??? - учудването е мое, така е написано - Н.Т.) истина, отдавна да са ме размазали при тази ярост, с която виждате какви комбинации непрекъснато използват. Чакаха Спас Спасов да умре, за да може да няма виновен. Какви ги е забъркал ще си отнесе тайните в гроба (??? - учудването пак мое - не ги ли е отнесъл) .”, коментира Борисов.
 
  Алексей Петров (Асан Омеров) или т.н. “Октопод” е пределно ясен на всички ни. 
 
Но кой по-точно е “Чичо Скрудж”? 

“Чичо Скрудж” (както казва Б.Б. – “Какви ги е забъркал ще си отнесе тайните в гроба”, макар че вече ги е отнесъл) е Спас Мирчов Спасов, а както по името личи, е син на Тодор Живковия сатрап Мирчо Спасов. А което е прелюбопитна информация за размишление относно връзката на старата ДС, чийто бос беше старият генерал Спасов и новите „агенти под прикритие” при демокрацията. Както и другият Мирчо Спасов син – Румен, който беше центърът на октопода, наречен “Орион” по времето на Виденов, а неговата съпруга Веска Меджидиева заплете един от най-големите скандали и гешефти на прехода. Става дума за изчезналите милиони на Майкъл Чорни в незаработилата
банка на Спасови.
Този Чичо Скрудж е и същия “легендарен шеф” на “Вътрешен терор” в ЦСБОП и началник на сектор “НБ” в ЦСБОП (подполковник Спас Спасов). Това е и единственото име с подпис в документа. "Бивол“ отбеляза, че тук трябва да се припомни кадровият потенциал на ЦСБОП . Службата наследява голяма част от Шесто управление на бившата Държавна сигурност.  Подполковник Спас Мирчов Спасов, разкрит с решение на Комисията по досиетата от 20.07.2010. След промените кадровият разузнавач от Шесто управление на ДС работи в МВР като началник на сектор от 26.03.1990 г. до 04.03.1997 г., после като началник на направление от 04.03.1997 г. до 19.11.1997 г. Освободен е от ЦСБОП на 48-годишна възраст от тогавашния директор Кирил Радев. Причината и тук е подпомагане на групировките и теч на информация от службата към тях.
    Така че:       И двамата офицери, които са участвали във вербуването на Бойко Борисов получават апетитни предложения за работа в частния бизнес. Първият Младен Георгиев (бивш електротехник в Седмо управление на бившата Държавна сигурност, а сега главен секретар на ДАНС) е назначен за директор на “ИПОН”, а другият Спас Мирчов Спасов - в управата на “Спартак Секюрити”, която е контролирана от Алексей Петров. Подполковник Спас Мирчов Спасов, разкрит с решение на Комисията по досиетата от 20.07.2010. След промените кадровият разузнавач от Шесто управление на ДС работи в МВР като началник на сектор от 26.03.1990 г. до 04.03.1997 г., после като началник на направление от 04.03.1997 г. до 19.11.1997 г. Освободен е от ЦСБОП в началото на 1998 г. на 48 годишна възраст от тогавашния директор Кирил Радев. Причината: подпомагане на групировките и теч на информация от службата към тях, посочва сайта за разследваща журналистика Биволь.   От март 2000 г. Спас Мирчов Спасов работи в управата на фирма свързвана с Алексей Петров – “Спартак Секюрити” (предишни имена “Виктория Инс” и “Спартак Живот”), става ясно от Търговския регистър. Съсобственик във фирмата и неин прокурист в периода 2007-2009 г. е бил Антон Петров – Хамстера, считан за дясната ръка на Алексей Петров и обвиняем за отвличания по делото “Наглите”. От 2005 г. Спасов е и в управителния съвет на Спартак Интер Холдинг – С.И.Х., където мажоритарен акционер е “Лев Корпорация” (продадена от Алексей Петров и сега собственост на еврейски граждани).
  Още ли да се чудим за подобен генезис, пръкнал се от "мозъчния" център на Конгломерата у нас? От междупартийният Конгломерат в България:   БСП/СДС/ДСБ/ДПС/Атака/РЗС/ГЕРБ, едно яко ядро от компоненти на БКП.

  ГЕНЕЗИС, та чак с усукана ДНК на БКП-модифициран ГЕНОМ. И колко е ВиЛИК и днес в 42-то НС!

Направо
Boyko the Great
!!!

 
  плевен онлайн портал/ Автор: д-р инж. Никола Тодоров, доцент



Тагове:   днк на мафията,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19796066
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930