Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2013 16:00 - БСП: МАЯ МАНОЛОВА е ПАРЦАЛЪТ на СТАНИШЕВ http://1kam1.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1893 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БСП: МАЯ МАНОЛОВА е ПАРЦАЛЪТ на СТАНИШЕВ
image
Мая Манолова
•    Сергей Станишев се е заобградил умишлено не само с ласкатели, но и с хора, които замитат следите му и поемат неговите грешки.

•    Вътрешната опозиция в БСП нарича тези хора „парцалите на Станишев”.

•    Най-видният представител на тази нова политическа прослойка е Мая Манолова...

Такива хора не заслужават да бъдат наричани и „червени боклуци”.

„Червени боклуци” е прекалено слаба обида за тези хора, които днес са от елита на БСП, заяви бившият червен депутат Георги Близнашки.

Който, въпреки левите си убеждения, не е пропуснал митинг срещу властта.

 „Всички проблеми на България идват от един човек и това е Сергей Станишев”, категоричен е професорът по Конституционно право Георги Близнашки.

По думите му, ръководството на БСП е станало твърде арогантно и е забравило напълно ангажиментите към своите поддръжници.

Според Близнашки, ако Пламен Орешарски подаде оставка, ще последват вътрешни промени в БСП, което ще включва сериозни размествания и в партийното ръководство.

Отново според Георги Близнашки – Орешарски е безпринципен човек, лош политик, слаб финансист.

Орешарски навремето е разгромил в голяма статия плоския данък, но в правителството на Тройната коалиция, принуден от партийни интереси, стана министърът, който въведе същия този плосък данък в България.

Така Орешарски нанесе непоправими вреди на цялата ни данъчна система, но не само това – така той помогна на олигарсите да пестят от данъци и да забогатеят още повече за сметка на хазната, завърши бившият депутат от БСП Георги Близнашки.

Що се отнася до Мая Манолова, Близнашки не крие, че изобщо не я уважава.

Фигурата Манолова не може да ми бъде коректив, нито пък е интересна за мен, тя е примитивна и като интелект, и като политик, каза Георги Близнашки.





Гласувай:
3



1. sande - Мая Манолова - Костинбродская! "Легендата" от Костинброд!
19.09.2013 17:09
Мая Манолова - Костинбродская не е само парцал в ръцете на Станишев, но и изпълнителка на мръсни поръчки.

Тези дни главнит прокурор Сотир Цацаров заяви пред журналисти, че наскоро ще бъде повдигнато обвинение по участниците в подготовката за фалшификация на изборите.

Значи не напразно се е хвърлила на амбразурата на БСП Мая Манолова - Костинбродская.

А железният юмрук на Станишев трябваше да стане друго момче на мама - Делян Пеевски, но аферата се продъни с трясък, та разлюля за месеци България. /Макар, че се появиха и мнения, че Пеевски е началника на Станишев/

Това бе лятото на българското недоволство. Какво следва по-нататък? Остава да се види, както казват нашите братя-макетата.
цитирай
2. nikikm - Разбирам те
19.09.2013 21:35
и единственото от което се опасявам е,след лятото на недоволството,да не дойде ледников период! Отговор на въпроса ти "Какво следва..." А,Мая си е парцал,тя и за това е в управлението на България.да не мислиш,че евр.съюз ще допусне до управлението на България,честни и патриоти? Негласно,одобрявани за управляващи у нас са курви и бандити! Зависими! Ако не си такъв,не можеш да изпълняваш главни роли!НЕ И В БЪЛГАРИЯ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19831985
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930