Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2013 21:38 - Случаен превоз Posted by ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1685 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато има публично напрежение, елитът винаги държи картите в своите ръкави използвайки различните страни на манипулацията. Елитът води хората като добитък, за да отклонява вниманието му от важните неща, от нещата, от които ги е страх да не се случат. Повече от 95% от хората, стоящи от всяка една страна на отделните групи в стадото, нямат представа в какво са забъркани и може би никога няма да научат. Елитът поддържа “стадото” в много точна линия, могат да го пръскат на отделни групи, но то винаги е в един и същ обор. За целта използват всякакви възможни методи, като е прието да има “кучета водачи”, които помагат за фалшивата организация на групичките, фалшива е, защото истината е, че човекът е стигнал до такава степен на индоктринацията си, че се самоподдържа в стадото, улеснявайки “кучето водач”, което е от помиярска порода, почти винаги. Много е важно да разберете, какво се опитваме да ви информираме.

Голяма част, от участниците в протеста срещу кабинета Орешарски, се оказали служители в администрации на ГЕРБ в страната. Под предлог, че са тръгнали на екскурзия в столицата, служители на пловдивската общинска фирма “Озеленяване” били извозени с няколко рейса, за да блокират парламента, докато депутатите преразглеждат ветото върху Закона за бюджета.

image

Друга информация, която получихме е, че са видели неколцина служители на пловдивската общинска фирма  “Озеленяване” да се събират до магазин от голяма хранителна верига и чакали да се качат в автобус с надпис “Случаен превоз”.  По информация, пътуването им е било разпоредено от кмета на ГЕРБ – Иван Тотев. Ако откажели да се качат в автобуса, рискували да загубят работата си. Никой обаче не смеел да признае това публично.

image

Иван Тотев

Край Ихтиман превозното средство спряло, за да хапнат пасажерите по парче пица. Освен тях, на паркинга имало поне още шест автобуса с екскурзианти към столицата. Случайно или не, всички с регистрация от Пловдив. Имало и един от Хасково. Тук обаче спонтанно събраните пътници се оказвали вече организирани – по думите им от директора на „Градини и паркове”.

image

Колоната автобуси безпрепятствено продължила пътя си към София. На входа полиция ги спряла, за да ги събере и осигури по-лесното им придвижване. Към 9:30 кандидат-туристите достигнали крайната си цел – Министерски съвет. Там започнало раздаването на свирки и вувузели. И така, след като разгледали триъгълника на властта, любознателните екскурзианти се отправили към Народното събрание. Там, протестът току – що бил започнал.

image

Млади цигани от този контрапротест, които също пристигнали с автобуси от всички краища на страната, си признали, че са били организирани от централите на БСП и ДПС. Младежите признали, че за да подкрепят протеста, им били обещани по 30 лева на ден. Циганите, голяма част от които дошли от пловдивската циганска махала “Филиповци”, нямали идея какво търсят на този контрапротест. Споделили, че са били организирани и дори дошли, за да ударят по едно рамо на президента на страната… Георги Първанов. За премиер пък циганите “назначили” Сергей Станишев. На въпроси, какво правят в София, те отговорили пред телевизиите, че се разкарвали и ходили по кафенетата край ларгото на протеста.

image

Възрастна жена пък не скрила, че е била мобилизирана да стачкува от пенсионерски клуб от провинцията срещу кафе, вода, закуска и безплатна екскурзия до столицата. На днешния митинг, в подкрепа на управляващите, преобладаваха хора от Кърджали. Те споделили, че са дошли, за да викат за ДПС под строй, но дори не знаели за какво е свикано извънредното заседание в парламента. Част от тях са били инструктирани да скандират “Орешарски” и “Станишев”, признаха си самите стачкуващи от града.

image

Въпреки че всички медии бълват тонове боклук, ближейки или ГЕРБ или БСП, чрез които се опитват да разделят едните от другите, и да покажат колко били едните по-готини от другите протестиращи, истината е, че те не се различават едни от други, те са просто българи живеещи в подобни житейски условия, дишащи един и същ политически климат. Протестиращите от ДАНСwithme са също толкова добре навряни в абсолютно същия обор. Обърнете внимание, че всички тези групи се опитват да изпъкнат сред  другите. Били сме свидетели множество пъти в нашата ранна история на организирани протести.

В началото споменахме за помиярите, които водят различните групички, тук е моментът да споменем и “готините лица”  на протестиращите от ДАНСwithme, които ги поведоха в “правилната” посока. Повечето от тях са точно толкова политически пристрастни към определена партия, колкото са и другите групи в обора. Хората, организиращи протестите срещу новия кабинет, са в мнозинството си от партията на Иван Костов – ДСБ, тяхната цел е хаос в държавата и недопускане изпълнението на нито едно съществено искане. Всички те яростно скачат на всеки един дръзнал да каже или пише нещо срещу този техен протест и срещу ДСБ и Радан Кънев, с когото “Командира” се подмени. На свой ред , много други политически партии, които бяха изхвърлени от публичния глас на хората от обора, видяха в това една наистина голяма възможност да се завърнат, и решиха да направят “Реформаторския блок”, в който се включиха всички тези стари партии, но в повечето с подменени “нови” лица, за да не куца преходът, както се казва. Другата част от тези помияри са платените соросоиди, които крачат гордо сред дансуващите пробутвайки своите идеали (разбирайте идеалите на корпорациите, които им плащат). Някои от тях са и опасни сектанти.

image

image

Асен Генов и Радан Кънев

Какво става? Всеки плаща на всеки, всеки организира всеки, и всеки плюе срещу всеки. “Умните” и “интелигентните” срещу циганите и “комунистите”. Сините “демократи” срещу червените “комуняги”. Все някой свързан с някой, все някой разделен от другите. Елитът стои и се смее с цяло гърло.

image

image

image

image





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. staler - мдааа.
18.08.2013 02:36
мдааа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845164
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930