Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2013 19:59 - Стотици озверели ЦИГАНИ обградиха магазин, за да разкъсат продавачката! Автор: internationalist
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 785 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Стотици озверели ЦИГАНИ обградиха магазин, за да разкъсат продавачката!    
Екшън, който по чудо не завършва трагично, се е разразил преди няколко дни в „Меден рудник“, сигнализираха читатели на Флагман.бг. Случаят остава покрит и за него няма нито ред в полицейските сводки. За инцидента обаче страховито се говори вече трети ден из най-големия бургаски комплекс. 
image

„Всичко се случи в неделя на кръстовището на ул.“Петрова нива“ с „Въстаническа“, където има денонощен магазин. Цял ден на метри от него се вихреше люта ромска сватба. Бяха поставили един фургон по средата на улицата и мощни кючеци озвучаваха целия квартал, но този тормоз, на който сме подложени ежеседмично, ни се стори като красива приказка, в сравнение със случилото се по-късно през вечерта“, започна разказа си очевидец, който по обективни причини пожела да запази анонимност. Той ни предостави и снимков материал от въпросната вечер. 

„Проблемите започнаха около 20 часа, когато 10-15 роми, заедно с тумба деца, се запътиха към бакалията, където възрастните се правеха, че пазаруват, а малките деца крадяха, каквото им падне, и бягаха навън. Продавачката се изплаши и опита да изгони тълпата от магазина. При затварянето на вратата обаче тя очевидно е бутнала на земята бременна ромка, която стана, изтупа се и тръгна. Останалите обаче побесняха и за секунди целият магазин бе обграден. Цялата сватба се изсипа отпред и крещеше нещо на цигански“, продължи свирепия си разказ нашият източник.
По думите му, смуглите индивиди започнали яростно да блъскат по заключената врата на магазина. Жената обаче натиснала паник-бутона и на мястото се озовават цели четири екипа на СОТ 161. След броени минути на място идва и само един полицейски автомобил от Четвърто РПУ. 
image
Полицаите, като дойдоха, започнаха с молби и караха ромите да се оттеглят, но те продължаваха да викат по магазинерката и да бият с юмруци по вратата и прозорците. В това време някой от тях счупи стъклото и няколко души се нарязаха, след което се чуха още по-свирепи викове“, допълни очевидецът. В крайна сметка, ромите се оттеглили, като само един е арестуван, тъй като през цялото време заплашвал и обиждал униформените. Под полицейски кордон е извадена и пребледнялата като платно магазинерка. 

И това никак не е първият подобен инцидент през това лято. Почти всяка седмица кварталът е вдиган на крак от ромските сватби, а полицията така и не смее да се намеси, коментират жителите на "Меден рудник". Заради това и Флагман.бг пита: Кой трябва да спре циганските пиршества в комплекса?
 




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. a440 - Кой трябва да спре циганските пиршества в комплекса?
20.09.2013 20:42
БЪЛГАРИТЕ разбира се. Докато сме разединени и не започнем да действаме заедно против тази сган , тя все повече ще ни се качва на главата
цитирай
2. nikikm - Ачо,
20.09.2013 21:03
защо питаш,като знаеш?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19802736
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930