Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2013 21:21 - ВАКСИНИТЕ ДА СЪДЪРЖАТ СКРИТИ РАКООБРАЗУВАЩИ ВИРУСИ http://nikolaijambol.blogspot.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    image
Създател на ваксини на Merck признава, че е обичайно ваксините да съдържат скрити ракообразуващи вируси от болни маймуни (NaturalNews) Ако все още не сте осъзнали истината за това как ваксините съдържат скрити канцерогенни вируси, подгответе се да бъдете шокирани от признанието, което ви предстои да чуете. Преди десетилетия един от най-известните учени в историята на индустрията на ваксините – учен на Merck – е направил запис, в който открито признава, че ваксините, правени на американците са заразени с вируси на левкемия и рак. Чувайки това признание, неговите колеги (също записани в интервюто по-долу) избухват в смях и изглежда го приемат като нещо смешно. Те след това казват, че понеже тези ваксини първо са изпробвани в Русия, техните странични ефекти ще помогнат на САЩ да спечелят Олимпиадата, защото руските атлети ще са ‘повалени от тумори’.
За протокола, това е същата ваксина бита на десетки милиони американци и одобрена от американското правителство. Към днешна дата, хората все още са носители на тези скрити вируси на рак, които се оказаха златна мина за раковата индустрия.
Шокиращото интервю (на английски) можете да чуете на:
http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF22CDA367…

Защо създаващите ваксини учени лъжат обществото?
Наличието на ракообразуващите маймунски SV40 вируси във ваксините не е някаква теория на конспирацията между другото: това са думи на един от най-големите учени на Merck, който не е имал идея, че записа един ден ще бъде чут от много хора в Интернет.  Той вероятно е мислел, че този разговор ще остане таен завинаги. Запитан защо това не е излязло в пресата, той отговаря ‘Очевидно такива неща не се казват, това е научна работа вътре в научната общност”.
С други думи, учените, творящи ваксините се прикриват един друг. Те пазят своите мръсни тайни в собствения си научен кръг и не разкриват истината за заразяването на техните ваксини. Сваления текст на аудио интервю с д-р Морис Хилмън:
Д-р Хороуиц: Чуйте сега водещия световен експерт по ваксините д-р Морис Хилмън, Директор на отдела за ваксините на фармацевтичната компания Merck,  разказващ за проблема, който той е имал с внесени маймуни. Той най-добре обяснява възникването на СПИНа, а онова, което ви предстои да чуете досега не е било разкривано публично.
Д-р Морис Хилмън:
аз мисля, че ваксините трябва да се считат за  изгодната евтина технология на 20 век.
Диктор:
Преди 50 години, когато Морис Хилмъм е ученик в гимназията в Майлс сити в Монтана, той се надява да бъде приет за стажант управител в местния магазин от веригата JC Penney. Вместо това, той става откривател на повече важни научни открития в изследванията с ваксини от всеки друг учен в историята на американската медицина. Сред откритията, които той прави в Merck са ваксините за заушка, рубеола и морбили …
Д-р Едуард Шортър:
Кажете ми как открихте SV40 и ваксината срещу полиомиелит.
Д-р Морис Хилмън:
Това беше в Merck. Да, започнах работа в Merck. И щях да разработвам ваксини. Имахме вируси от диви животни по онова време. Помните ли вирусите в бъбреците на диви маймуни и така нататък? И аз най-накрая, след шест месеца се отказах и казах, че човек не може да разработи ваксини с тези проклети маймуни, победени сме и след като не мога нищо да направя , ще се откажа, няма и да опитвам повече. И отидох да се срещна с Бил Ман в зоопарка във Вашингтон ОК и казах на Бил Ман, „Виж, имам проблем и нямам никаква представа какво да правя”. Бил Ман е много умен човек. Казах му, че проклетите маймуни се заразяват, докато ги държат в транзитната зона на летищата, товарят ги, разтоварват ги. Той каза, много е просто, набави си маймуни от Зашадна Африка и гледай да са от породата африканска зелена, докарай ги в Мадрид нека ги разтоварят там, там няма друг трафик на животни, нека ги доставят със самолет във Филаделфия и ги вземи оттам. Или да летят до Ню Йорк и ги вземи направо от летището. И ние доставихме африкански зелени маймуни и не знаех, че внасяме вируса на СПИН по онова време.
Няколко гласа на фон:…(смях)… значи вие сте внесли вируса на СПИН в страната. Сега поне вече знаем! (смях) Това е истинската история! (смях) Какво ли не биха направили от Merck за разработването на ваксините си! (смях)
Д-р Морис Хилмън: Та той внесе, искам да кажа, ние внесохме тези маймуни, разполагах само с тях и това беше решението, защото тези маймуни не бяха заразени с диви вируси, но ние …
Д-р Едуард Шортър: Чакайте, защо зелените маймуни не бяха носители на неконтролируеми ‘диви’ вируси, след като идваха от Африка?
Д-р Морис Хилмън: …защото те не се, те не бяха, не бяха заразявани с онези неща в групата с всичките останали 40 различни вируса…
Д-р Едуард Шортър: но са носели вирусите, които донесоха от джунглата въпреки това…
Д-р Морис Хилмън: …да, те носеха такива вируси, но те бяха относително малко на брой, и какво става, когато цялата група (животни) е заедно – уреждате се с епидемично предаване на инфекцията в затворено пространство. Но, както и да е, зелените дойдоха и след като бяха при нас и използвахме запасите си, за да ги прочистим, о, боже, започнах да откривам нови вируси. Направо не можех да повярвам. И тогава получих покана от Фондация ‘Систър Кини’, която беше против използването на живите вируси…
Д-р Едуард Шортър: А, сещам се…
Д-р Морис Хилмън: Бяха яхнали темата за ваксините на Сабин и ме поканиха да изнеса лекция във фондацията на тяхна среща и видях, че има хора и от чужбина и се чудех, за бога, за какво да говоря? Накрая реших, ще говоря по темата за откриването на неоткриваенми вируси.
Д-р Алберт Сабин … имаше хора, които не искаха ваксина с живи вируси… (неясно) … съсредоточиха всичките усилия на фондацията да накарат повече и повече хора да използват вакините с мъртви вируси, докато мен ме финансираха в изследвания с живите вируси.
Д-р Морис Хилмън: И аз трябваше да говоря за нещо (смях), нали знаете, което да привлече вниманието. И, гледай ти, сетих се за проклетия вирус SV40, имам предвид проклетото вещество във ваксините, които имаме, просто ще избера именно него, този вирус трябва да е във ваксините, трябва да се съдържа във ваксините на Сабин и затова набързо го изследвах (смях) и наистина го открих в тях.
Д-р Едуард Шортър: Проклет да съм
Д-р Морис Хилмън: … и тогава …
Д-р Едуард Шортър: …значи просто взе от запасите от ваксините на Сабин от рафтовете тук в Merck…
Д-р Морис Хилмън: …да, те се правеха, произвеждаха се от Merck…
Д-р Едуард Шортър: И в онзи момент произвеждахте ваксините на Сабин?
Д-р Морис Хилмън Dr Maurice Hilleman: …Да, правеха се още преди аз да започна работа в компанията …
Д-р Едуард Шортър: да, но в онзи момент Сабин все още се е занимавал само с масирани полеви изпитания …
Д-р Морис Хилмън: …аха,…
Д-р Едуард Шортър: ясно,
Д-р Морис Хилмън: …в Русия и така нататък. И отивам аз и говоря за откриването на неоткриваеми вируси и казвам на Алберт, казвам му, слушай, Алберт, знаеш, че сме добри приятели, но аз ще отида на срещата и ти ще се разстроиш. Ще говоря за вируса, който е в твоята ваксина. Ти ще се отървеш от вируса, не се притеснявай за това, ще се отървеш от него… но, разбира се, Алберт много се разстрои…
Д-р Едуард Шортър: Какво каза той?
Д-р Морис Хилмън: …ами, каза в основни линии, че това е просто още едно объркване, което ще провали ваксините. Аз му казах, знаеш ли, напълно си прав, но сега вече сме в нова ера, в нова ера на засичане на вирусте и важното е да се отървем от тези вируси.
Д-р Едуард Шортър: Защо го е нарекъл объркване, след като става дума за вирус, който замърсява ваксината?
Д-р Морис Хилмън: …ами, има 40 различни вида вируси в тези ваксини така или иначе, които ние изваждаме от строя
Д-р Едуард Шортър: но неговия не го извадихте от строя въпреки това…
Д-р Морис Хилмън: …не, това е вярно, но ваксината за жълтата треска съдържаше вирус на левкемия, а вие знаете това беше в дните когато науката беше още в много ранен етап на развитие. Както и да е, аз отидох и разховарях с него и го запитах, добре, защо се тревожиш? Казах му, „Ще ти кажа следното, имам чувството дълбоко в себе си, че този вирус е различен, незнам защо ти го казвам, но аз … (неясно) … просто мисля, че този вирус ще има известни дългосрочни последици”. И той запита, какви? И аз му казах ‘рак’. (смях) Казах, Алберт, може да ме мислиш за луд, но просто имам такова чувство. Междувременно, бяхме изолирали този вирус и бяхме заразявали маймуни и хамстери с него. И на тази среща това беше темата на деня и вицът, който се разказваше беше ‘брей, ще спечелим Олимпиадата, защото всичките руснаци ще са повалени от тумори”. (смях) Там се провеждаха изпитанията на ваксината, именно там… и това наистина провали срещата и беше така да се каже темата. Както и да е …
Д-р Едуард Шортър: Това на срещата на лекарите … (неясно) …в Ню Йорк ли беше?
Д-р Морис Хилмън …ами, не, беше във Фондацията ‘Систър Кини’ …
Д-р Едуард Шортър: Систър Кини, а, да …
Д-р Морис Хилмън: …и Дел Беко се изправи и предупреди за проблеми с този вид вещества.
Д-р Едуард Шортър: Защо това не стигна до пресата?
Д-р Морис Хилмън: …Може и да е, не помня. Ние не дадохме съобщение за пресата за него. Очевидно човек не разгласява такива неща, това е научна работа в научната общност …
Глас на репортер: …историческа победа над опасно заболяване бива драматично разкрита в Мичиганския университет. Тук учените съобщават за нова епоха в медицината с монументалните си трудове, които доказват, че ваксината на Солк срещу инвалидизиращия полиомиелит е сензационен успех. Днес е ден на триумф за 40 годишния д-р Джонас Солк, създателят на ваксината. Той ще пристигне с Базил Оконър, директора на Националната фондация за детски паралич, която финансира изследванията. Стотици репортери и учени се събират от цялата страна за много важното съобщение…
Д-р Албърт Сабин: …беше по-скоро шоу, прекалено екстравагантно, доста в стила на Холивуд. Имаше голямо преувеличаване и впечатлението през 1957 година, не през 1954, което човек получаваше беше, че проблемът е решен, полиомиелитът беше победен.
Д-р Морис Хилмън: …но все пак ние знаехме, че той беше във ваксините. Вирусът, виждате ли, един на 10000 частици не е дезактивиран… (неясно) …това беше добра медицина за времето си, защото така се правеха нещата. Не се притеснявахме за тези неконтролируеми вируси.
Д-р Едуард Шортър: Значи открихте, че този вирус не е бил дезактивиран във ваксината на Солк?
Д-р Морис Хилмън: …Правилно. И следващото нещо, което открихме, 3 – 4 седмици по-късно открихме, че туморите изникваха един след друг в хамстерите.
Д-р Хороуиц: Въпреки че СПИНът и левкемията неочаквано се превърнаха в пандемия от ‘неконтролируеми вируси’, Хилмън казва, че това било ‘добра наука’ по онова време.
Разбрахте ли вече? Ваксините са ИЗТОЧНИКът на днешните ни епидемии от хронични заболявания. Има тъмна, смъртоносна истина за индустрията на ваксините, Центъра за контрол на заболяванията (в САЩ) и учените, занимаващи се с ваксини навсякъде. Истината е, че ваксините са векторът, чрез който ракът и другите заболявания се разпространяват сред хората.
Увеличаването на много заболявания – като рака – е много силно обусловено от увеличаването на задължителните ваксинации в целия свят.
Майк Адъмс Допълнителна информация: Има една изключително важна книга, която разбива на пух и прах митовете, които медицинската общност все още ни насажда. Книгата се нарича Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and The Forgotten History (Стопяване на илюзиите: Заболявания, ваксини и забравената история) от д-р Сузан Хъмфрис.   Вижте също и този сроден сайт, където са публикувани много от таблиците и графиките в книгата:
www.dissolvingillusions.com
Източник: NaturalNews.com , Merck vaccine developer admits vaccines routinely contain hidden cancer viruses derived from diseased monkeys, 8 September 2013 http://www.naturalnews.com/041963_vaccines_cancer_viruses_Dr_Maurice_Hilleman.html

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ Публикувано от Николай Николов



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697109
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031