Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2013 16:32 - Гръцки Бог ли е Зевс?/б.м./ Зевс навестил наша археологическа експедиция http://news.ibox.bg/news
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 963 Коментари: 2 Гласове:
1



Зевс навестил наша археологическа експедиция 05.08.2013, 12:12 (обновена 05.08.2013,   

imageГолям оброчен релеф на античния бог на боговете - Зевс, е открит от археолозите на НИМ, които са на разкопки на връх „Кози грамади" в Северна гора, над с. Старосел.

Той е много по-голям от намерените до сега оброчни плочи и вероятно е централната икона на античния храм, коментира директорът на НИМ проф. Божидар Димитров.

В момента на изваждането на оброчния релеф археолозите са били озадачени от странна случка.

Над тях започнал да кръжи огромен скален орел.
В античността Зевс често е изобразяван именно като скален орел и по-младите археоложки започнали да си шепнат, че бог Зевс е дошъл да види какви ги вършат археолозите със светилището му, разказва още Димитров.

Крепостта на връх „Кози грамади", изградена в VІ-V в. пр. Хр., е била столица на тракийско племе, обитаващо тази част на България в античната епоха. Прочутите гробници при с. Старосел са всъщност некрополът (гробището) на обитаващите града на върха тракийски аристократи.





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. bezistena - Знайте!Всички Тракийски мегал...
06.08.2013 00:49
Знайте!Всички Тракийски мегалитни скални съоръжения-долмени,менхири,скални пещери и скални ниши,ТАТУЛ,СТАРОСЕЛ,ГОЛЯМАТА КОСМАТКА,всички т.н.ТРАКИЙСКИ ГРОБНИЦИ и др.подобни като каменни саркофази и погребални камери на Камен Бряг,некропол на плажа на Харманите в Созопол и др. са умишлено дефинирани манипулирано и напълно погрешно като НЕКРОФОБСКИ ПОГРЕБАЛНИ СКРЪБНО- РИТУАЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ!Тази чудовищна епохална измама е извършена и продължава да се върши от предният отряд на световните заговорници срещу Българите,академичният отдел на Инквизицията,познат официално като АРХЕОЛОЖКО -ИСТОРИЧЕСКИ ОТДЕЛ!Тази наука и отдел в България и по света са създадени специално за да скрият от хората по света и най-вече от Българите в БГ истинската същност,предназначение и функции на тия съоръжения!Целта е потомците на Исус и Богиня Мария и Техните Святи Първожреци да не разберат,че това са светилища-мултифункционални енергийни съоръжения и комплекси за достъп до Божия свят и реализиране на Дарбите на Святият Дух в директни реални Духовни,здравно-лечебни и материални блага за задоволяване нуждите на миряните,както и за активиране и практикуване на феноменалните свръхестствени и паранормални екстрасенсни свойства на Жреците и Посветените!За да не могат да се ползват от тях съзнателно или пък на някои от тях да не се активират случайно феноменалните наследствени способности и да не вземат да се познаят Чии потомци са,какви свойства притежават,че да тръгнат да търсят Боговете си и другите Феноменни Божии потомци и да вземат да поискат Божието си и Бащино наследство на Господари на света и народите и върнат пак Царството на Любовта,Братството и Мира на Земята!
Затова всички тия мултифункционални съоръжения-фабрики за материално задоволяване,рогове на хранително и духовно изобилие,клиники за лечебни,регенеративни и възкресителни манипулации и операции ,телепортационни и левитационни техники и висши Божествени технолгии,са фалшифицирани научно като НЕКРОФОБСКИ,МИРИШЕЩИ НА СМЪРТ ПОГРЕБАЛНИЦИ
цитирай
2. bezistena - А всички тия Божии храмове-свет...
06.08.2013 00:49
А всички тия Божии храмове-светилища,са носили и ще носят само положителна енергия,здраве,живот,изобилие и благодат!Когато ги питаме къде са останките от погребенията,археолозите млъкват!Защото се оказва,че в хилядите долмени по земите ни НЯМА НИТО ЕДИН ОТКРИТ СКЕЛЕТ НА УЖ ПОГРЕБВАНИТЕ В ТЯХ!Само кости на една ръка има открити в долмен около ЗВЕЗДЕЦ(Бог Отец Изуз),която е от ново време,предполагат на заклещил се иманяр...Животните били разнасяли костите на погребаните-че кой ще си погребва тогава така безотговорно скъпите покойници!
Няма нито един скелет открит в нарочените за тракийски гробници регенератативни и въскресителни светилищни комплекси в Старосел,Казанлък,Поморие,Оструша,Свещаре, Александрово! В Голямата косматка се очакваше най-после голямата сензация да се случи и вътре да се открият останките на погребания,защото коридора до камерата-дромоса,е бил затрупан след погребението за да се попречи на ограбването на гробницата.Да,сензация се случи,защото отново не се намериха никакви следи от погребания уж!Отново официалната наука се чудеше как да оправдае фундаменталната фалшификация,че тези съоръжения са погребални,а не възстановителни и въскресителни!Помните ли Исус къде въскреси Лазар-в пещера-камера,Тракийска„гробница“,едно или двукамерен Странджански долмен!Ами самият Исус къде Го въскреси любимата Му?В камера на Тракийска СЪЖИВИТЕЛНИЦА,КАКВИТО СА ВСИЧКИ ТРАКИЙСКИ СВЕТИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ,ОБЯВЕНИ ЗА ПОГРЕБАЛНИ!
Разшифровката на основни термини със Свещения код указва,че съоръженията са на живото даряващите Български Богове:
ГРОБНИЦА=Бог Цар=Иса и Диана Борг
ПОГРЕБАЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ=Бог Жар Иса Болгария
ДОЛМЕН=ДулоМама=Диана Ламя
КАМЕРА=Кая Мария=Жрица Мария
ДРОМОС=Иса и Мария Диана
СТАРОСЕЛ=Сар Иса Дуло
СВЕЩАРИ=Иса Бог Шар и Диана
КОСМАТКА=Кая Иса и Мат Кая-Жреците Исус и Мария
ОСТРУША=Диана и Шар Иса
СЪЖИВЕН=Бог Исуж
ВЪСКРЕСЕНИЕ=Исус Бърк=ИСУС е БЪЛГАРИН!
ВЪСКРЕСИТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ=СЪОРЪЖЕНИЯ на Исус и Диана Бълкария
ЗЕВС=Бог Исус!Господ не бил Българин,а?!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19804035
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930