Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2013 23:40 - Крайно време е да искаме военен съд на цялото правителство за държавна измяна! Искаме го сега! Автор: sandje
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 628 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Крайно време е да искаме военен съд на цялото правителство за държавна измяна! Искаме го сега!  
Веднага трябва да се осъди правителството, всички до един в затвора - доживотна присъда!  Защото то ще е отговорно само след няколко години за религиозни  и кръвополитни граждански войни!

 ""Представителят на Сирийска свободна армия у нас Осама Башир каза пред Нова ТВ, че би било добре, ако правителството им предостави обезлюдените села в Югоизточна България, в Странджа, за да могат неговите сънародници да се настанят там.

Башир поиска още сирийските бежанци, които ще дойдат у нас, да не бъдат разделяни на различни места, а да живеят в един регион.""

Още малко ще поискат държава да си направят!
Егати наглярите!!!
НЯМА КАК ДА ПРАТИМ ТЕЗИ ХОРА В ДРУГИТЕ СТРАНИ ОТ ЕС! Там не ги искат. Съгласно правото на ЕС, винаги имат право да ги връщат в страната в която са получили статут на бежанци! Още повече ние не сме в ШЕНГЕН и никога няма да влезем! ОТДАВНА НИ ПОГВОТВЯТ С ТУРСКИ СЕРИАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И С ВЛАСТТА НА ДПС, ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА! ОГЪНЯТ НА АНАДОЛА ИДВА ВЪВ ВИД НА НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ ОТ АФРИКА И БЛИЗКИЯ ИЗТОК, ПРОПУСКАНИ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОГРОМНАТА ТУРСКА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ И ТУРСКАТА ДЪРЖАВА. ТОЗИ ОГЪН СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ИСTИНСКИ ДЕОМОГРАФСКИ ПОЖАР, КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗПЕПЕЛИ БЪЛГАРИЯ! За 21 дни дават статут на бежанци на хора, което е все едно гражданство, без право на гласуване, което право ще получат след няколко години с гражданството. Незаконно проникващите у нас твърдят че нямат лични документи и никой не може да провери нито имената им, нито държавите от които идват! НЕ забравяйте, че всички в арабските държави говорят един език - арабски, а африканците - там е съвсем невъзможно да се провери - самите страни нямат бази данни на населението, камо ли някой от България да има достъп до тези данни. Никой не може да провери дали сред пристигащите орди от мюсюлмани няма криминални елементи и терористи. Едно е сигурно обаче - като вземат статут и тръгнат към страните от ЕС, масово ще ги връщат обратно у нас, както е според правото на ЕС. Няма как да ги транзитираме нататък. Ще си направят партия по- радикална от ДПС и ще раждат по 10 деца. Ако някой от тях почне терористична дейност, като в Косово и подпали цигани, турци и помаци, много лесно може да сполетим съдбата на сърбите там. След време етническите българи и хриситяните у нас ще станат малцинство. Ако стане сблъсък, международните сили ще идват да ни умиротворяват в полза на демократичните права на МЮСЮЛМАНСКОТО МНОЗИНСТВО, КАКВО СТАНА В Сърбия и Косово! НЕЗАБВАНО ВДИГАЙТЕ ДВОЙНА 5 МЕТРОВА ОГРАДА С РОВ ПО СРЕДАТА ПО ЦЯЛАТА 274 КМ. ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ, А НЕ САМО НА НЯКАКВИ СИ ПИКЛИВИ 30 КИЛОМЕТРА. ПРАЩАЙТЕ ЦЯЛАРА АРМИЯ ДА ПАЗИ И ВЪЩАЙТЕ НЕЗАКОННИТЕ МИГРАНТИ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ. ВСИЧКО ДРУГО Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!!! Не забравяйте османското робство!!! Никой от нахлуващите на е военен бежанец, защото идва от страна, която не е във война - Турция, където за сирийците има бежански лагери, а черните от Африка да си се връщат в Африка обратно през Турция!    По същото време в дискотеките на Овча купел диджеят вика на микрофона:
-Айде всички да избухнееееем!
И от задните маси се чува:
-Аллах акбар!





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698464
Постинги: 44651
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031