Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2013 19:40 - Внимание! Януари 2014 СВАЛЯТ ЗАБРАНАТА за купуване и притежание на земя от чужденци Автор: bgzemia
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 633 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВНИМАНИЕ ! Януари 2014 година

 

СВАЛЯТ ЗАБРАНАТА ЗА КУПУВАНЕ И ПРИТЕЖАНИЕ НА ЗЕМЯ ОТ ЧУЖДЕНЦИ!

 

Земята към настоящия момент е изкупена чрез подставени лица от израел и турция и малко от някой други държави. Ход, подготвян и неотклонно следван, от много време. На една крачка сме от това, Българската земя да премине съвсем официално в чужди ръце и България да остане само географско понятие, а след време и името може да е само спомен и  да стане примерно на Циганария. Не се хващайте на номера „ама земята  няма как да я отмъкнат, тя си стои тук”. Те и на палестинците не са им отмъкнали земята на никъде,но ги натикаха в единия ъгъл. Това са същите клишета , повтаряни като мантра години на ред като „държавата не е добър стопанин”  и дорде се усетим откраднаха  предприятия, заводи, стратегически отрасли, природни ресурси. Това са все част от стратегиите  на колонизаторите за превземане на държави. 

Не мислете, че депутатите са всесилни и само от тях и от никой друг зависят промените в държавата. Те, макар и до голяма степен виновни за състоянието на държавата без нашата всенародна подкрепа, нищо не могат да направят. Вие,ако сте на тяхно място,бихте ли спасявали един народ, който крещи срещу вас, вместо да ви подкрепи в ключови за държавата действия.?! Всички сме виновни, че спахме до сега, но след като сме се пробудили няма прошка, ако продължим с безразличието и чакането на "някой" да свърши онова, което си е наше задължение.  Много  е наивно да смята някой, че сме оставени ей така да си се развиваме както намерим за добре и виновни са единствено и само продажните ни политици!  Точно това е и илюзията, която така здраво е стиснала "протестиращите" за гушата и несъзнателно вместо да рушат статуквото, те го поддържат, защото въпросът не е кого ще изберем, а  КАК и КАКВО да изискваме да направят за да изведем държавата от мизерията и  колониализма. Не мислете, че няма и нормални хора в НС и правителствата. Има ! Но те, без народа  са безсилни, защото натиска от страна на колонизаторите е ОГРОМЕН и той ще е такъв към всеки, който е на чело на държавата. За справка може да погледнете към арабския свят и особено Сирия е много показателна как се действа срещу правителство, което не се подчинява на същите тези колонизатори, които специално нас ни превзеха чрез корупция и некомпетентност.

Какво е нужно?

1 Да остане забраната за покупка и притежание на земя от чужденци, защото това ГАРАНТИРА териториалната ни цялост и е шанс за връщане и на държавността. ВНИМАНИЕ! До като искаме държавност, соросоидни (цру) и масонски общества целят да откраднат цялата държава.

2 Отпадане на престъпното споразумение да се екстрадират Българи в сащ без доказателства. В българския паспорт трябва да пише"помни,че си българин и си защитен от България, където и да се намираш" .

3. Изключително важна стъпка е ЗАБРАНА на  сорос организациите ,които се финансират от вън с цел вмешателство политиката на страната . ЗАБРАНА за членуване на държавни служители в масонски и други тайни общества, като им се даде седмица време да се откажат или от едното или от другото.В тези тайни общества, държавния служител е длъжен да подчини държавния интерес на интереса на тайното общество, което е в противоречие с конституцията ни , с интереса на целия български народ.

4. Основен показател за ИСТИНСКА смяна на системата е спирането на ограбването на държавата и източване на природните ни ресурси. За целта е необходим да се върнат всички природни ресурси и стратегически отрасли в ръцете на държавата и те да се управляват ,а не да се крадат от така наречените чуждестранни „инвеститори” под формата на концесии и приватизации. Преразглеждане и /или анулиране на всички кражби,узаконени чрез престъпни договори, които по Конституция се явяват  несъстоятелни, защото са в ущърб на държавата ни.

5. Ревизия на криминалния период, който за заблуда на съзнанието ни наричат "демократичен" преход. Съд за виновните, конфискуване на имуществото им и прогонване за винаги от територията на България. Съд и за така наречените „инвеститори” ,защото е от ясно по ясно,че те са платили огромни  корупционни такси за да се сключи престъпния концесионен или приватизационен договор.

6. Възстановяване на текста на българския химн в частта му за величието на българския род, разбира се в подобрен вариант, съответстващ на Духа и историята ни.Ето примерен вариант

Някой от нещата могат да се реализират почти мигновено, други малко по-бавно,но всичко ще се случи САМО и ЕДИНСТВЕНО с нашето ОБЩО участие. Сами трябва да си подредим "трапезата" , а не да чакаме някой да ни я подреди и ние само да седнем на готово. Българинът се събуди! Остава да се вдигне на митинги и протести с точни и конкретни искания по посочените по-горе въпроси. Няма абсолютно никакъв смисъл (24 годишната история назад го доказа) да се маршерува по жълтите павета с искания просто за оставка и слагането на някой друг "спасител", от който после пак да се „спасяваме”. Именно точно този подход поддържа статуквото, чрез което ни докараха до бездържавие, до мизерия и са на път да отмъкнат цялата държава.

Не забравяйте, че всеки народ си заслужава съдбата. Тя е колективно дело...а ти, който и да си, каквото и да работиш ,било държавен служител, дребен, среден бизнесмен, служител, работник или безработен как се включваш в общата съдба на Родината ти, България?

Ние вѣрваме,че изключително силният Бѫлгарскит Дух, водил ни през вѣковете и дал толкова много на цѣлото човечество, ще се прояви и сега

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19785225
Постинги: 44941
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930