Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2013 19:23 - "Отрова от небето. Химиотрасетата" http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1146 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Отрова от небето. Химиотрасетата"
image
Още снимки
 
 
 
 

Химиотрасетата, или химтрейлите

 

Химиотрасетата (Chemtrails, химтрейли,  кемтрейлс, авиационни аерозоли) са ново явление, което наблюдаваме през последните години, но терминът се появи в края на миналия век, основно в документацията на военните в САЩ. Те са аерозоли, които според специалисти целят промяна на времето или съкращаването на населението на планетата. През 2009 г. в Англия се появи документален филм, посветен на това явление, който има познавателен характер.

На 22 януари 2011 г. се състоя първият международен ден за всеобща осведоменост за химиотрасетата. Резултатът от този форум беше, че на 3 февруари по големия американски телевизионен канал СВS беше показано журналистическо разследване. Избухна световен скандал срещу  химиотрасетата. Днес ABC, CBS, CNN,FOX, NBC и други телевизии събират снимкови и видеоматериали от населението, свързани с това опасно за хората явление.

Министерството на отбраната на САЩ с поддържката на специалните служби и мълчаливото одобрение на правителствата в цял свят провежда секретна военна операция в глобален мащаб. Целите и задачите на тази операция старателно се крият. Операцията се нарича “Лист от детелина” (Cloverleaf) и нейната основна задача е чрез  автоматично оборудване в цивилни самолети да се разпръскват  аерозоли в атмосферата. Авиокомпаниите получават добри пари за това. Вече има разкази на един американски генерал, на един мениджър в търговска авиолиния и един авиомеханик, които описват детайлно това оборудване.

В интернет има много описания, снимки и видеоклипове  как самолети  разпръскват аерозоли. Посочен е и химическият състав на  следата, която оставят разпръскващите самолети – барий, алуминий, бор, арсен, цезий…

imageimage
Още снимки

 

Химтрейлите и ХААРП

image

ВВС на САЩ разработиха програмата ХААРП (HAARP) с официална цел  високочестотни активни аврорални изследвания; на Аляска са издигнати  мощни радиолокационни станции, чиято цел е  да загряват локалните слоеве в атмосферата; така се създават обширни области от плазма, които изпълняват функцията на огледала, които отразяват радиолокационното излъчване на други установки. (За ХААРП писахме подробно в книгата “ТАЙНИТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО”.) Целите на ХААРП са разнообразни: природни катаклизми, земетресения, урагани, наводнения, манипулиране на съзнанието на хората на големи територии (предизвикване на масови истерии, паника, страх).

Според изследователи разпръскването на химтрейлите не се извършва в йоносферата, чрез която протича манипулирането на времето, което предизвиква бедствия и катаклизми, а в тропосферата (на височина до 12 км); според експерти това означава, че разпиляването на бариеви соли от такива височини има задачата основно да манипулира съзнанието на хората…

Друг аспект на проблема с химтрейлите е дезинформирането на населението относно причините за природните аномалии. Институциите, които ги организират, обясняват на човечеството, че с разпиляването на отровни вещества в атмосферата се борят с парниковите газове на промишлените предприятия. В рамките на тази митична заплаха от глобално затопляне (в отделна глава четете за същността му) са подписани Киотският протокол и Рамковата конвенция на ООН за промяна на климата. За да се прикрият престъпленията срещу човечеството,   е разработен генноинженерният метод за намаляване на глобалното затопляне, един от пунктовете на което е разпиляването на аерозоли от барий и алуминий в тропосферата.

В този контекст химтрейлите са  оръжие за масово порязяване срещу населението; това означава, че армията на САЩ води бойни действия едновременно против много държави, т.е. се води  нова световна война.

Русия, Украйна, Молдова и др. са сключили със САЩ  договори, които разрешават свободен полет на военни самолети на НАТО над териториите им под предлог “поддържането на мира и сигурността” и доставяне на различни товари в Ирак и Афганистан. Доказано е, че тези военни самолети разпръскват опасни за живота и здравето на хората биохимически вещества.

В последните години станахме свидетели на световната истерия, родена  от всевъзможните пандемии на нови опасни заболявания – птичи, свински и други видове грип.

Арозолите, които самолетите разпръскват от небето,  предизвикват  главоболие, гадене, треска, кожни болести, астма и др.

Тези химикали могат да бъдат нов вид оръжия.

/Книгата "Отрова от небето. Химиотрасетата" вече е на пазара/





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19794123
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930