Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2013 14:00 - ПЕЕВСКИ ИЗПЪЛНЯВАШЕ КОВАРНИЯ ПЛАН НА ДОГАН http://razuznavane.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1638 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПЕЕВСКИ ИЗПЪЛНЯВАШЕ КОВАРНИЯ ПЛАН НА ДОГАН

 

 

image

Ахмед Доган искаше чрез Пеевски да завладее България

Спотайвайки се в султанските си сараи, той доволно потриваше ръце очаквайки ученика му Пеевски да оглави ДАНС.

Чрез задкулисни игри, договорки и упражнен силен натиск върху БСП, Доган успя да наложи верния му еничар Пеевски, като единствената кандидатура за ръководител на ДАНС – службата, която откриваше пътя на „Сокола” да властва в България.

Доган лежа 3 години в затвора за участие в турска националистическа терористична група, а след това извърши друго престъпление – национално предателство. Той открито демонстрираше не само че е турчин–националист но не криеше, че ненавижда българите.

Преди повече от 20 години Доган извърши предателството, като занесе в турското посолство в София пълен списък на българското разузнаване – 1300 служители и агенти, както и други важни документи представляващи държавна тайна.

СДС, които тогава управляваха, от страх да не изпуснат властта прикриха това предателство и Доган не беше съден. Синята власт направи необходим компромис, защото правителството се крепеше на Догановите депутати в Парламента.

“Соколът” показа, че е хитър и коварен политически играч.  Вместо благодарност към СДС, които прикриха предателството му нарушавайки Закона и го спасиха от съд и затвор, Доган след няколко месеца нагло ги свали от власт. И направи коалиция с БСП, за да управляват заедно въпреки, че във Великото народно събрание Доган беше поискал червената партия да бъде забранена заради Възродителния процес.

Дълги години чрез ДПС Доган държеше в страх и подчинение другите управляващи партии. Фактически той ги поставяше на власт и сваляше, като максимално използваше ролята си на балансьор и “кукловод”. Такава роля му се отдаде да играе и след неотдавнашните извънредни изборите, макар и вече оттеглил се от политиката и скрит в задкулисието.

imageПревърнал се във върл турски националист, Доган не забравяше завета на Тургут Юзал – турски президент и бивш министър председател по времето, когато Ахмед Доган беше на политическия връх в България.

Тогава Доган играеше първостепенна роля в политическия ни живот, като качваше и сваляше правителства и уволняваше министри.

Юзал надменно и високомерно беше заявил:

“Един ден Булгаристан ще бъде наш само че, този път ще го купим”!

Доган с всички средства – законни и незаконни воюваше потурчването на България да стане необратим процес. За постигане на това той беше изработил план и заложил много на Делян Пеевски за неговото реализиране.

Планът „Пеевски” предвиждаше сериозна предварителна подготовка, включваща и участието на БСП. С тяхна помощ Народното събрание гласува редица поправки на закони, които се нагласяваха така, щото да позволяват на Пеевски да оглави ДАНС.

БСП извърши национално предателство като стана съучастник в плановете на Доган за турцизацията на България.

Резултатът от изборите създаде една необичайна политическа конфигурация – „тройна коалиция”. Това всъщност беше таен заговор между БСП, ДПС и „Атака” срещу ГЕРБ, която спечели изборите, но неможеше да направи самостоятелно правителство.

Доган хитро отстъпи на Станишев и БСП да бъдат начело на коалицията знаейки, че те винаги са били алчна за власт. За него тази коалиция беше „манна небесна”, защото без гласовете на ДПС „столетницата” беше с вързани ръце.

И дойде часът на Доган, когато той принуди БСП да се съгласи неговият човек – Пеевски да застане начело на ДАНС. Доган притисна БСП и Парламента гласува всички български служби отговарящи за националната сигурност да преминат в подчинение на ДАНС . 

ДАНС се превърна в най-мощната репресивна служба в България, която се разпореждаше и с огромния секретен разузнавателен и контраразузнавателен архив.

Планът „Пеевски” се реализираше успешно и чрез него Доган изпълняваше повелята на Тургут Юзал България да стане Булгаристан!

image Местан – формалният ръководител на ДПС, докладва по телефона от Парламента на Доган, че Пеевски вече държи ключовете на ДАНС и че българските служби за национална сигурност и техните архиви са в ръцете на Пеевски – което значи в ръцете на Доган. 

„Столетницата” в Парламента уплашено гледаше как зеклелият се вече като шеф на ДАНС Пеевски избухна на трибуната и заплашително, с висок тон ругаеше довчерашния си приятел Цветанов.

“Не ме гледайте така гусин Цветанов, вашето място е в затвора”! 

image
На всички в Парламента, а и извън него стана ясно, че с идването на новия шеф на ДАНС Пеевски, в България ще настъпят големи промени.

За радост на всички българи, публичната изява на Пеевски започна и свърши с яростния му изблик срещу бившия вътрешен министър Цветанов. Защото дойде светкавичният удар!

Съвсем неочаквано, изневиделица ДПС и най-вече Ахмед Доган получиха такъв удар, че изпаднаха в шок. Бяха стреснати, объркани и уплашени.

В деня в който Пеевски се възкачи на трона на ДАНС, само за три часа българите и то предимно младите, чрез интернет се организираха и десетки хиляди заляха най-големия площад на София, за да изразят категорично протеста си от тази нагла антибългарска и задкулисна мафиотска игра.

image

Пеевски беше принуден веднага да си подаде оставката и се покри. Чрез Местан – председател на ДПС и ръководител на турските депутати в Парламента се разбра, че Доган пуска в действие нов ход целящ да се запази депутатското място на Пеевски. Протестиращите и цялата българска общественост бяха против оставането на Пеевски в Парламента. ДПС отнесе въпроса до Конституционния съд, за да реши дали Пеевски остава депутат.

Доган беше разярен като лъв в клетка и в сараите си подготвяше нов удар.

Притискайки поставените от него служители в „Темида” и послушните там хора на БСП, той трябваше да спечели играта с депутатството на Пеевски в Конституционния съд, за да притъпи болката от поражението си.

След дълго протакане и сложни задкулисни игри, Конституционният съд, заобикаляйки Закона и напук на общественото мнение, върна Пеевски в Парламента. Този път Ахмед Доган спечели битката и показа не само колко силна е турската партия, а най-вече колко силен все още е той.

Пеевски продължаваше да се спотайва, като единствената му обществена изява бяха „отворените писма”. В тях той изказваше благодарността си към шестимата конституционни съдии гласували за него и гръмко се хвалеше пред обществото кой е той и кои са виновниците, за да не бъде избран.

Все пак, силата на Пеевски пролича, когато първото му отворено писмо публикувано във всички големи всекидневници излезе без никакъв критичен анализ . А в писмото Пеевски се хвалеше с гръмки лъжи.

” Аз съм на 33 години и съм успял. Това престъпление ли е”???

imageТой даде да се разбере, че няма намерение да слиза от политическата сцена. 

И ето отзивите на писмените хвалби на Пеевски:

Депутатите от БСП и ДПС казват, че той има авторитета на успял човек.

“Важното е бизнесът му да е чист само, имам предвид декларациите пред НАП, Сметна палата и други държавни орган”, каза Ахмед Башев от ДПС.

” Пеевски има супер административен опит и отличен опит в бизнеса. За човек на неговата възраст той наистина е успял човек“, казва пък Спас Панчев от БСП. А ето и фактите:

Пеевски няма бизнес и никога не е притежавал медии. С това може да се похвали майка му Ирена Кръстева.  Пееевски би трябвало да е със скромни доходи, защото от 2001 г. той заема постове, които изключват големи странични законни приходи.

Бил е парламентарен секретар, после следовател, народен представител и зам.-министър.

Със заеми от КТБ и спестявания, „успява” да придобие къща, два апартамента и един стар автомобил. Това е декларирал.

imageПубличното му поведение обаче показва друго. Много по-висок стандарт и парадиране с бронирани коли, джипове, скъпи спортни коли, многобройна охрана и поведение на уплашен богат човек.

Явно Пеевски „ е успял” облажвайки се от властта!

Иначе, като депутат в предишния Парламент той не се е мяркал в залата. По втория начин е станал  редови следовател без да има необходимия стаж , няма и нито едно възложено или решено дело.

А като заместник министър на бедствията и авариите Пеевски няма издадена нито една заповед.

Премиерът на предишната „тройна коалиция” Станишев го освободи заради корупционен скандал. Но под силния натиск на Доган и упражнен политически рекет, Пеевски набързо беше върнат на поста си, докато уволнените от БСП Румен Овчаров и Корнелия Нинова понесоха наказанието си.

„Успехът на Пеевски” с който парадира е неясен, задкулисен и постигнат в резултат на криминални схеми и комбини.

Доган показа върхът на възможностите си, когато протежето му Делян Пеевски се превърна във фактор, от чийто избор за председател на ДАНС зависеше оцеляването на кабинета. Това признание направи самият лидер на “столетницата” Сергей Станишев. Доган отново показа превъзходството си над БСП.

Чрез мрежата за влияние сред магистратите, със скритата но силна ръка на Доган, Пеевски атакува собствениците на всекидневниците “Труд” и “24 часа” Огнян Донев и Любомир Павлов – хора от богатия елит и със съмнителни капитали.

imageГлавният прокурор Цацаров се спотайва и нищо не казва затова, че следователите водели делата срещу Донев и Павлов са същите, разследвали и печатницата в Костинброд – аферата с отпечатаните незаконно изборни бюлетини.

Тази афера всъщност докара на власт”тройната коалиция”.

След месеци на протакане и мълчание, сега като „Пилат Понтийски” те си измиват ръцете казвайки, че случаят не бил повлиял на изборните резултати, което не е вярно. Най-потърпевши от аферата Костинброд са ГЕРБ, а най-печеливши са партиите от “тройната коалиция” и на първо място ДПС. По непотвърдени данни организатор на аферата е човекът на Доган Делян Пеевски.

Наистина победителят е Доган, както и партията му ДПС, които бързо заеха силни позиции в държавното управление и започнаха да налагат свои хора на ръководни постове из цялата страна.

Много се питаме: А какво ли би станало, ако човекът на Доган – Пеевски беше завладял ДАНС.

Благодарение на протестите, България се справи с малкото зло – Пеевски, но остава голямото, силно и коварно зло и то се казва АХМЕД ДЕМИР ДОГАН! А ето и “ТАНДЕМЪТ”!

image





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708968
Постинги: 44674
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031