Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2013 19:09 - Най мощните световни частни наемни армии и геноцидът над гоите. Автор: проф. Столешников Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Най-новата тенденция във военната политика на Американската империя и на Евреонала, е поверяване на значителна роля, на англоезичните частни армии съставени от наемници - мърсънъри!

"Най мощните световни частни наемни армии"

http://www.fromthetrenchesworldreport.com/the-worlds-most-powerful-mercenary-armies/42115

"Мърси" означава "милост", а "мърсънъриз", явно, означава безмилостни.

Работата тук е в това, че финансирането на тези армии не е свързано с Пентагона, с ЦРУ и другите секретни служби. Т.е. нарастването на значението, на армиите от наемници е свържано с това, че за Евреонала... ("Евреоналът" е съвокупност от всичките международни еврейски организации, като Световния Еврейски Конгрес и т.н.)

http://en.wikipedia.org/wiki/World_Jewish_Congress

Това е начин Евреоналът да увеличат числеността на собствените си армии, заобикаляйки Кнгреса, Пентагона и ЦРУ, но финансирането на своите наемници Евреоналът върши по съвсем други канали... Армиите от наемници са армии в пълния смисъл на думата - армии на Евреонала, и те не са подчинени на никого, освен на Евреонала.

И тези армии от наемници - мърсинъриз, както ги наричат в САЩ, са характерна черта на започващия 21 век! С различна численост, с неизвесна численост! Те не се отчитат нито пред президентите, нито пред парламентите.

Защото частните армии на Евреонала юридически са оформени като частни охранителни фирми, за оказване на услуги, като за миене на прозорци, да речем. И естествено, Парламентът няма да проверява дейността на фирмите за миене на прозорци!

А в тези частни армии е най-съвременното оръжие, каквото няма и в американската армия, и може би само ядрено оръжие нямат, за сега! Но "Холмс" (д-р Столешников) е уверен, че джудеистите ще намерят юридическа вратичка, за да предадат и ядрено оръжие на частните фирми.


 

Холмс ще ви изброи най-мощните Армии на Алиените (евреите).

http://www.fromthetrenchesworldreport.com/the-worlds-most-powerful-mercenary-armies/42115

Най-известната, понеже вече 10 години зверства в Ирак, Пакистан, Либия, в Близкия Изток и в Ценрална Америка, е

Блекуотър-Зи. Тя, замитайки следите, вече три пъти променя названието си. И сега се казва "Академия".

http://en.wikipedia.org/wiki/Xe_%28Blackwater%29


Тя е най-мощната, от трите Частни Армии на Алиените, които се използват от съвсем не частния Държавен Департамент на САЩ

С "Блекуотър" Държавният Департамент може да окупира всяка страна, без какъвто и да е Пентагон.

Холмс предполага, че Блекуотър-Зи може да окупира Москва за 48 часа.

Защото, ако на Русия и е останал поне един - последен ядрен заряд, за да се самоубие, сухопътната армия на Русия си е направо - боклук; главно, защото в армията, флота и авиацията няма никаква дисциплина. По зле даже от бандата на Махно.

Но Американската Империя не се готви да воюва, ни с Русия, ни с Украйна. Защото, щом от Русия и Украйна, САЩ могат да вземат всичко, което пожелаят, защо им е да прилагат насилие там, където хората им дават всичко доброволно! Но ако се наложи да превземат Кремъл, Блекуотър-Зи-Академи ще го направи за 24 часа! Лесно и без свои жертви. Разбира се, Израелската "Саярет Маткал" ще помогне:

Images2/sayeretmatcal.jpg и http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%B9%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%82_%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8C

Защото, Уотсън, това реално е армия на алиени - киборги.

Това, първо, са супер-професионалци, въоръжени с това, за което вие даже не можете да знаете, че съществува! И второ, това не са тези армии - сбирщини, като в Либия и Сирия, съставени от местни бедни араби, които нямат какво да ядат и които, и своите гои ще убиват просто за едната храна.

Армиите от наемници са генетични алиени, от една кръв, от еврейски произход - КИБЕРГИ!

Images2/EBER.jpg

В тях не приемат хора с нееврейска кръв. Но може би правят изключение за супер-професионалисти, които ще убиват, когото им посочат, но ще ги наемат само за редови войници...

 

Войната на кИБЕРгите -ИВЕРИ с гоите , вече е започнала; – истинска, като във филмите!

 

Най-малкото, Армиите на Киборгите - Терминатори ги има и воюват! А че в отговор, гоите не воюват - това си е техен личен проблем!

И така, официално, с какво разполага Блекуотър... В школата им за обучение постоянно се намират 20 хиляди курсанти. Те имат 20 самолета, цяла флота бронемашини и танкове, и военни кучета. Мнозинството от завършилите курса ги изпращат в горещите точки по земното кълбо. Отбелязва се, че "воините на късмета" на Блекуотър са били въвлечени в неуточнен брой "неправилни разстрели", т.е. масови екзекуции при провеждането на наказателни операции, които напрягаха отношенията на САЩ, в частност, с Ирак. Забележете, че се посочва броя на курсантите в школата, само в дадения момент. Но броя на завършилите не се посочва. Известно е, че Блекуотър съществува от 1997 г. и ако броя на курсантите е 20 хиляди, а един курс продължава 1 година, то частната армия на Блекуотър има 300 хиляди бойци - командоси! Това е огромна цифра.


"СС" изобщо не могат да се сравняват с тях!

Първо, защото частните армии не са подчинени на правителството на САЩ. "СС" са били подчинени на Германското правителство, а Блекуотър - НЕ! И ако работят за правителството на САЩ, то е само по контракт. И никакви лозунги, от типа "Родина" там нямат място. Те се подчиняват само на ръководството на своята частна фирма, на "Мистър Хикс". Поиска ли "Мистър Хикс" ще подпише контракт с правителството на САЩ. А ако поиска "Мистър Хикс" ще извърши провокационен терористичен акт, за да въведе военно положение в страната, използвайки само своите 300 хиляди командоси – всичко реално е в неговите ръце!


 

Правителството на САЩ явно се състои от ненормалници, щом създава частни армии!

Мисля, че ако искаш да увеличиш силата на армията си - увеличи силата на редовната армия, която е обвързана с клетва към родината! Но тук такава тенденция няма!

Що за самоубийство прави правителството на САЩ, създавайки частни армии, а Конгресът дава вид, че така и трябва?

А това е доказателство, че частните армии, всъщност, принадлежат на по-висше ниво по вертикалата на властта, от правителството и Конгреса на САЩ! Така че, нито правителството на САЩ, нито президента, нито Конгреса са си изгубили ума. Но всички те са по-ниска инстанция от истинската върховна власт.


 

Images4/VerticalVlasti.jpg


 

Тази по-висока от правителството и президента власт е представена на схемата от горния линк, като "корона", на еврейски - "циц"

интернационалната съвокупност от Еврейските международни организации - ОКТОПОДЪТ Евреонал: Images2/Sprut.jpg

image

Иверският ОКТОПОД

И наистина, нито правителството на САЩ, нито президентът, нито Конгресът са изгубили ума си да създават мощни частни армии, но всички те са подчинени на влст от по-горно ниво.


 

Затова действията на американската, английската или австралийската, или друга англоезична армия, каквато е и канадската, - нямат никаква връзка с народите на тези англоезични страни, съставляващи Англоезичната Империя - опората на Евреонала!


 

Частните армии развързват ръцете на Евреонала, защото не са обвързани с никакви международни договори, например, за вземането на пленници! Частните армии няма да взимат пленници. Те могат да извършват военни престъпления и действията им няма да се обсъждат в Конгреса, и не се отнасят за международния съд в Хага, защото Хага съди държави, а не частни фирми "за миене на прозорци"!

Още повече, че Хага е международен съд, принадлежащ на Евреонала. В Хага Евреоналът съди провинилите се пред тях страни. Разбрахте ли, Уотсън?


 

Когато арабската сбирщина убиваше Кадафи, не далеч зад тях стоеха в пълна униформа именно киборгите от частната армия, които и пленаха Кадафи.


 

Ето това е Глобалното Правителство и Армията на Алиените-Киборги, които и генетично се различават от гоите на земята, и понякога даже открито го казват:


 

Images/RabbiObadia.jpg А американският Холивуд внушава на младите тъпи гои възхищение към всичките видове "универсални войници - киборги". Как всичко е "прекрасно" устроено и промислено, Уотсън!


Да погледнем нататък в списъка на най-големите частни армии!

Втората по могъщество в света е английската "G4S

http://en.wikipedia.org/wiki/G4S -

Вижте, Уотсън, какво удобно название. Значи, утре ще се наложи да викате към "световната общественост":

 

- Тревога! Нападна ни G4S!?



Между другото, частната армия G4S е въобще, вторият по брой наети хора, работодател в света, след китайските железници!

 

Разбирате ли каква армия е това! Тя има 657 000 армейцев!

Червената Армия на тавариш Троцки, разбира се, е била по-голяма, но и тя е работела за същото върховно началство, както и сега - Блекуотър!

 

И резултатите са били същите! Геноцид над гоите по цялата планета!

Армията G4S е третата най-голяма частна компания (концерн) в света, след веригата магазини УОЛМАРТ, и най-големия производител на електроника в света Foxconn.



Във Уикипедия пишат, че G4S оперира в 125 страни! Но, обърнете внимание, че това е армия, а не фирма за миене на прозорци!

G4S е основана 2004 година, а чия собственост е и кой реално я управлява, не може да му се намери края! Тя даже има акции на Лондонската борса! Армия! Акции!?

 

Тук ясно се вижда, Уотсън, че на нашата планета има власт на надправителствено ниво, най-вероятно, някъде в Англоезичната (еврейска) Империя!

Images4/VerticalVlasti.jpg

Следващата частна армия на Алиените е

Unity Resources Group

http://en.wikipedia.org/wiki/Unity_Resources_Group

Виждате ли, Уотсън, какви нищо не говорещи имена! От списъка никога не би помислил, че имаш работа с армия. Нещо като "Пощенска Кутия". Това не е измислено от глупаци. Очевиден е стремежа да се скрият цели армии зад фалш-флагове. А щом даже името е фалшфлаг, тогава е очевидно, че те само с флашфлагове и черни операции се и занимават! Въпросът е - за кого? Очевидно, не за правителствата, защото това са частни армии. И тук пак достигаме до същите върховни инстанции, които са по-високо даже и от официалните правителства на англоезичните страни! Images4/VerticalVlasti.jpg

Обърнете внимание, че армията Unity Resources Group макар и да е австралийска, но базата и е в Арабските Емирати, в небостъргачите на Дубай.

А това е най-верният показател, че Емиратите са бананова република на Евреонала! А се прикриват зад мюсулманството! Каква дяволска изхитреност, Уотсън!

А оперират по целия свят!

Пише, че те са убили в Ирак "по погрешка" някакъв професор и някакви жени.

Следващата най-голяма Чсатна армия е Erinys

http://en.wikipedia.org/wiki/Erinys_International

"ЕРИНС" охранява в Ирак нефтените находища, и нефтопроводите в Израел!Неотдавна Армията ЕРИНС получи две задачи (контракти) от Евреонала за охрана в република Конго на местонаходищата на газ, нефт и желязо! Ето кое безпокои АЛИЕНИТЕ! – РЕ-СУР-СИ-ТЕ!

 

ГОИТЕ за тях са нищо! Erinys was recently awarded two contracts in the Republic of Congo, for security at major iron ore and oil and gas projects.

 

За кого охраняват? Разбира се за Евреонала! А сега контрактите за охрана на нефтопроводи, след завземането на Либия, се разширяват, а потенциални "клиенти" са Сирия и Иран! Представяте ли си още колко работа ще има за хората! Но те не са хора, а алиен - киборги! ЕРИНС има постоянни филиали, т.е. армии, в UK, South Africa, Democratic Republic of Congo and Republic of Congo and associated companies in Iraq and Nigeria." Но частната Армия ЕРИНС е регистрирана като офшорка - на Британските Вирджински острови! Т.е. налице е опит за прикриване на връзките, за да се представи огромната частна армия, като безобидна фирма за миене на прозорци, на Британските Вирджински острови.

 

Главната база на ЕРИНС също е в Дубай -Мюсулманските Емирати. Но в това не трябва да виждаш и да обвиняваш някакви си джихадисти. Защото в тази армия, даже официално, приемат само бивши офицери от англоезичните армии! А всъщност, само и единствено от еврейски произход, с обрязан "накрайник"! Никой не може да премине медицинска комисия, ако накрайникът му не е обрязан! А младите тъпи гои си мислят, че медицинските комисии при постъпване в армията са, за да бъдат прегледани за някакви болести, та евентуално да не ги вземат в армията! В медицинските комисии, главните лекари са криптоевреи, и те гледат, обрязан ли е или не, за да не би случайно евреин да попадне в общата кашимерия с гоите.

Следващата Частна Армия е
Asia Security Group

Тази частна армия охранява в Афганистан американската марионетка, Президента Карзай, когото 2002 г. американците хвърлиха от въздуха, над Кабул, в състава на американски въздушен десант. Видимо, Уотсон, талибаните там представляват сериозна сила! Излиза, че редовните войски на НАТО не стигат! НАТО начело с американските войски са заети с геноцида над местното население. Карзай има и подготвена от американците своя, уж "афганистанска армия" от местни хора. Но той не им се доверява (а и американците не се доверяват на Карзай) и затова Евреоналът охранява американската марионетка със своя собствена армия от алиени-киборги. Обърнете внимание, че във Уикипедията е записано, че преди това тази армия е била записана на името на Hashmat Karzai - племяника на Карзай. А този племенник владее един от небостъргачите в Емиратиете, в Дубай (безпогрешен признак, че е евреин)! Което значи, че всико е взаимосвързано на глобално ниво, до толкова, че не можете и да си го представите!

Следващата армия е американска

DynCorp International http://en.wikipedia.org/wiki/DynCorp

Това е стара частна армия, възникнала във връзка с охраната на кокаиновите плантации в Южна Америка, в сраженията за кокаина с местните жители на Южна Америка, което винаги се представя от САЩ, уж като "борба с наркотиците"; че уж местната полиция и армия на южноамериканските страни не се справя, и затова е нужна намесата на САЩ. Във връзка с това, че DynCorp е организирана около охраната и прехвърлянето по въздуха на кокаина, DynCorp започнала като частна "авиакомпания"; но после, във връзка с това, че трябвало постоянно да се избиват местните южноамериканци, които са такива добичета, че искат, кой знае защо, сами да си контролират кокаина. И затова се наложило DynCorp да се превърне в частна армия, защото там се вършат такива мокри дела, с каквито престъпления редовната армия не би трябвало да се заморява.

Т.е. DynCorp - е частна американска армия с голям авиотранспортен корпус. Те имат огромна въздушна флотилия! Понеже основният им бизнес е прехвърляне на кокаина по целия свят. Армията DynCorp работи в тесен контакт с ЦРУ, затова за своята мръсна работа ежегодно полуава от ЦРУ 3 милиарда долара! Всичко това е написано във Уикипедия!

Кокаинче от небето вече има ли и в Русия? На кого да се благодари? Пишете вички благодарност на DynCorp! Адрес: DynCorp International, Annandale, VA, USA
(Falls Church mailing address).

Освен това ДинКорп изпълнява спешна работа и в: "Bolivia, Bosnia, Somalia, Angola, Haiti, Colombia, Kosovo and Kuwait".



 

Следващата частна армия е

"Трипъл Канопи"

http://en.wikipedia.org/wiki/Triple_Canopy


 

Тяхната емблема е съща като у червеноармейците - петолъчка, само че - оранжева.

 

"Трипъл Канопи" - е американска частна армия базираща се във Вирджиния.

Ето част от техните подвизи: Когато 2009 г. Блекуотър-Зи беше изцапана с кръв до ушите в Ирак, понеже те просто караха джиповете и разстрелваха гражданското население с тежки катречници, тогава замениха Блекуотър с "Трипъл канопи", които са един вид, тихи "есесовци".

ТРИПЪЛ КАНОПИ - е една от осемте частни американски армии, която бе оставена от Държавния Департамент на САЩ, в Ирак, след като за пред целия свят САЩ демонстрираха, уж, добра воля и уважение към самоопределението на иракския народ, когато денем, уж, изтегляха на американските войски от Ирак а нощем , скрито-покрито прехвърляха в ирак 8-те частни американски армии!

Разбрахте ли защо са нужни на САЩ частните армии! Официално САЩ изтеглиха войските си от Ирак, но вкараха частните си армии! А за тях, те не отговарят, нали са частни фирми - за "миене на прозорци"! Такъв е официалният статус на частните армии - фалшива фирма, фалшив флаг!

Частната американска армия ТРИПЪЛ КАНОПИ работи по целия свят: Africa, Източна Европа (бившите социалистически страни) и Латинска Америка.

Когато 2010 год. в Хаити имаше земетресение, то именно Трипъл Канопи превърна последствията от земетресението в масов геноцид над местното население!

.............

Тази тенденция, да се образуват частни армии на ЕВРЕОНАЛА, особено във военно-геноцидната сфера, не се ограничава само до създаването на големи армии.

Частните армии, т.е. крупните "фирми за миене на прозорци", за да не се компрометират самите те, на свой ред създават по-малки "фирми за миене на прозорци", които използват за още по-гнусни операции (като кървавите революции от типа - "арабска пролет").

Например, същата "Трипл канопи" създаде малкия филиал - "Clayton Consultants, Inc.", която оперира, ни повече, ни по-малко, в района на сомалийското пиратство и Аденския залив! http://en.wikipedia.org/wiki/Triple_Canopy

Така, под прикритието на названия присъщи на банални, обикновени, частни фирми, - от началото на 21 век в англоезичната империя разцъфтяха множество огромни частни армии, собственост на Евреонала, които се занимават с геноцида над гойското население на планетата, както на едро, така и на дребно.

Тези "частни" армии на Алиените се прехвърлят съобразно нуждите им, във всеки момент, и във всяка точка на планетата, и не отговарят за действията си, по никоя от нормите на международното право, нито пред своите правителства, а още по-малко пред чуждите! Те се подчиняват още по-нависоко! Images4/VerticalVlasti.jpg

Затова единственият метод за борба с тях е - унищожаване на всички, които са свързани с тези организации.

Но... тук, Уотсун, е слабото място на Холмс... Холмс го знае много добре, че всичко това е много трудно да се докаже на затъпелите гои, понеже доказателствата са предимно от логически характер. Алиените се възползват от сходството си със земните жители и най-активно и супер-професионално действат по унищожаването на земните жители!...



Превод: Григор Симов, от сайт:
http://www.zarubezhom.com/ - Science News Nauka Iverology
Извадка със съкращения.





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19700528
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031