Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2013 18:57 - Кукловодите от БИГ БРАДЪР да си прибират бежанците във Вашингтон, Лондон и Париж! Автор: deathmetalverses Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 502 Коментари: 0 Гласове:
0



Кукловодите от БИГ БРАДЪР да си прибират бежанците във Вашингтон, Лондон и Париж!
 
КОЙ разпали войната в СИРИЯ? И кой има полза от нея? Българското правителство? Или новият ни ГОЛЯМ БРАТ (от Лондон, Париж и Вашингтон)? Вие да си спомняте случайно ОБИКНОВЕНИТЕ БГ ГРАЖДАНИ да са спечелили нещо от авантюрите на ЧИЧО САМ срещу Саддам ЮСЕИН, талибаните в Афганистан, свлянето на режима на Кадафи... или от създаването на “РЕПУБЛИКА КОСОВО”?! Някои мафиотски БГ фирмички може и да намазаха, аз, обаче – съвсем нищичко от техните далавери! Така че, който разпалва тези войни, от които ние, българите, нямаме никаква полза, той да си плаща и за неблагоприятните “вторични ефекти”! ВАШИНГТОН и ЛОНДОН да си прибират сирийските бежанци у дома! РАЗРУШИХА ДОБРЕ УСТРОЕНИЯ ЖИВОТ на тези хора, за да ги прогонят от домовете им, като ги натресат на близките им (и малко по-далечни) съседи – Турция, Гърция.., и България?! И този сценарий на  “великите сили” се разиграва съвсем не за първи път! А ние, защо се държим като ПУТКИ и си мълчим?! Аз не искам отново и отново онези мръсници във ВАШИНГТОН, ПАРИЖ и ЛОНДОН да ме ПРЕЕБАВАТ!!!

 

Ето така разсъждават обикновените англичани, норвежци, французи, швейцарци..., ние, емигрантите – пришелци им подяждаме залъка... Такава е абсолютната ИСТИНА!!! Не си кривете душите и не четет Библията като дявола!


След като БЪЛГАРИТЕ СА НЕЖЕЛАНИ в много от БОГАТИТЕ СТРАНИ на ЕС, дори и в Америка, защо ние трябва да ПРИЕМАМЕ ГОСТОПРИЕМНО СИРИЙЦИ, АФГАНЦИ и пр. НАТРАПНИЦИ? Ние сме християни, и няма да ги оставим гладни, без покрив и дрехи, но “БИГ БРАДЪР” просто се изгарври с християнските ни добродетели! Защото, тези хора не са станали доброволно БЕЖАНЦИ и не искат да ни се натрапват.., затова нека онези, КОИТО РАЗПАЛВАТ РЕДОВНО ВОЙНИ, те да ПЛАТЯТ за изхранването им! И да си ги приберат, или у дома им, или край ПОТОМАК РИВЪР, или край Сена, или край ТАУЪР БРИДЖ!!!


И ПАК ДА КАЖЕМ! ТЕЗИ ХОРА НЕ СА БЕЖАНЦИ ,ПО СМИСЪЛА НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ! НАТРИСАТ НИ ГИ УМИШЛЕНО,ЗА ДА НИ ПРЕТОПЯТ И ИСЛЯМИЗИРАТ! СВЕТЪТ ИГРАЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И НЕ ОТ ВЧЕРА! НАВЯРНО Е НАСТЪПИЛ СЮБЛИМНИЯТ МОМЕНТ!  БЪЛГАРИ???
Н.М.
Н.М.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19804844
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930