Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2013 20:03 - Да върнем заграбените от нас имоти на бившия си поробител!? В.Десант
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 939 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.08.2013 20:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
    Османската империя е завладяла нашата страна против волята ни. Ислямската вяра е била налагана насилствено с условието „фес или сатър“.
   Хората са приели исляма само за да оцелеят, но с това те турци не са станали.
Турските поробители не са разрешавали строеж на църкви, а ако това е ставало, било е с условие те да са ниски, като по този начин църквите са били вкопавани в земята. Султанът е подарявал имоти, които е владял насилствено и документите от придобиването им от онова време са незаконни и нямат стойност.
Турция или мюфтийствата в България, или други подобни, нямат законно право да искат връщане на тъй наречените „вакъфски имоти“. Имат ли нотариален акт, че българин е продал на тях такъв имот?

Ако е спазено това законно положение за покупко-продажба - да. Но според закона, собственост се губи и ако в определен срок имотът е владян от друг, той е плащал данъците и този човек може да придобие имота от държавата.
Но да връщаме наша собственост на поробители е срамно и незаконно! Опетняване на имената, честта и славата на падналите ни герои за свободата на България. Може би трябва да искаме от Турция не само да ни върне Одринска Тракия, но и да плати репарации на България за това, че експлоатира българския народ и земята ни в продължение на 500 години!

Не можеш да разполагаш с нещо чуждо, да го притежаваш, подаряваш или продаваш както е постъпил турският султан. Още повече, че от 1909 г., доколкото си спомням, Турция признава суверенитета на България и няма претенции за собствени имоти на територията й.
Всеки, който претендира да му бъдат върнати „вакъфски“ имоти, трябва да бъде изправен пред съда за държавна измяна за насаждане на религиозна омраза в интерес на чужди държави.

Трябва да бъде сезирана Европа, за да се спре инвазията на насилствено налагане на исляма. Защото Турция цели да завладее България чрез ислямизиране на района и да си отвори път за ислямизирането на Европа. Такава е била и целта на Османската империя. Това е много опасно.
В момента въпреки всичко, по законен или друг начин, продажни политици и управници разрешават строеж на джамии, и то много високи и шумни, като с това парадират с тяхната религия и целят насаждане на исляма.

На коя църква или храм на друга вяра в България има високоговорители? Създадена е неравнопоставеност. Доколкото знам, за да бъде построена джамия, трябва да има определен брой вярващи, а сега и при двама български мюсюлмани се строят джамии по поляни и паланки.
Това е опасно. България е християнска държава и трябва да се защитават ценностите на християнската религия.

Политическа партия „Движение за права и свободи” (ДПС) да се забрани със закон!  Още повече, че Йордан Цонев каза наскоро в интервю по телевизията, набрал вече кураж от това, че е реален участник във властта, че ДПС е създадена, за да защитава интересите на мюсюлманите в България!
Той никъде не е казвал, че ДПС ще защитава правата и на другите граждани в България. Значи, че ДПС е създадена на етническа основа.

Да се забрани със закон поставянето на минарета в джамиите или други храмове на други религии и използването на високоговорители за изповядване на религия! Ако мюезинът или този там, както се казва, е толкова вярващ, да излиза по пет пъти в денонощието и да си пее на живо от минарето, а не чрез записи.
Използването на високоговорители не е естествено изповядване на вяра и е налагане на религиозна омраза. Тъй наречените български турци говорят, че мразят звън на камбана, а кой обича да му се пее в час, в който човек спи или си почива? Това е непоносимо!

В България няма етнически турци. В България има български мюсюлмани и религия, насилствено натрапена от времето на турското робство. Нека да бъде изследван генома на българските мюсюлмани и да се докаже, имат ли сходство с тюркския етнос – с турците в южната ни съседка. Защото по света има много мюсюлмани, но това не ги прави турци. Всеки има право да приеме вяра, която реши да изповядва, но не и насилствено, както е наложен ислямът по българските земи. Но приемането на определена вяра не прави човека турчин, евреин, християнин или индианец.

Вие, политиците, с подкрепата на българския народ трябва да спрете националните предатели от БСП, ДПС и „Атака”. Аз подкрепям подписката на НФСБ (формуляр за подписката можете да намерите на стр. 47, б.р.). Считам, че горенаписаното е моето право на отговор или предизвикани мисли и разсъждения.

Димитър Иванов Душков
гр.Белене


Като се абстрахирам от края на материала,публикувам го защото много точно отразява наглите "турски" претенции по отношение на исконна българска собственост,както и начина по който трябва да им бъде отвърнато! За съжаление,нямам никакво доверие на  петата колона на турция в България,наречена политически и управленски елит!
Н.Москов





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705059
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031