Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2013 19:35 - ДЕКЛАРАЦИЯ НА ДВЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ПРОТИВ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ Автор: bosia
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 930 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДЕКЛАРАЦИЯ НА ДВЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ПРОТИВ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ Автор: bosia



 Д   Е   К   Л   А   Р   А   Ц   И   Я

 

На „Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия-клон България” София, район Витоша, ул. Пирин 38, ап. 13, ет. 3

и

„ГД „Освобождение”, София, бул. Витоша № 94

 

 

Напоследък все повече български граждани се оплакват, че се чувстват странно. Получават гадене и главоболие без причина. Заболяват от диабет и сърдечни болести, чуват гласове в главата си, заболяват от  рак на мозъка и други тежки болести. Същите хора са доказано психично здрави и нямат наследствени болести. Някои от тях почиват при неизяснени диагнози. Ще приложа само кратък списък на оплакалите се или починали със съмнителни симптоми и неизяснени диагнози. Особено активно излъчване идва от една квартира на ДАНС в бл. 260 в кв. „Гоце Делчев” в София.

 

СОФИЯ

Инж. Тодор Владимиров-кв. „Гоце Делчев”, ул. Деян Белишки, бл. 3

Капка Христова-кв. „Гоце Делчев” бл.252, починала от рак на мозъка. През 2009 г. Била е чистачка на квартирата на ДАНС

Проф. Георги Василев-кв. „Гоце Делчев” бл. 252, получил диабет

Павлина Йотова-кв. „Гоце Делчев” бл. 252, развила диабет

Снежана Василева-кв. „Гоце Делчев” бл. 252, внучката и получава пристъпи на главоболие, съпроводено с повдигане.

Никола Инджов-кв. „Гоце Делчев” бл. 252, развил диабет

Хари и Блага Харалампиеви-кв. „Гоце Делчев”, бл. 260, майката на Хари почива през 2009 г. с неизяснена диагноза.

Спартак Арнаудов-ул. Драгалевска 30

Иванка Миланова-кв. „Манастирски ливади”, ул. Пирин 38

Дебора Милкова-кв. „Люлин” 7 бл. 720

Владислав Цеков

Инж. Георги Димитров-Панчарево, сърдечно заболяване вследствие облъчване

 

ВРАЦА

Павлина Петрова Василева-Враца, ул. Иван Андрейчин 3

 

ПАЗАРДЖИК

Юлия Ангелова

 

Това са само част от заболелите вследствие на облъчване с неизяснени апарати, които са загубили здравето и живота си. Сезирани са всички български институции за това отнемане на здравето и живота на български граждани, вкл. и Парламента. На 28.11.2012 г. председателят на комисията по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите в 41-то НС г-н Йордан Бакалов изпраща писмо до председателя на държавна агенция „Национална сигурност” Константин Казаков писмо, в което иска отговор на писмото на проф. Георги Василев относно излъчвател в кв. „Гоце Делчев”, но отговор и досега няма.

Ще цитирам няколко мнения относно различните видове облъчване и последиците от това:

 

Инж. Марин Любенов

…”Мога да кажа само едно-органите на реда са много назад в познанията си  за тази атака на психооръжието. Те много добре познават метода на убийство с предмет по главата, който се използва още от каменната ера.

Но електромагнитният лъч, който предизвиква, например, кръвоизлив в мозъка от един километър разстояние, ще постави на колене и най-големите криминалисти…”

 

Юрий Воробьовский

…”Ако се насочи срещу човек свръх високочестотен генератор, модулиран с глас, то човек ще чува какво се говори на твърде значително разстояние. При това възниква ефектът, сякаш гласът звучи право в мозъка”…

 

Извадка от книга на Ангел Грънчаров:

…”За реалността на психотронното оръжие говорят приетите в САЩ и Канада закони. В случа, че бъде доказана психотронна намеса, американското законодателство предвижда до 1,5 млн. долара обезщетение, а канадското-до 700 хил. Подобни закони бяха гласувани и в Русия.

 

Д-р А. Гълъбов

…”Психотронното оръжие не го пренебрегвайте. То може да се използва за индивидуално и за групово въздействие и да има избирателен ефект, поразявайки центъра на паметта, сърдечно-съдовата система, различни жизнено важни органи и системи и съответно да предизвиква:

-гадене, повръщане и изтръпване

-болки в главата, ушите и очите

-безсъние

 

Ние, двете неправителствени организации се обръщаме към държавните институции, неправителствените организации и всички български граждани да вземат отношение по този жизнено важен въпрос. Нека българските граждани заставят държавните институции да проведат спешни разговори и да инициират закон за запазване на здравето на българските граждани от психотронни генератори и да криминализират употребата му в границите на цялата държава.

На 15 април 1989 г. в центъра „Дж. Фетцер в г. Каламазу, щат Мичигън, САЩ участниците в международния колоквиум „Новите граници на експерименталната медицина и енергията на полетата” беше прието обръщение, в което те се обърнаха към правителствата и учените от цял свят „Никога  и при никакви условия да не използват такова оръжие и да подпишат Международна конвенция за това”. Това обръщение беше подписано от учени от повече от 20 държави, включително учени от САЩ, Канада, Франция, Германия, Швеция, Италия, Полша, България, Унгария и Русия. На същия колоквиум действителният член на Руската академия на науките, председателят на Комитета „Биоенергоинформатика В. П. Казначеев заяви: „Не е тайна, че военните организации, военните власти в различните държави бяха и си остават днес заинтересовани в концентрация на такива нови психотронни средства, в тяхното засекретяване, във финансиране на специални-както научни, така и в производствени и приложни сфери. Това е същата схема, която е добре известна в сферата на всички въоръжения. Човечеството чрез международни съглашения и договори забрани химическото и бактериологическото оръжие. По същият начин трябва да подходи и към психотронното оръжие.

Както виждате, оттогава са минали повече от 24 години, но у нас нищо не е направено в тази посока.

Напротив!

Никой не може да каже какво става в границите на страната, колко такива инсталации има, чия собственост са и кой ги използва и контролира. Заради химическите атаки в Сирия се вдигна, напълно правилно, вой до Бога, но за здравето на българските граждани никой не мисли и не се интересува кой, с каква цел и средства разбива здравето на българина, а често го убива бавно и мъчително. 24 г. у нас се провежда един гигантски криминален експеримент, а държавните органи не само не взимат никакви мерки за незабавното му прекратяване, но и участват пряко в него.

Това е недопустимо и престъпно!

Обръщаме се към всички да се окаже мощен натиск върху властите и да се забрани психотронното оръжие, както и да се следи непрекъснато дали се спазват нормите за безопасни параметри в областта на лъчевите, радиочестототните,ултразвуковите, инфразвуковите, радиологичните енергии, енергийните полета, както и да се забрани изцяло употребата на психотропните вещества.

 

Тази декларация ще бъде изпратена до НС, КСНС при президента, МС, омбудсман, гл. прокурор, ЕС, ЕП и ООН. От своя страна ще направим пресконференция и ще покажем доказателства за гореказаното, както и ще проведем среща с ръководството на НС, за да се задейства незабавно създаването на специален закон, както и за изработването на безопасни норми на енергийните полета.





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. socialismus - Дали оръжието е толкова точно?
24.09.2013 21:23
Има засегнати лица. Редно е те самите или тези които смятат, че това се случва преднамерено да разговарят със съседи и съвместно живущите с лицето. Ако съседите кажат, че потърпевшият е луд, може да им се вярва. Ако споделят симптомите, също. Не мога да допусна, че основният враг на притежателите на високо технологично оръжие са Капка Христова, Павлина Йотова, Снежана Василева, Никола Инджов, Хари и Блага Харалампиеви, Спартак Арнаудов, Иванка Миланова, Дебора Милкова, Владислав Цеков. По- склонен съм да повярвам на вина на излъчвателите на мобилни оператори, отколкото на насочено персонално срещу тях оръжие. Ама нищо де, хорските приказки край нямат.
цитирай
2. nikikm - Никой не
24.09.2013 23:23
знае как са нещата точно!Но има сериозни подозрения,меко казано!Ангел Грънчаров- Елтимир има публикации по въпроса!Такова оръжие е използвано в Грузия,а и службите го ползват отдавна.ние не знаем,но това не означава,че не съществува.С излъчвания,могат да ти причинят инфаркт и нищо не доказва,че не е истински,освен може би,че човекът преди това е бил здрав.Много неща са.А,жертвите или са проба,или случайни,или преднамерени,няма как да прецениш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809875
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930