Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2013 20:31 - Докога ще сърбаме полицейската каша http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 475 Коментари: 0 Гласове:
1



Докога ще сърбаме полицейската каша

Цигани пребиха и се гавриха със старица

image
trud.bg

Анна Заркова

"В Стежерово крадците са царе. Ние, бедните, се заключваме вечер и не знаем ще осъмнем ли или не. Удушиха две баби със забрадките им, претрепаха с кол един дядо - заради пенсийките под възглавниците", разказват измъчени женици през плач. Имали само една мечта: да им назначат полицай.

Ако някому това се стори странно, значи не е живял в Стежерово, в Мечка или в някое от другите над 2000 села, където се замръква в страх. Един униформен за 4-5 населени места - това у нас е обичайно.

Защо така? По брой на ченгета на 100 хиляди души сме на трето място в ЕС и на осмо в света! Полицейската ни популация прелива от препълнените канцеларии като в приказката за кашата. Но все не стига до царството на апашите.

Приказната каша засища гладните. Но от кашата в МВР на хората вече им се гади. /trud.bg/

Цигани пребиха и се гавриха със старица

86-годишна старица от Велико Търново е била нападната, пребита и зверски изнасилена от цигани. Вече повече от половин месец жената лежи в отделението по реанимация на областната болница във Велико Търново, където лекарите я връщат към живота. Изродите, посегнали на бабата, са избягали в чужбина и са неоткриваеми, съобщава "Монитор".

Баба Тонка (бел. авт., името на жертвата е сменено) била нападната от двама цигани в дома си. Без да се притесняват от преклонната й възраст, изродите обезвредили съпротивата й, гаврили се с нея и накрая й нанесли жесток побой.

Старата жена била открита от свои близки на следващия ден под леглото в една от стаите в безпомощно състояние. Тъй като е с тежка деменция, бабата не могла да обясни какво й се е случило. След като била откарана в болницата обаче, лекарите установили, че е станала жертва на физическо и сексуално насилие.

Цялото лице и тялото на старицата били в синини. Следи от насилие имало по гърдите й. След като била оперирана, сега за живота на пострадалата няма сериозна опасност. "Колкото и гадно да звучи, добре че жената страда от тежка деменция, не знае и не разбира какво й се е случило. Иначе би изпаднала в шок", сподели лекар от болницата.

Извършителите на престъплението са известни, но не могат да бъдат открити и арестувани. Единият от нападателите бил мъж на около 60 години. Въпреки белите си коси и факта, че жертвата можела да му бъде майка, той не се посвенил да пребие и насили беззащитната жена. Според запознати след нападението над баба Тонка двамата престъпници се уплашили, че ще бъдат разкрити и арестувани, и веднага се прехвърлили в съседна Гърция, където се укриват. /БЛИЦ /dnesplus.bg/

imageЦигани крадат, а съдят техните жертви

Властите продължават да толерират беззаконията на мургавите вандали, обръщайки гръб на оплакванията на обраните от тях българи...





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19853803
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930